Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Konyvorszag

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretem, amikor az ingatlanhirdetések blogként, meg üzenőfalként funkcionálnak. Ennyire gyors reakciót azonban nem vártam az ingatlanosoktól. Viktor botlott bele abba a tegnap frissített hirdetésbe, amely Bajnai Gordon alig néhány napja közzé tett csomagjára reagál: Új…..
Azt hiszem, sokan fognak ma este pezsgőt bontani az országban. Gyurcsány Ferenc ugyanis kilátásba helyezte a lemondását - természetesen kizárólag az ország érdekében cselekszik, ahogy az elmúlt 6 év során tette.   Mit is jelent mindez? Semmit. Minden marad a régiben, csak…..
Gyurcsány Ferenc lemondana a miniszterelnökségről. Ehhez a következő két hétben az Országgyűlésnek új miniszterelnököt kell találni. Mit jelent ez? Új MSZP-SZDSZ koalíciót? MSZP-MDF kormányt? Esetleg MSZP-MDF-SZDSZ? És ki lehet az új kormányfő? Az biztos, hogy izgalmas…..
Vastagbőr Ég veled, Feri! 2009.03.21 13:01:00
Ennél szebb tavaszi hétvégét nem is kívánhatnánk magunknak, eljött az, amit régóta vártunk: Gyurcsány lemondott a miniszterelnökségről!!!Volt már ilyen többször is, de ez most komolynak tűnik. Belátta ő is, hogy így, vele már nem megy.  Pezsgőbontás, népünnepély,…..
Ez a vakmerőség, hogy kamerák előtt, nagy nyilvánosság előtt, a nyílt utcán bántalmaznak egy európai parlamenti választáson induló listavezetőt, ez arra vall, hogy Magyarországon most már Gyurcsány Ferenc nyílt diktatúrát vezetett be. (...) Az Európai Parlament elnökéhez…..
Gondoltam ajánlok időnként egy-egy új könyvet.A mai ajánlat:     Agatha Christie: A ferde házA "ferde ház" egy angol gyerekversben szerepel. Ezt a versikét idézi Sophia Leonides az udvarlójának, Charles Haywardnak, amikor a családjáról beszél.…..
Hát akkor a kezdet. Nem túl régen létrejött könyváruház lennénk, szerencsére kellő lendülettel fejlődve.Gondoltam néha megosztom a fejlődés menetét, az internetes kereskedelem buktatóit, a fejlődési lehetőségeket.Szívesen segítek bárkinek, akik esetleg könyvekkel…..