Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nünüke524

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Érint is a dolog, meg nem is: családomban csak sárga környezetvédelmi plakettes autók vannak, de szinte sose megyünk a Hungária-gyűrűn belülre velük, ha igen, csak azért, mert kicsit talán gyorsabb. De ez a rendelet kiverte a biztosítékot. Utánaeredtem, amatőr módszerrel…..
Nünüke524 2009.03.04 21:18:11
@Wazzup:
Szeretnélek arra megkérni,hogy gondolkozz kicsit.Abban igazad van,hogy az öreg autókat cseréljük le fiatal környezetbarát autókra.DE!!!!!Sajnos nem abban a világban élünk amiben ezt meg lehet tenni.Tegyük fel van neked egy súlyos beteg vagy fogyatékos gyermeked akinek a havi gyógyszereire a család fizetésének a fele elmegy és még heti 2-3 alkalommal vinned kell az orvoshoz és nem hívhatod ezért a mentőt.Tehát marad az öreg csotrogány amit muszáj működőképesen tartani mert nem fér a keretbe,hogy lecseréld mert akkor nem eszik a család.Ebbe gondolj bele légyszíves és ezek után lehet fennhéjázva vagdalózni a szavakkal.
Nünüke524 2009.03.04 21:38:14
@Wazzup:
afromagyar ez tetszik én brazil gépsornak hívom :)))
Visszatérve.Engem az sem zavarna ha nem lehetne behajtani a belvárosba csak akkor csináljanak jó tömegközlekedést és ne ez a sza..... legyen mint most és találjanak ki vmit arra,hogy azok akik munkaeszközként használják kapjanak vmilyen kedvezményt és természetesen kárpótólják az ottani lakosokat.