Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hátország1

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kölni napló Kölner Lichter 2009.07.14 18:52:00
Szombat este megneztük a nagy kölni tüzijätekot. Ez az itteniek augusztus 20.äja. Kimentünk a Rajna-partra, a folyo tulso felere, hogy szembe legyünk a Dommal, es befurakodtunk a parton gyülekezö tömegbe. Egy nemet fiutol kaptam csillagszorot, meggyujtottam, es karäcsonyi illatok…..
Kölni napló I have a dream 2009.06.26 14:25:00
Micheal fickó érezte a zenét…átfolyt rajta, mint a vér meg a levegő. Már Freddievel buliznak. Éjjel kicsit meghatódtam, mikor a szomszéd kiskocsmában páran elénekelték a You don’t are alone-t. Valószínű az egész környék némán szerenádozott.Ledöntött a láz. Két…..
 Aranka néni a némettanfolyamon Vannak emberek, akik tanárnak születtek. Nem brillírozó, nagy személyiségek, nem feltűnőek és hivalkodóak, de egész lényükből szeretet sugárzik, ami egyszerűen széppé teszi őket. Tékozolják híven életüket, hogy újra és újra…..
Kölni napló Dalma FájDalma 2009.05.12 19:56:00
Mióta itt vagyok, nem voltak hullámvölgyeim. Nem tudtam, mi az a rossz nap, rossz hangulat, lelki válság. Miattam aztán eshetett az eső napokig. Tisztában vagyok vele, hogy az ifjúkor az útkeresés életszakasza, ezért nem bántott az a pár kérdés a fejemben, amire még nem kaptam…..
Kölni napló Francia királylány 2009.05.05 00:23:00
Hol is kezdjem? Morgannal egyszer egy csillagos nyári éjszakán elloptunk egy golfautót és a newhampshiri vadrengeteg közepén száguldoztunk vele. Aztán sokat kajakoztunk a tavon, és engedte, hogy vezessem a furgont, ha nyugodtan akarta meginni a kávéját. Utána a Citadelláról néztük,…..
Kölni napló Erasmus 2009.04.27 19:16:00
        1. rakottkrumpli magyar módra             2. Leute 3. "az utolsó villamos már" csak a miénk volt...  Rotterdami…..
Kölni napló Mikes Kelemenné 2009.04.25 12:36:00
"Mikes Kelemen annyira szerette a hegyek tenyerében megbúvó kis szülőfaluját, hogy a távoli Marmora-tenger partjáról is csak oda szállt minden gondolata. Egyik megható levelében írja: annyira megszerettem már Rodostót, hogy nem felejthetem…..
Leidenbol, a baglyos hazbol, a Sipi kicsi szobajabol, a csaladi feszek melegebol jelentem, hogy megjottem. Es nagyon hianyoztak es sikitoztak a palyaudvaron mikor meglattak, es eddig beszelgettunk a konyhaban...es a magyar est is fergeteges volt, szoval megint rengeteg a beszamolnivalo, de majd a…..
Nem tudom otthon mi a helyzet, de itt télikabátról pólóra váltottunk pár nap alatt. Sajnos Matadorral Dr. Bike-hoz, a bicikliorvoshoz kellett mennünk, mert a hátsó kerék nem bírta a megterhelést. Jövő hét szerdára pedig magyar vacsorát hirdettünk Ákossal a saját konyhánkba,…..
A kedd esték egyre frenetikusabbak. Tegnap megtáncoltatott egy kolumbiai chicano, párszor egy tüzes koreográfiához illően úgy bedöntött, hogy már majdnem teljesen elhittem, milyen hajlékony vagyok. De talán még sem, reggel óta nehézkesen mozgok, és a derekam erősen hasogat. Ennek…..
Hátország1 2009.03.29 22:50:11
Nagy örömre ébredt ma szép Verona. Pakkot kaptam. Nők lapját, csokit, pirospaprikát…Nagyon köszönöm! Pont elkaptam a postást, mikor letette a küszöbre. Úgy néztem rá, mint egy fehér galambra, szerettem volna faggatni egy kicsit, hogy gerlicém, aztán mi hír a messzi…..
Mammiiiiiiiiii, ne nézzetek annyi tévét!!! Szóval nyugalom, és igen, próbálok vigyázni magamra!!! Hol is tartottunk…A kedd este! (kicsit el vagyok maradva, mert a bejegyzések később kerülnek fel)A kedd este itt egy Franagans nevű ír szórakozóhelyé, ami csak keddenként…..
A facebook előtt tényleg le a kalappal. Zseniálisan ki van találva…(ez ugye a nemzetközi iwiw) Tagja lettem az összes Kölnnel kapcsolatos portálnak, és szinte minden nap bekerül valami a virtuális naptáromba. Már nagyon várom a francia lányt, hogy megbeszéljük ezt az…..