Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szab_b

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tulipános ládának öltözött Varga Miklós egészen biztosan elénekelte a Nemzeti dalt a Nemzeti Múzeum lépcsőjén, sőt, a nemzeti kebel mintha szegény Tolcsvay Bélát is odapakolta volna egyszer egy Bösendorfer zongorával. A márciusi ifjak dolgairól szóló korabeli sajtóhírek…..
Az Országgyűlés döntése értelmében 2001-től minden évben április 16-án tartják a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját. Azaz ma. A kormány megalakulásának zaja persze elnyomja a megemlékezést, de a magam részéről mostanában nagyon unom a…..
szab_b 2009.04.16 15:18:42
@Rabbibá: Hát ez az első dolog azért veszélyes... mert akkor ennyi erővel minden nép követelhetné magának "ősei" nem ősei, meg a mittomén milyen földeket, mert ott ők voltak az elsők...stipistop, duplastipistopi...
szab_b 2009.04.16 14:56:55
@BK: Na, ez most egy kicsit sarkos volt, nem? Egészen egyszerűen arról van, szó, hogy vmiért nem mérjük ugyanolyan súllyal az egyébként azonos kategóriájú eseményeket (lehet, sőt én valószinűnek tartom, h. ebben a politika nagymértékben ludas). Ha pl. egy társaságban szó esne (persze feltételezés) mondjuk a tuszi-hutu eseményekről, vagy az indián népirtásról, vmiért nem kezelnénk azonos kaliberű tragédiaként - és nem csak mi magyarok, hanem felteszem - meglehet hibásan - az érintetteken kivűl senki. Miért?
szab_b 2009.04.16 15:09:40
@bigC: na ne marháskodj már, ez csak vicc ugye? Nem vagy te ennyire egyszerű gyerek, nyugtass már meg!
Fantörpikus dolog, hogy egyre több levelet és kész, kidolgozott cikkeket kapunk Tőletek. Sok témához nem is nagyon tudnánk hozzászólni, más esetben meg alig várjuk, hogy mi is megírjuk a saját verziónkat.Ma G. igen tisztelt kedves olvasónk gyűjteményét fogjuk a Világháló…..
szab_b 2009.04.10 13:08:21
@Wagner Úr:

Márpedig ha már használjuk, használjuk jól. A "gourmand" falánk, torkos, nagyétkű, a "gourmet" pedig inyenc. Ez nem modorosság, ez tény.

De ettől még zseniális a poszt!