Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bree Gii

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tune no Blog Szerepmánia 2010.08.10 12:39:37
Hajaj, de még mennyire - spec ma éjjel is szereppel álmodtam. De erről később, lássuk, mi volt utoljára... Ja igen. Vasánap átjött nővérem. Végül úgy döntöttem, elkísérem őt, és Árpit a madaras teszkóba. Hát, nem úgy sült el a dolog, mint reméltem... Mindegy, ne menjünk…..
Bree Gii 2010.08.10 18:51:15
Juuuuuuuujj Tündi! Ezt a gyereket én úgy imádom!!! Tudod miért? Mert hasonlít Harryre X)) XD Én mondjuk nem hallgattam még mást tőle csak ezt: www.youtube.com/watch?v=-8JRtGMBUz0&feature=related De ezt vagy 8 milliószor XDD
Ja, és amúgy ő is ott volt az oslói fellépésünkön (ahol jött a 10 éves gyerek és fölugrott a színpadra XD) mert ott lakik :P Emlékszel rá? X) Most már gondolom igen :P
Elég rohadtul ébredtem reggel, olyatén érzéssel, mintha épp légkalapács alá tettem volna le a fejemet szendergés gyanánt. Hát nyugisan szenderegni így nem sikerült hajnali kilenc után, csak fetrengtem és szenvedtem... Utálok így ébredni. Nem értem, most miért jött elő. A…..
Most az a helyzet áll fent, hogy kitudja mióta totál boldog vagyok, repdesek az örömmámorban, pedig csak annyi történt, hogy ma sütött a nap, végre, és nem itthon ültem - hanem Évinél. xD De szép-szép nap ez! Már ott jól indult, hogy reggel halódva bekapcsolva a tévét a Viván…..
Fú, állati egy hétvégém volt, én élveztem legalább is. :D Szóval ezt most összefoglalom, s kicsit írok, s áradozok mindenről. xD Szeretem az ilyen hétvégéket, mikor a nővéreméknél lehetek. Na de itt volt most más is, szóval... Kezdődött a szombat azzal, hogy fél nyolckor…..
Tune no Blog Lumpslukk támad!!! xD 2009.08.07 22:00:00
Halihó, nép! xD Tune szól vala. Asszem megártott a Potty, Potty, Potter! xD Ami hát... hm, szerintem elég szar volt, de a röhögés megvolt. xD Lássuk, summázva! (Ja, aki nem tudná, Potter-fanatic vagyok, de csak a könyvek hoznak lázba. A filmek... khm. Vagy jót, vagy semmit.…..
Bree Gii 2009.08.08 10:24:23
Volt Crack meg Monstro. Így másodjára tudtam figyelni a részletekre XD Elsőre nekem sem tűntek fel..

Te meg miket nézel Tündi? Pitonon végig az a fekete köpeny vagy mi a fene van. Abban aztán igazán nem láthatod.. az alsó tájékokon XD (És még te cikized a csajokat a csajos témáik miatt.)

Mi az, hogy nem nézed meg a hetet?? Na nem, Harry Potter fanatikusként kötelességed, ráadásul a 7-et kettészedik, tehát még 8. is lesz o.O XD És ha azt mondod, hogy nem jössz, akkor én letáborozok a házad elé, viszek sátrat meg hordozható mini tüzet és addig fogok ott szobrozni, amíg be nem adod a derekad.

Nem mondtam, hogy gagyi a vámpíros anime (vagy igen? XD), jó az, de nekem sose lesz a kedvencem. A nyomi orrú vámpír-Cedricet se szeretem. Ezek a vérszívók egyszerűen nem jönnek be - a szúnyogokat is mindig lecsapom XD

Tegnap este azon vettem magam, hogy a Kuroshitizének a nevét mondogatom, de talán csak egyszer sikerült kimondani XD
Megnéztem annak az animének a címét, amiről meséltem: Yamato Nadeshiko Shichi Henge (ennek a megjegyzésével nem is próbálkozok) Szörnyűek benne a pasik, tiszta csajnak néznek ki - olyan, mintha ki lenne rúzsozva a szájuk, meg túl nagy a szempillájuk XD Bár a végére már megszoktam. Nagyon gyökér és nagyon hülyeség, de vicces. Ha lesz időd, nézz meg belőle 1-2 részt és akkor már meg tudom mutatni a 'képregényt', amit rajzoltam, mert így már érteni fogod - nem kell túl nagy reményeket fűznöd hozzá, annyira még mindig nem vagyok profi rajzoló XD

Ha le mered törölni a pontapír blogot, akkor elrabolom Johnny-t (várj, az a zsiráf, vagy a másik állat, amire most nem emlékszem, hogy mi volt? Ezt aztán jól megkérdeztem.. Azért tudnom kéne, hogy mit rabolok el XD), és addig nem engedem el, amíg vissza nem csinálod.

Ne mondd nekem még egyszer, hogy nem tudsz írni - tisztára könnyek szöktek a szemembe (bár lehet azért, mert hapci-roham jött rám, de nem, biztos nem ezért XD) Mondjuk nem értem, hogy miért kell neked mindig sírós-szomorú történeteket kreálni..
Bree Gii 2009.08.08 18:13:29
@Tune-chan: De igen, ott voltak! XD Nem Malfoy-jal beszélgettek, de én láttam őket!
Jó, elhiszem neked, hogy látszott, habár valahogy ez a legutolsó dolog, ami érdekel a filmben XD

Hmm.. Tényleg mondtam? Lehet. De neked is csak azért tetszik, mert az a Kaname gyerek van benne. Még mindig azt mondom, hogy inkább Zero. XD
Ismered? Úristen! Tök jó! Végre valamit mindketten ismerünk XD Igen, azok a csajszik tényleg haláliak benne! A 'képregényke' meg mindjárt kész - mindjárt? talán holnapra meglesz XD -, és akkor majd megmutatom neked. Kíváncsi leszek a véleményedre.

Akkor írjunk sztorit, de azért nem kell letörölni..
Na, pont ez az. Saját magadnak nem tetszik az, amit írsz. Ez a legtöbb embernél így van: én sem vagyok soha megelégedve a rajzaimmal, hiába mondják, hogy klassz, meg hű meg tyű! Ezért kell sokat gyakorolni, hogy egyre jobb legyél! Hidd már el, hogy tudsz írni! És legközelebb egy vicces sztorit rakj föl, mert én jobban szeretek nevetni, mint sírni ;)

Biztos hogy szeretnéd a kommentjeimet olvasni? Kicsit.. hosszúra sikeredtek mostanság. XD
Hát ez is elérkezett. Végre sikerült elkészülnöm a nagy-nagy expedícióhoz. Bepakoltam minden szükségeset, így útra kész vagyok. Hamarosan idnul a gépem, hogy letegyen Afrikában, ahol is, megbízható forrásból tudom, hogy őspontapírok jeleire bukkantak. Az Őskontinensről…..
Üdvözletem, Kocsis Professzor vagyok. Úgy döntöttem, ide teszem fel kutatásaimat, a pontapírokról, amely lényeknek sikerült elbűvölniük. Kedves vándor, azt kérdezed, mi a jó élet az, hogy pontapír? Idézet a Brigipédiáról, professzortársnőm által írt…..