Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lecso1013

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor leendő veje megnősül. Kiszivárgott részletek csak a Hírcsárdán. Orbán Ráhel és Orbán Ráhelné szeptember 7-ei esküvőjével kapcsolatban újabb részletek láttak napvilágot. Lesz például nemzeti menyasszonytánc minden megyeszékhelyen és a fővárosban. A…..
Erre varrjanak szociológusbajusz-szálakkal borzasított gombot: kollégánk, B., a hétvégén tanú volt egy esküvőn, ahol a nemzetiszín szalagos néni pikk-pakk levágta a vőlegényt egy számla nélküli ötezresre. Az indoklás volt a legszebb: azt mondták, négyen jönnek, de hat lett…..
E csodálatos nap lezárásaként foglalkozzunk egy kicsit Robertóval, a mulatós masszőrrel. Igazából olyan nagyon nem akarnánk, de ha már egyszer megtettük, úgy érezzük, elemi kötelességünk ez Drága Olvasóinkkal szemben, A tájékoztatás felelőssége és a média őrkutya-szerepe,…..
Mindenki azt hiszi pornózni könnyű. Kell hozzá pár testnyílás, minimális motiváció, és bele is lehet vágni. Mi viszont nem is tudjuk kit röhögjünk itt ki jobban: a csajt, akit sehogy sem lehet beindítani, és még robot táncot is nyom? Vagy az idiótát aki öt perc után sem adja…..
Folytatva a Hatalmas Hétfői Hangholokausztot itt van a lány, akivel kapcsolatban egyszer már nem értettük, hogy miként is vihette egyáltalán bármire. A válaszhoz továbbra sem vagyunk közelebb, a "szegény ember Galambos Dorinája" annyira megalázó feltételezés, hogy…..