Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noregrets

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többen kérdezték már, hogyan lehetne kiirtani a kertjükben túlságosan elszaporodott gyíkokat. Nem nagyon értettem a kérdést: Magyarországon az összes kétéltű- és hüllőfaj védett, tehát nem pusztíthatjuk el őket.Hazánkban a következő fajok élnek:zöld gyík (Lacerta…..
Pár hónappal ezelőtt a meglepett kismacska járta be az internetet Kaliforniától az Uralig, de ha hihetünk a jósgömbnek, amibe most belenéztünk, akkor az álmában focizó kiscica lesz a következő mém. Ez a kiscica Magyarországon lakik, és hipercukin rángatja a lábát. Gazdái ezt…..
noregrets 2010.02.10 09:26:10
@eloszto: Biológiából ötös: valóban a nőstények ellenek. De kan nélkül ugyebár nem megy..... de lehet, hogy csak én maradtam le valamiről. Harc? Hát az baromi fontos. Nem tenyésztésről beszélünk, hanem hobbitartásról, ahol az állat élettartamát is megnöveli az ivartalanítás, mert nem megy el csavarogni, nem kerül autó alá, nem megy haza napok, hetek múlva tele sebekkel, amiket a kandúrharcokban szerez, és nem növeli a nem kívánt szaporulatot , amiből aztán lesz kóbor macsek / beteg kóbor macsek / elütött kóbor macsek / menhelyi macsek, és ez variálható még ezerfelé. Nagyon kevés a szerencsés jószág, akit befogadnak. Természetesen nemcsak a kandúrok, a hobbitartott nőstények ivartalanítása is ugyanolyan fontos.
noregrets 2010.02.10 19:03:38
@indapasssucks: Csonkolás........... ha olyan messze laknál, mint amilyen hülyeséget beszélsz, sosem érnél haza. Nem vitatkozom. Nincs kivel....
noregrets 2010.02.11 13:12:56
@kutya vacsorája: valóban: attól, hogy ivartalanított, még mászkál. Hiszen vadászik, egerészik, de legalább párzási időszakban nem jön rá, hogy a környék (5-7 km-es egy kandúr territóriuma) összes nőstényét végigjárja, és megverekedjen értük. És sajnos az ivartalanítás attól sem véd meg, hogy hogy idióták a 30-as sebességkorlátozásnál 60-nal végigdöngessenek az utcában, és a cicának esélye sincs. A lényeg pedig ott van, abban, amit írtál: egyetlen állat sem lesz lelki sérült az ivartalanítástól. Jó eséllyel nyugodtabbak, kedvesebbek lesznek. Arról nem is beszélve, hogy az idejében ivartalanított kandúr nem jelölget förtelmes bűzzel.
Hosszú ideje állást keresek. Sajnos több munka helyen érdeklődtem már és elutasító válaszokat kaptam.  Én intézetben nőttem fel közel 24-éves koromig. Megtanultam írni olvasni, befejeztem az iskolát, sőt még egy szakmunkát is sikerült kitanulnom. Angol tanfolyamra járok…..
Korzo nevű olvasónknak köszönjük ezt a tíz csillagos nosztalgia videót, amelyben a britek sci-fi sorozata az Alfa holdbázis köszön ránk és követelve jogos helyét a blogon. Azt hiszem ezzel a szörny kidolgozással, ezekkel a ruhákkal és fegyverzettel tényleg nem értem, miért nem…..
Leginkább úgy néz ki, mint egy krumpli és egy elcseszett plüssállat keveréke, pedig sün, csak egy tüskéje sincs. A buckinghamshire-i állatkórházban augusztus óta nevelik a Spud nevű egyedet, de egyelőre nem találtak magyarázatot az állapotára. "Tavaly hozták be,…..
noregrets 2009.03.18 09:16:23
Szegény süni, vele nem sokat foglalkoznak, pedig elvileg róla szól a poszt.....
Én spec. nem kezelgetném: ha egy elégedett, kiegyensúlyozott jószág, nincs értelme vegzálni. Én nem bánnám, ha körülöttem sertepertélne.
Látom, a homeopátia említésétől jó néhány embernek elgurult a gyógyszere, pro és kontra. Én csak annyit fűznék hozzá, hogy ha egyszer használ, akkor nem mindegy, mi az? Placebo, csiribiri drága gyógyszer, hit, vagy a kollektív Penészes Sajtból lehívott gyógyító erő?
Az én cicám leukózisos, sajnos az alomból hozta magával. Erre nincs gyógyszer. Karácsonykor jött elő a betegség, és ha egyszer megjelentek a tünetek, sok jóval nem biztatnak az orvosok.
Mi nekifutottunk egy ajánlott homeopátiás szernek, nem azért, mert hittünk benne, hanem azért, mert az ember, ha ilyen helyzetbe kerül, kézen állva, Pap Rita-dalocskákat hallgatva is elzarándolkolna valami kegyhelyre, ha azt mondják, az segítene.
Az tuti, hogy szegény macsek nem hisz a szerben, mert baromira utálja, amikor naponta szemcseppentővel a szájába talicskázom a barna, büdi trutyit. Viszont amióta ezzel kezeljük, tünetmentes, újra van étvágya, elmúlt a fogínygyulladás, nyoma sincs a levertségnek. Boldog, kiegyensúlyozott, elégedett zsebszörny, a tavasz beköszöntével újra szállítja a felhajtott kisegereket.
Innentől kezdve pedig nem érdekel, hogy amitől rendbejött, az belefér-e a racionális világképbe, vagy nem több ráolvasásnál.
Peace
Igen, boxerileg mostanában kissé elfogultak vagyunk. Úgyhogy most a The Bonnie Hunt Show egyik jelenete következik, egy felnőtt boxer és egy kisbaba barátságának indulásáról. A türelemért és a jófejségért hatalmas velőscsont a blökinek. ..
noregrets 2009.03.05 18:43:04
@dorfield:
Félreértesz: a kommentemben egy deka fanyalgás nem volt. Sőt, a kutyatámadásos esetek 99%-ban NEM a kutya a hibás, még akkor sem, ha az esetleg egy agresszívebb fajta. A hiba ott van, hogy Magyarországon a kulturált, felelős állattartás a bányászbéka v...ga alatt van, és az önjelölt "gazdiknak" fogalmuk sincs, hogyan kellene egy állattal bánni, ahhoz, hogy az békés, kiegyensúlyozott legyen és, eszébe se jusson megkérdőjelezni a családban fennálló hierarchiát.
Uszkárból is lehet vérkutyát nevelni, míg egy borjúnyi német dog is lehet egy hegynyi szelídség. De a felvételen lévő kutya fejébe sem látok, és az emberek egy-egy "jó" felvételért sokszor, sokat kockáztatnak. Mert benne lesznek a tévében.......
A boxer pedig nem ronda. Ugyan gazdája még nem voltam, de volt szerencsém egy Walter nevű tigrisboxerhez, akit a gazdái halálra váltan próbáltak távol tartani tőlem, de nem ment: a jószág az ölembe ült, és ettől az elképzelésétől egész este nemigen lehetett eltántorítani, pedig állították, hogy utálja az idegeneket. Az élmény még az elsorvadt lábakat is megérte.
De ettől függetlenül a nem nevelt, vagy rosszul nevelt kutya - legyen az bármilyen fajtájú - időzített bomba lehet.
Peace!
noregrets 2009.03.05 20:39:56
@dorfield:
Ráncos képpel, harcsabajusszal, nyomott orral nekem sokkal szebb, mint egy-egy "hivatásosan szép" kutya. A szőlőszemű, orrban hátrányos mopszot sem látom csúnyának, bár a turbómeghajtású szamárra hajazó, sprőd szőrű, magát pillangónak képzelő ír farkas a szívem csücske. 14 évig volt nagyszerű társam, mielőtt átment a Szivárványhídon. Keserves űrt hagyott maga után, de szívmelengető emlékeket.