Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orsoborso

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 1. szülinapom tuti emlékezetes marad a családnak. Délután Nagyi jött értünk. Anya elrakott egy lázcsillapitó kúpot, hátha szükség lesz rá a délelőtti hőemelkedés miatt. A délután jól telt, segitettem a szendvics készitésben. Aztán mire a rokonság is odaért,…..
Anyával elmentünk meglátogatni Csipit és Oszit. Nagyon jó volt. Oszitól eleinte kicsit tartottam, de aztán összehaverkodtunk és játszottunk együtt(egymás mellett). Hatalmas a lakásuk, amiben óriásiakat lehet barangolni. És az étkezőasztal nagyon tuti, mert a közepe üveg és lehet…..
Nagyiék kivittek minket a Mangalica fesztiválra. Én nem láttam sok mindent, mert majdnem átaludtam az egészet. Mikor itthonról indultunk, én már nagyon fáradt voltam. Nagyi tett be a hordozóba, és még be se kötött rendesen, én már aludtam is. Aztán mikor kiértünk a Felvonulási…..
Anya ki fog kapni a Nagyitól. Harisnyát vett nekem, pedig tudja hogy nem lenne szabad, mert a régi szobája tele van a nekem szánt ruhákkal. Viszont Anya azt mondta, hogy most szükség volt erre a harisnyára, mert 2-t is ki kellett dobni, annyira elkoptak. Próbálta megvarrni többször is…..
Bence és a nagy világ Kitty néni 2010.01.18 21:58:26
Múlt héten meglátogatott minket Kitty néni. Jó buli volt. Hozott nekem egy csörgő labdát meg egy csörgő kockát. Jókat lehet vele játszani. A labdát gyorsan ki is próbáltuk és gurigattuk egymásnak. Anya meg irigykedett, hogy vele ilyet nem játszom (olyankor csak az enyém a labda).…..
Bence és a nagy világ Cipő 2009.12.08 00:11:41
Igen, ez a nap is eljött. Fel kellett venni és hordani. Borzasztó! Hiába komoly emlék Anyának (Dédi ezt a cipőt kapta tavaly szülinapjára, hogy megtudja, hogy jövök), én nem szeretem. Még eleinte mosolyogtam, de aztán sokat nyűglődtem, hogy vegyük le, mert nem jó. Viszont Anya…..
Nos, Anyának sikerült egy rövid kis videót összehozni a lépegetésemről. Persze ez hatalmas meló volt a részéről.És megtörtént az is amit már kb 2 hónapja halogatunk (vagy várunk?). Mert Apa kb 2 hónapja igérte meg Anyának, hogy megkurtítja a hajamat. Anyának a türelme…..
Bence és a nagy világ Karácsony 2010.01.07 20:58:00
Kicsit megkésve, de elkészült a fényképekből álló videó beszámoló a karácsonyról.24-én délelőtt Anyával voltunk kettesben itthon, mert Apa dolgozott. Aztán ebédre mentünk át Nagyiékhoz. Rengeteg kaja volt, és sok mindent megkóstolhattam. Nagyon jó volt azokból enni,…..
Igen igen! 2 bejelenteni valóm is van!Tegnap ebédre teljesen ugyanazt ettem, mint Anya (karalábé főzelék virslivel). Úgyhogy kezdünk lassan áttérni arra, hogy nem kell külön babakajákat vásárolgatni jó drágáért. Kép is született a nagy eseményről. Az a kék izé, pedig az…..
Bence és a nagy világ BRÉKING! 2009.10.26 23:49:00
No igen, hepöning van! Elkezdtem mászni! Tegnap csak egy picit mutattam a tudományból, de ma már egyre inkább igy közlekedtem (Anya legnagyobb örömére). Mondjuk ha valamihez gyorsan kell eljutni, akkor visszatérek a jól bevált katonai kúszáshoz.Az egyensúlyom is egyre…..
Orsoborso 2009.11.28 21:47:52
Bence és a nagy világ BRÉKING! 2009.11.20 22:44:00
Anya reggel majdhogynem visitva-sikitva örült annak, hogy felfedezte az első fogamat ami kibújt. Én persze csak néztem mi ez a nagy öröm meg minden, hisz én küzdöttem a dologgal nem is keveset. Nagy meló volt kinöveszteni ezt a jobb fölső 1-est. Anya azt mondta, hogy többnyire…..
Nos, igen. Csütörtökön kibújt a második fogam is. A bal fölső 1-es. Anya nagyon örült. Fényképet is csinált, ahol látszik mindkét fogam.Anya a szülinapi pénzéből vett nekem etetőszéket. Nagyon szép és tuti a szék. 2 nagy tukán madár is van rajta. Tálca is van hozzá,…..
Anya reggel gyorsan videózott, hogy mi mindent csinálok álldogálás közben. Hang ugyan nincs, de igy tudok nevetni, ha a házi bohócom (Anya) aktivizálja magát. ..
Orsoborso 2009.10.12 22:44:53
És igen! Ez a mérföldkő is kipipálva! Szombaton Anya a Nagyival dumált arról, hogy majd lassan fel fogok állni, és hogy majd tuti Anya nacijába kapaszkodva fogom abszolválni a produkciót. Na persze, majd pont én fogom hagyni hogy igazuk legyen! Ime, hogyan álltam vasárnap reggel…..
Bence és a nagy világ Csücsüke 2009.09.13 17:33:39
Anya ma az örömtől zokogva vette tudomásul, hogy magamtól felültem. Korábban nem ültetett, nem segitett rá a fejlődésre, és most tessék, szépen megcsináltam.Ma egyébként mentünk piacra is. Illetve csak mentünk volna, ha nyitva lett volna. Anya mei taiba kapott fel, mert azt…..
Bence és a nagy világ Pancsi 2009.09.12 21:38:00
Ma is Anya fürdetett, és a nagy pancsolást megörökitette videóval és képekkel. Kezdjük a videókkal.Hason pancsi:Háton pancsi:És most a fotók:..
Mire anya összeszedte a képeket a bejegyzéshez, eltelt a mai nap. Fél éves lettem. Anya azt mondja hihetetlen gyorsan telik az idő. Nekem nem tűnik fel. Max annyi hogy mostanában a tejci előtt valami kanál nevű vacakkal tuszkol belém pépes-trutyis cuccokat. Némelyik egész jó, de…..
Ismét több nap kerül bejegyzésre. Mentségünkre szóljon, hogy nem volt ideje anyának gépelni.Hétfőn voltunk Ricsiéknél. Anyáék jól szórakoztak. Mi is Ricsivel. Ment az ismerkedés meg a hancúrozás-birkózás. Aztán a nagy balhék megelőzése képpen anyáék mindig…..
Orsoborso 2009.08.30 07:29:38
Ma csak bemutatom mit ügyeskedtem.Először is négykézlábra álltam. Még nem mászom, csak ülök mint egy kis nyuszi :) Újabban új pózt veszek fel a babakocsiban utazáshoz. Igy legalább látok mindent rendesen. Ja és ehetem a babakocsi vázát is :)..
Orsoborso 2009.08.30 07:27:10
Egyben irom meg ami történt velem, mert nem volt eddig rá idő.Hétfőn anyával kihasználtuk, hogy még miénk a kocsi és kimentünk a MArgit szigetre. Csudi jó volt. Elmentünk az állatokhoz és anya kivett a babakocsiból és megmutatta a gólyákat és a kacsákat. Egy kacsa párt…..
Orsoborso 2009.06.18 23:53:31
Apa tegnap elutazott és anyával ketten maradtunk. A repülőtér hatalmas és sok érdekes ember van ott. Utaztam kicsit apa csomagjai tetején. Jó buli volt. Aztán jött a búcsúzkodás, amit nem nagyon értettem. Anya sirt. Én nem tudtam megvigasztalni, csak néztem rá szépen. Az autóban…..
2009. február 20.  péntekReggel apa és anya elindult a doki bácsihoz a szokásos NST-re. Anya már akkor görcsölgetett, de nem vészesen. Az NST se mutatott semmi extrát. Sőt a doki azt mondta, hogy szerinte majd a jövő héten fogok legkorábban megszületni. Ezután apa és anya…..