Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dsarosi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jeleztük már, hogy az ABC nem viccel a Lost-fináléval kapcsolatban, május 23-án vasárnap egy kétórás összefoglalóval nyitja az estét, majd jön a két és félórásra duzzasztott finálé, végül az est lezárásaként Jimmy Kimmel esti talkshowja jelentkezik egy Aloha to Lost című…..
Az ötödik részre kiderült, hogy a Kate-centrikus harmadik rész volt eddig a leggyengébb az évadban, pedig az is simán megérdemelt egy nyolcas osztályzatot tízből. Cuse és Lindelof azért néha igencsak mellé tud nyúlni, nem igaz, hogy nem volt több pénz a trükkökre. A kép után a…..
dsarosi 2010.03.03 13:02:06
@gunsmoke: Ha visszanézitek kikockázva (hd segít), 51 - Austen, 108- Wallace. Csak ez a Wallace ki van húzva és akkor ért oda a cucc, amikor Jack először látott képet a tükörben. Azt a pagodát, ahol Sun&Jin esküvője volt. wtf? (Amúgy ahogy Claire volt a barlangos kihúzott listán, most Micheal neve volt a tükrös lapon. :)
w Szövetség a nemzetért 2009.03.03 02:00:00
Nem volt nekem tiszta eddig, hogy mire jó, ha létrejön egy Reformszövetség. Bokros Lajostól – akit nem értem, miért akarnánk külföldre küldeni, amikor a hazának szüksége van rá – kezdve az Oriensig elég sokan elmondták eddig is, hogy ejnye, nem lesz ez így jó, rossz…..
dsarosi 2009.03.04 22:51:48
@Tóta W. Árpád:
Hátha megint lesz szocio-elemzés. 2009, Esztergom (pártszimpátia alapján narancsvidék), wiw fórum.
-egy, a városvezetéshez közel álló ember:

"Éppen a mai országos napilapokban van: az SZDSZ,MDF szövetséget kötnek az uniós választásra és később ehhez csatlakozna az MSZP is.
Nekem ehhez nincs mit hozzátennem. Ha valaki ebből nem tud levonni semmit meg is érdemeljük sorsunkat.
Ja és ehhez hozzá kell adni a sok bukott,sértődött politikust amiből jutott Esztergomnak is ők a "civilek" akik természetesen később nagy valószínűséggel összekapcsolódnak a fenti triumvirátussal (mert most ők pénzelik őket) és akkor megint ott vagyunk ahol a part szakad.


-me:

olvasd szépen végig:
w.blog.hu/2009/03/03/szovetseg_a_nemzetert#more974674

-ugyanaz, a városvezetéshez közel álló ember:
"Ti úgy vagytok ütődöttek ahogy vagytok. Többek között miattatok élünk így. és te még jópofizol. Inkább hallgasd a nagypapa meg az öreged népbutitó meséjét.Te még elhiszed látom a sok hazugságot. [...] Buzik,homokosok,konzervatívok,szabadelvűek és majd jönnek a szocik is , hogyan fér ez össze az eddigi ténykedésükkel?? Csak igaz lesz hogy ez a mai mdf már csak kg-ra vehető hústömeg nem pedig párt. [...] Én ezt úgy fogom fel erőteljesen haladunk a 2/3-s többség felé és meg vagyok győződve a fidesz lesz az első kétharmados párt "rendszerváltás(?)" után."

Az egy főre jutó városi adósság ~450.000 HUF (frankhitelben), nálunk a legnagyobb az egy főre jutó legtöbb hajléktalan, stb. És ilyenek irányítják a várost, a nép meg megeszi. Soha nem érdekelt egy kisváros polgármesteri széke? :)

bocs, ha hosszú voltam