Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szelata

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjaink egyik vitathatatlanul leggyönyörűbb színésznője - véleményem szerint legalábbis - Scarlett Johansson. Így vétek lenne kihagyni ezt a rövidke (mindössze négy képből álló) fotósorozatot, ami ugyan még októberi Vogue anyag, de attól még Scarlett eléggé szép rajta. Ha…..
Csiki annak idején kedélyesen szétszedte a BBC-féle új Sherlock Holmes-sorozat első évadának szinkronját, és akkor már a másodikkal sem kispályázott. Íme egy szép hosszú lista az első epizód félrefordításaiból. Ahogy ígértem, újra itt vagyok, ezúttal a sorozat…..
Pénzkérdés A nagy BKV teszt 2012.03.11 22:54:00
Annyiféle ötlet felmerült kik és hogyan segítsék kimenteni a BKV-t az ismételt eladósodás karmai közül, hogy bennünk is megfogalmazódott egy javaslat a bevételi oldal átvilágítására. A terv nagyon egyszerű - egy hét, amikor mindenki csak díjfizetéssel használhatja a BKV…..
A pénteki nagy parlamenti ralliban a Fidesz-frakció elfogadta az egyik  olyan sarkalatos törvényt (az egykulcsos szja bebetonozását tartalmazó gazdasági stabilitásról szóló törvényt), amelynek visszavonása az IMF-fel és az EU-val folyó tárgyalások megkezdésének feltétele…..
szelata 2011.12.25 12:47:16
@fekafika: Lengyelország esetében is így volt. Minden kimenő árut lefoglalnak, a számlákat zárolják (bizonyos összeg fölött). Neked kell kérned a feloldást és igazolnod hogy ez a magánmegtakarításod.
w A vadon szava 2009.07.24 07:00:00
Az újkor egyik legizgalmasabb, és válságok idején rendre előkerülő elméleti dilemmája a darwinizmus és az ember viszonya. A mainstream tudósok egyedül érvényes doktrínaként kitartanak az evolúció teóriája mellett, és a ráció mezején erős vár az ő logikájuk. A…..