Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faank

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyugodt hét elé néz a Serie A, legalábbis ami a párosításokat illeti, bár tapasztalatunk szerint a válogatottak miatti szünetek után a kiscsapatok (akiket ugyebár kevésbé érintenek a nemzeti csapatok tusakodásai) rendszeresen alárúgnak egy komolyat az óvatlanul közelítő…..
faank 2009.04.06 13:13:24
@heinrich: Ribery. de ugysem o lesz sajna. ha en lennek Secco, Munchenig fulenel fogva rangatnam Blanc-t, es az osszes nyari penzt letennem Uli bacsi orra ele az asztalra. aztan lesz, ami lesz. vedelembe is kene vki, de Riberyert meg azt is bevallalnam, h nem igazolunk senkit kozepso vedo posztra.

Diego lesz ebbol. meglatjuk, nem vok biztos benne, h o majd a hatan hurcolja a Juvet. mondjuk Silvaban sem latom egyelore ezt. erdekes mercato ele nezunk az egyszer biztos.
Ha tudom előre, hogy fogunk játszani Albániában, lobogó gyeplővel vágtázok a legközelebbi fogadóirodába, és házat, kocsit teszek fel a négygólos albán győzelemre. Élénken élt bennem a budapesti meccs emléke, amikor teljesen egyenrangú felek küzdöttek, a második félidőben…..
A rangadónak induló edzőmeccsen a Juventus felkoncolta a Romát, de közben ugyanígy tett az Inter is a Regginával, úgyhogy a kettőjük között feszülő hét pont érintetlenül maradt. A Milan elborzasztó teljesítménnyel csak a mázlinak és a bírónak köszönhette, hogy nem kapott ki…..
faank 2009.03.25 12:04:11
@Tika_: nem Patonak hivjak :-]

gondolom, h a hisztik miatt. egy gyors kontranal volt ez a legszembetunobb, amikor a DP-tol kapott labda utan a kicsi inkabb kicselezett ket embert, s lott ahelyett, h visszaadta volna a zsugat. nincs ezzel semmi baj, amig minimum egy golpassz fuzodik az oreg nevehez meccsenkent en nem aggodok, ha meg egyszer vegkepp megszokjak egymast Gioval a palyan, akkor lesz am csak igazan erdekes a szitu. egyebkent erdekes, h Amaurit senki sem szolta le emiatt, pedig o aztan tud/ott hisztizni (az is lehet, h csak en maradtam le rola). nagyon akarnak mind, na.
Gyépésharc lesz a Serie A 29. fordulójának rangadóján, a gúzsba kötött kezekkel rajtoló sánta Roma fogadja a lábak nélkül érkező vak Juventust. Az Interre papíron könnyű feladat vár a tökutolsó ellen, de Mourinho valószínűleg viccnek szánt felállása azért rejteget…..
faank 2009.03.22 21:30:11
@Great Cornholio: sztem sokkal jobban jarnal, ha kevesebbszer nyomnad meg a komment kuldese gombot. ha vmirol fingod sincs, akkor inkabb maradj csondben, mert mindenki hulyenek fog nezni, mint peldaul most is. egyszeru eldontendo kerdesre nem kell a retardaltsag fegyvereivel villogva valaszolni, boven eleg egy igen, v egy nem. megkerdeznem meg egyszer, amit fentebb mar egyszer megtettem, de ugysem fogok valaszt kapni. legalabbis toled nem.
ja, a vitaminokrol jut eszembe. tudjatok-e, h miert nem all szoba egymassal Sandro es Ferruccio Mazzola?
 Forrong az Örök Város játékosa, edzője, szurkolója, sportigazgatója, egyszóval mindenki, a vasárnap esti Inter - Roma szuperrangadón Balotelli műesése után befújt büntető miatt. A Roma már két góllal vezetett a találkozón, amikor fél órával a lefújás előtt e…..
faank 2009.03.04 14:07:20
@popp: ha az egyszeri juventino jobban beleassa magat a tortenetbe, akkor nem veletlenul latja igy. nem allitom, h a juve ne lett volna saros, de erdemes egy-ket dologgal tisztaban lenni, mielott vallunkat soprogetve mocskos csalonak kialtjuk ki a juvet(no offense, nem pont rad iranyul, hanem az altalanos megitelesre). mivel ez egy komment ezert nem mennek melyebben bele, csak a kovetkezo cikket ajanlanam elolvasasra:
bleacherreport.com/articles/3341-was-calciopoli-a-conspiracy
azert valasztottam angolt, mert gyanitom, hogy sokaknak konnyebben ertheto, de a cikkben elhangzottak mindegyike megjelent ilyen-olyan formaban az olasz irott sajtoban; nemely teny meg az olasz szovetseg honlapjan is megtalalhato kis keresessel.
az eremnek ket oldala van, nemsokara feny derul a masik oldal szerepere is...