Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Monic5

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
0. lépés A kezdetek Egy ingatlan eladása komoly döntés és sok fejtörést okozhat az ingatlan tulajdonosok számára. A dolog ott kezdődik, ahhoz, hogy úgy döntsünk megválunk szeretett otthonunktól, az esetek nagy többségében mindig megelőzi egy erős érzelmeket magában hordozó életesemény. Ez…..
 Most a várttal ellentétben egy rendkívüli bejegyzéssel kell folytatnom. Ezt mindenképpen meg kellett osztanom veletek.  Tehát a margarin = műanyag MARGARIN Tudod, hogy mi a külonbség a margarin és a vaj között?   Olvasd végig...nagyon érdekes…..
Remélhetőleg mára már mindenkiben többé kevésbé tudatosult, ha bevallja ha nem, hogy bizony ételeink íze mára jelentősen megváltozott. Hogy egy reklámbeli mondattal éljek: Kár, hogy azokból a régi jó dolgokból mára szinte nem maradt semmi. Ha nem is semmi de a mai ételeink…..
Mára azt tűztem ki célul, hogy rávilágÍtok arra, hogy mennyire és miért befolyásolja egészségi állapotunkat az hogy mit is eszünk és mennyit.Bár a táplálkozástudomány ma még gyerekcipőben jár, mégis tudományosan bebizonyított tény, hogy táplálkozási szokásaink…..
Ne egyél meg mindent! Előszó 2009.03.05 17:17:00
 Bizonyára mindenkinek a könyökén jön már ki, hogy mennyire fontos az egészséges táplálkozás. Én mégis megkísérlem új szempontok alapján megközelíteni ezt a kérdést. Ugye Neked is ismerősen csengenek a következő mondatok:Az vagy amit megeszel!Ételed az…..
  Február végét írjuk, de már kampányolnak az iskolák. Nyílt nap, nyílt nap hátán, nem győzzük beosztani a péntekjeinket, hogy épp melyik suliba menjünk. Mert ugye, a legjobbat szeretnénk a csemetéinknek. Érdemes szem előtt tartani gyermekeink képességeit. Hiába…..