Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bluntman

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rákattantam megint a Doom II-re, most kísérletképpen Xboxon toltam végig és kontrollerrel (hogy milyen eredménnyel, arról majd egy másik posztban számolok be). Szégyen, de ennyi év után nem emlékeztem, hogy a titkos 31. pályáról hol lehet átmenni a szupertitkos 32. pályára (ahol…..
Sosem mossuk le magunkról, hogy fizetett WD-40-ügynökök vagyunk - pedig tényleg nem kapunk érte egy Melba-szeletet sem. Mégis újra és újra előjön a belső levelezőlistán a nagy alapigazság, miszerint a WD-40 a garázs Erős Pistája. Vagy az Erős Pista a konyha WD-40-e? Mai termés:…..
... pénzből kevés, pofonból sok. És látogatóból? A tények makacs dolgok, nem engednek, ott vannak és közölnek, leírnak, elborzasztanak vagy örömöt hoznak. Majdnem, mint a szaporafosás. Mi pedig fostunk, szavakat, mondatokat, gondolatokat. Formáltuk magunkat, kicsit tán nőttünk…..
Bluntman 2009.04.28 15:26:40
Ezt igazán kár volt ... Ezmiez 2009.03.04 14:29:00
Köszönet Sam. Joenak (matchboxmemories.hu)!Sam. Joe: "Egyértelmű, hogy a hátulja egy Corvette-ből van, de hogy a többi mi lehet... Talán valami régebbi Nissan, vagy Toyota. A dísztárcsák ismerősek, de nem tudtam rájönni, hogy mi ez. Sajna több képet nem találtam róla, de…..