Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Route66

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Egyetemi Polgárok!   Az egyetemi vezetés nevében szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a Szenátus 2013. október 21-i ülésén megtárgyalta az „Előterjesztés a gazdasági főigazgató szakmai és vezetői tevékenysége nyomán kialakult helyzet rendezésére”…..
Route66 2013.10.22 15:12:34
@Fekete Pestis: Végighazudta azt a cikket. Rózsás Péter András ellehetetleníti a gazdálkodást, mert jogos, és bevételekből fedezett szerződéseket nem ír alá, már befogadott és elismert számlák kifizetését halogatja (itt tételesen hazudik, mert a számai nem felelnek meg a valóságnak), szétverte a közbeszerzést és a kontrollingot, amelyek a gazdálkodás oszlopai lehetnének, nem képes azóta a hivatala megbízható pénzügyi adatokat, kimutatásokat készíteni az egységvezetők számára, továbbra is katasztrófa a gazdálkodás IT rendszere (ez persze Rózsás öröksége, de eltelt lassan 1 év), jegyzőkönyvekből kideül, hogy távol marad az egyeztetésekről, illetve rendszeresen csak elmondja a saját expozéját, és kiviharzik a válaszok/kérdések előtt (így tett a tegnapi ülésen is), a BME-s sikereiről is hazudott, mert elég zavaros ügy végén küldték el onnét stb.
Route66 2013.10.22 16:41:54
@Mészáros Laci: Ha a rendkívüli szenátus jegyzőkönyvét nyilvánosságra hoznák, akkor világosabb lenne előtted is a kép. Szó sincs arról, hogy az egyetem a felügyelet ellen ágál. Egyszerűen van egy ember, aki láthatóan árt az egyetemnek, és képtelen az együttműködésre. Rózsás Péter elmozdítását nemcsak az egyetemtől függő emberek kérik, hanem a belső ellenőr (ő nem egyetemi ember) és a költségvetési főfelügyelő (ő a kormány kinevezettje) is elmondta a szenátuson, hogy a konkrét emberrel van a baj, nem a főigazgató-kinevezés rendszerével.
Route66 2013.10.22 16:46:12
@Online Távmunkás: Mint fentebb írtam, vannak. A költségvetési főfelügyelő, aki a közpénzfelhasználás felett őrködik, szigorú, de együttműködő. Na ő az, aki szerint Rózsás Péter viszont alkalmatlan. Sajnos a régi idők szerinte gyanús ügyeinek felgöngyölítésével van elfoglalva (ami persze fontos, de nem az ő feladata), közben pedig a pályázati elszámolások aláírására sem marad ideje, amivel éppúgy okozhat számszerű anyagi kárt, mint azzal, hogy tavaly óta kifizetetlen számlák is vannak, brutális késedelmi kamattal, pedig az egyetemnek van pénze, a szerződés rendben van, fizethető lenne.
Nyáron három fesztiválkoncertet ad, ősszel pedig új, ezúttal elektronikus hangzású albumot jelentet meg a nemrég Kossuth-díjjal kitüntetett Ákos. A készülő nagylemez első kimásolt felvétele, az Előkelő idegen című dal a mai napon, április 12-én jelenik meg hivatalosan, ami a…..
Route66 2012.04.12 17:39:21
@lobster thermidor: Pont nem. Ez a szerencsétlen maga Ákos. Mondjuk ettől még lehetne, hogy most találta ki a mitológiát a száma köré, poénból, de sokkal valószínűbb, hogy tényleg ezért írta a számot. Most meg idejött és regelt egy új nicket, hogy elmagyarázza. Szánalmas...
hogyvolt VV4 - 4X42 2011.01.26 13:00:00
A titokzatos locsolóember kiléte nagyobb rejtély, mint a yeti, de úgy látszik, a Villában visszatért az élet a rendes kerékvágásba, Gigi és Jerzsi már csak két napig légszerelmesek, Alekosz megint nőt akar, Balázs meg lassan adagolja a véleményét. Alig várom. Anikó Gigi…..
Route66 2011.01.26 19:14:23
valovilag.hu/video/115669
6:57 A videón leveszik a hangot, tehát innen nem akarják, hogy halljuk, ami történik. Szandika kólát bont, de mert előtte idegességében rázogatta, nem lehet spriccelés nélkül kibontani. Laci narancs felsőben van az asztalnál, mellette Zsófi és ott sertepertél Anikó.
Vélhetően ezután a kóla egy része Lacin köt ki. Mert:
7:03 Végre sikerül kinyitni a kólát, de az már félig van, és már senki nincs a konyhában, Laci eltűnt, Zsófi leszegett fejjel a kanapén ül, miközben Szandika ballag kifelé.
www.blikk.hu/galeria/Valo_vilag_0124
1-2. kép: Laci már atlétában, levette a valószínűleg leöntött felsőjét, Béci és Zsófi is ott van, Szandika kintről fröcsköl feléjük, az ablaküvegen át.
3. kép: Szandika cigizik a lefröcskölt üveg előtt. Bentről a többiek, Gombival kiegészülve nézik, mi történik. Szandika mintha beszélgetne valakivel, talán Évával, vagy nem is játékossal, mert:
4. kép: Szandika üvölt annak a valakinek, de lefogására Gombi ér oda legelőbb, pedig ő bent volt. Még Szandika kezében a cigi, tehát elég hirtelen húzta fel magát. Tekintete sokkal inkább embernek szól, mint tárgynak.
A videó folytatását már leírták előttem. Minden jel arra mutat, hogy egy Lacit lefröcskölő jelenet utána valaki bement kívülről a kertbe csillapítgatni Szandikát, de fordítva sült el.
Szandikát ezek után nemcsak a szabályok miatt kellene kivinni a villából, de emberségből is...
Matolcsy György 1955-ben született. Tegnapi tv-interjújában (M1-en AZ ESTE c. műsorban) úgy nyilatkozott, ő is magán-nyugdíjpénztári tag.Ezzel kapcsolatosan vetődött fel bennünk a gondolat: korára való tekintettel csak és kizárólag önként belépőként csatlakozhatott a…..