Regisztráció Blogot indítok
Adatok
areyousoer

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..
Az MTV-nek eleve kellett egy másfél évtized ahhoz, hogy rájöjjön, ha pénze nincs is, de munkatársai ott csücsülnek egy kincses ládikán, az aranyat érő archívumon, ami ugye ingyen van. Ilyenkor persze fel kell emelni a seggünket a ládikáról, leverni a rozsdás lakatot, megnézni,…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
Amióta megvette, vagy inkább megmentette Széles Gábor, az új magyar médiabáró, a Magyar Hírlap eladási adatairól semmit nem lehet tudni semmit. Titkos, biztos abban a széfben őrzik, ahol Dávid Ibolya bikinis fotóit is. De mi valahogy, mi sem értjük hogyan, de megtudtuk a pontos…..
Az MTV egy kicsit meglepődött azon, hogy a francia Platini franciául szólalt meg a cardiffi városházán, hogy bejelentse, nem mi kaptuk meg a 2012-es futball-Eb szervezési jogát. Nem pont így fogalmazott, de pontosabbat nem mondhatunk, mert ahogy már említettük, az MTV erre nem készült…..
Nem sokat tévedtem, amikor azt jósoltam, hogy az ATV szombat este indult Humorbajnoksága a tavasz legkínosabb médiapróbálkozása lesz. A humoristakereső műsorba ötszáz jelentkező közül választottak ki tizenötöt, akikből ötöt ismerhettünk meg a premieren, és most bele sem merek…..