Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fipi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Az ügynök halála 2007.03.22 11:30:00
Jó reggelt kívánok. Reggeli, kávé megvolt? Csak mert lehet, hogy még viszontlátod. Azt sejthettük mindig, hogy némely kollégák bensőséges viszonyt ápolnak a nekik kedves politikusokkal. Bevonódnak. Nehogy aztán felszisszenjenek. Amit most látni fogunk, az azonban minden eddiginél…..
fipi 2007.03.30 12:27:00
1.dark future: rendben, máris anonim vagyok. És tegeződünk, bár erre koccintani is kellene...

2. Elolvastam a fentebb ajánlott Andrassew-szöveget. Íme egy mondata: "Bodor Pált Pilhállal – még ha azt a szerencsétlent lehülyézve is – egy lapon említeni: ez mocskos, pitiáner gonoszság." Nincs mit hozzátegyek, legfeljebb egy még mocskosabb és még sokkal pitianerebb szöveget ebből a vitából. Tessék:

"Aki akkoriban átjött, az nem szabadult fel, hanem maradt a hivatal kihelyezett ügynöke. (...) Az ilyen átjött, majd befutott erdélyiek nagy része a Sec ügynöke volt és maradt."

Gyönyörű! Gratulálnom kell ehhez a Trianont feszegető gondolathoz! Ez aztán a hazafi! Le kell valamennyit szekust leplezni, irgalmatlanul kivágni innen, mint a taknyot! Az anyaországban gyanús erdélyieknek Securitate nélkül nem is lehet befutni, ugyebár. Hogyan merészeltek "befutni" pont Magyarországon? És a nem befutottak? Azok maradhatnak? Ám vigyázat! Ügynökök mindenütt, amerre a szem ellát! A napszámosok a Moszkva-téren gyüjtenek információt a sec-nek! A cselédek a rózsadombi villákban nyilván gazdasági kémkedéssel foglalkoznak!
Ekkora bunkó szemétséget régen olvastam. Kommentár nélkül maradt, azért idézem.

3. Ami pedig a politikusokkal való bratyizást illeti: netán savanyú a szőlő? Senki többet? Igyekezni kell, fiatalember, igyekezni, s a végén csak kerül valami jobbfajta altesti nyílás, melybe a büdösnagy, soselátott ujságírói függetlenség végre jutányos áron beleomolhat. Ne adja fel, már nincs sok hátra, minden jel arra mutat, hogy immár célegyenesben van!

Az pedig, hogy az idősek tiszteletének említéséről Torgyán és Ceausescu jut valakinek eszébe, így:

" idősek tisztelete. torgyán józsefnek ne vigyek vmi kibaszott tortát? (...) aztán eszembe jutott tudod ki, CEAUSESCU, bazmeg, és úgy döntöttem, hogy az öregség így magában semmilyen tiszteletet nem indokol."

arra vall, hogy a fogalmazó szocializációjával valami baj volt, vagy tán még mindig baj van. Csak remélni tudom, hogy gyermekei, ha vannak, vagy lesznek, nem borítják majd ki a tolószékből, ha annyi idős lesz, mint a most csontig leleplezett Bodor.

Ez a blogszöveg mindenesetre nem "az ügynök halála" volt. Itt valaki más, valami más pusztult.

Tiszteletteljes bazmegezéssel maradok
őszinte hívük,
fipi