Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hutweider

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A civil szervezetek és demokratikus ellenzéki pártok közös tüntetése az Operaház előtt. Benn az épületben közben a kormányzópártok az új alkotmányt ünneplik.   ..
Hutweider 2012.01.02 19:27:24
Non capisco...

Ezek azért tüntetnek, mert felemelték a minimálbért, de Gyurcsánnyal együtt, mert annak még az is kevés?

Hát nem veszik észre, hogy egy ilyen tüntetéssel csak vastagítják magukon a kelet-európai komcsi redvát? Mert a francot sem érdekel a világban a magyar médiatörvény, a rokkantnyugdíj, vagy a költségvetési tanácstalanság... Egy a lényeg Clintonnak, Barosonak, Merkelnek, stb. és akiket mint politikusok képviselnek - benne hagyni Magyarországot a lealázhatók sarokjában, - a bankjukat ne adóztassák, de a magyar muzsik minimálbére alacsony legyen, - és aki viszont diplomás, és kint használható, annak érdemesebb legyen dobbantani, és 45 százalékot adóznia a német bérből, mint a magyarból 16-ot.

És ezek a birkák kimennek tüntetni? Nem Orbán vagy Matolcsy lőtt a lábába, hanem ez a csürhe a jövőbeli fizetésébe, ha jobban akar keresni mint a most havi 300 euróra emelt szint, miközben a minimálbér 1000 euró Ausztriában? Nem veszik észre, hogy az ország önmaguk miatt elmaradott, és ez ellen maguknak kéne tenni valamit, de legalább szembeköpni Lendvai Ildikót?

Ezek azért tüntetnek, hogy tovább lehessenek a világban rablógazdálkodást folytatott ősök vagyonán felnőtt, mára gátlástalanul pökhendi "fejlett országok" politikai stricijeinek a prostituáltjai?... Legalább a saját vezéreid ellen ne tüntess, idióta! (Kivéve, persze, és minden a szovjet rendszerrel megalkuvóval, legfőképpen meg a Gyurcsány ellen lehet továbbra is...)

Ha háború lenne, az ilyen országon kifelé beszélő holdkórosokat Churchill személyesen gázosítaná el a szivarával, angolszász liberalizmus ide vagy oda.

Szerintem, haza kéne mennie mindegyiknek, megkeresnie a diplomáját, a nyelvvizsgapapírját, a szakképesítését, és letölteni az upgradet hozzá. Vagy kiálllni a sarokra továbbra is 73000/hóért (azt nem ellenőrzi az adókommandó).

Kivéve Gyurcsányt, avval beszéde van a Vízágyúnak. Egyébként is csak kettejükről kellett volna szólnia ma az utcának, felhajtás nélkül, csak lelocsolni ferikét az Opera előtt, azért nem a háza előtt, mert igy cikibb, és talán mégegyszer elviszi a rendőrbácsi, amíg meg nem tanulja, hogy vége a kommunizmusban Politikailag Szocializált Magyaroknak (álnéven MSZP).

LoL
Sokat hallottunk már a tőkepiac sötét oldaláról, de akkora lóláb ritkán lóg ki a bankházak falai mögül, mint pénteken. A gazdasági portálok egy héten át futószalagon ontották a forint szakadása miatt aggódó, majd - a forint drasztikus erősödésén örvendezés helyett - az…..
Hunifesto 2010.04.12 14:24:00
 Huszonegy éves voltam... -  politikai Üdvözlet, és visszatekintés Magyarország elmúlt húsz évére.   ....botladozó közgázos, aki bukott a Lenint is szolgáló Statisztikából, és jól állt az anti-marxista neoklasszikus gazdasági tanokból…és nem…..