Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morvin

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
XINAF - Az én világom Wow ismét 2009.10.15 00:18:00
Ezt látnotok kell... én majdnem elsírtam magam a röhögéstől... Az előző is nagyot ütött, ez se kutya!Eljön még a kockák korszaka, amikor végleg kihal az emberiség!..
Malkáv blogja Végszó 2008.12.14 16:32:00
Sok minden történt mostanság, amiről írhatnék... de most kihagyom.Azért kezdtem bele ebbe a bekezdésbe, hogy tudassam a meglehetősen kevés olvasóval: befejezem a blogolást.További szép napot!..
Morvin 2009.10.12 11:26:25
Gondoltam... A sértődöttség 2009.10.10 14:59:07
Ha katolikus egyházunk tanítását nézzük, látjuk, hogy a bűnről mindig határozottan szól. "Bűnt az követ el, aki tudva és akarva nem engedelmeskedik isten akaratának", mondja a katekizmus. Viszont a bűnig sok egyéb lépcső vezet el. Az egyik ilyen a SÉRTŐDÖTTSÉG. A…..
Gondoltam... Nyíregyháza 2009.10.03 22:58:48
Reggel, 6 órakor indultam Nyíregyházára. Olyan hideg volt (100 km/h sebességnél persze), hogy azt hittem, leesek a motorról. Végül plusz pihenőt iktattam be, mert nem láttam már a hidegtől.Persze el is késtem, de nem volt baj. Soli atya óra végén megszólalt :" Akkor beírom,…..
Morvin 2009.10.04 20:50:38
XINAF - Az én világom A családom 2009.10.03 19:30:13
Tegnap részt vettem apám nyugdíjjas búcsuztatóján.És rádöbbentem, hogy a renegeteg bejegyzésemben, a soktucatnyi téma közepette nem is vettem észre, hogy a legfontosabb dologról nem írtam. A családomról. Nekem a családom óriási. Annyian vagyunk, mint egy kisebbfajta…..
Úgy érzem, ez a videó mindent elárul, milyen jó, és hasznos, és teljesen normális dolog a meleg felvonulás...Ettől hányingert kap minden normális ember, heterotól homoszexuálisig! ..
Morvin 2009.10.01 14:52:23
@Hobbitlány: Inkább gázzzzzzt!!!!!!!!!!! *puff-puff* Aztán rükverc tolatás!!!!!!!*püff-püff* Gázzzt!!!!! *sluty-sluty* :D
Sokan tudjátok, hogy én nagyon nagy lenézéssel szoktam nyilatkozni a legtöbb ifjusági fesztiválról (tisztelet a kivételnek), és a szórakozóhelyekről.Azt annál kevesebben értitek, hogy miért, én pedig megunom, hogy magyarázzam. Aki megértette, az érti, aki nem értette, az már…..
Nos, nem nagyon tudtam eldönteni, írjak-e erről az osztálytalálkozóról, vagy se? De miért ne írnék, ha jól éreztem magam? Lassan viszont eljutunk odáig, hogy új nevet kell neki adni, mondjuk Katonás összejövetel, vagy hasonló:)Szóval ismét összegyűltünk. Részt…..
Gondoltam... Ismét vers... 2009.09.20 21:22:40
Egy kedves szentemnek, Xavéri Szent Ferencnek az imáját olvashatjátok most. Minden szavával azonosulni tudok...Istenem, szeretlek tégedet.Nem csak, hogy add meg üdvömet, vagy mert ki téged nem szeret,örökös tűzzel bünteted.Én Jézusom, keresztedenmagadhoz ölelted szívem.Szeget,…..
Morvin 2009.09.22 13:05:23
Emberek, szurkoljatok, hogy ne csináljak semmilyen kapitális baromságot... Belekezdtem valamibe, amiről nem tudom eldönteni, mennyire jó ötlet... nagy baj nem lehet belőle, senki nem fog meghalni, senkinek nem fog baja esni, szóval valójában nem nagy ügy... csak nekem... Kaptok hozzá…..
Gondoltam... Csoda! 2009.09.17 18:57:00
Tudjátok, hiszen írtam már: általában komoly problémáim vannak a gyónással. Ezzel mindenki tisztában van, akinél valaha gyóntam (vannak néhányan).Ma felhívott egy barátom, hogy Budapesten jár, találkozzunk. Nemet kellett mondanom, mert nem értem rá. Erre eljött az…..
Morvin 2009.09.17 20:16:38
:)
Ma élmény volt msn-ezni... gyakorlatilag egyetlen emberrel sikerült üzeneteket váltanom a 9(!) beszélgetőpartnerem közül... óriási élmény... Ledobott, nem küldte át amit írok, stb. Mindenkitől bocsánat, amiért nem köszöntem el, de esélytelen volt a dolog. Ezúton is…..
Kényesebb ez a téma, mint aminek tűnik.Ajándékozni sokféleképpen lehet. Egyrészt lehet spontán. Az ilyesminek mindenki örül, ha nem lappang sunyi szándék a szép gesztus mögött. Aztán lehet alkalmakkor. Születésnap, névnap, karácsony, stb. Ilyenkor megint csak két alternatíva…..
Ez volt a mottója egyik jelmondata az idei buzivonulásnak, amire a jóérzésű emberek, hetero és homoszexuálisok egyaránt, max tiltakozni mennének ki. Néhány abberált állat vonaglása folytatódik ezen a rendezvényen évről évre.Hányinger! Nem is értem a célját. Mert a…..
Hogy ne mondhassátok, hogy hip-hop rajongó lettem... íme egy rock klaszikus, ami bizonyos értelemben aktuális ma is, rám is, másokra is... ..
Morvin 2009.09.06 17:15:12
Holnap szepember 1. Kezdődik újra a suli. Vége a nyárnak.Mi is történt ez alatt a nyár alatt?- Történt olyan, amiről nem írok. Sorry, személyes ügy.- Volt sok fasza és kevésbé fasza, de azért nem rossz buli!- Edzettem. Kivéve a júliust. Akkor nem.- Hittantábor. Az idei volt…..
Oké... olvastam én már sok idióta chat beszélgetést, de ez mindent ütöt... nem tudom, tényleg megtörtént-e, vagy kitalálták... de remélem kitalálták. A forrás a bash.hu, köszönet érte Akarának... akit ezúton megkérnék rá, hogy mesélje már el, mi is ez...Remélem nem itt…..
Azt szerintem már mindenki tudja, hogy Sólyom Lászlót tegnap meghívták Révkomáromba, egy Szent István szobor avatására. Kicsit belemennék ennek a körülményeibe, és aztán a következményeibe.Nos, ez az egész elég nagy hiba volt a külügyminisztérium részéről, mert agusztus…..
Tegnap, ezen a szép keddi napon sok dolog történt a világban, de minden eltörpül amellet, hogy a Katona József gimnázium retteget "C" osztálya pont erre a napra időzitette az osztálytalálkozóját. Én válaltam magamra a szervezés igencsak kellemetlen terheit, amit azóta…..
Alap: Egy fiatal embertársunkat eltiltott az anyja a World of Warcraft nevü játéktól. Az öccse úgy ítélte meg, hogy bátyja szenvedéseit másoknak is látnai kell, hogy átérezhessük együtt (IRÓNIA RIADÓ! IRÓNIA RIADÓ!), tehát becsempészet egy kamerát a szobába...…..
Morvin 2009.06.30 13:08:23
Kedves Csaba!Bízom benne, hogy ezt a levelet is látod onnan, a Mennyek országából, ahol most vagy. Végül is miért ne látnád? Remélem tetszik az EDDA idézet, amit címzésnek választottam.Úgy döntöttem, mivel gyakran kerültél szóba mostanába, és aludni úgy sem tudok, hogy írok…..
Morvin 2009.06.26 01:39:38
Elöszőr is szeretném leírni: én nem vagyok igazából anime fan. Van egy-kettő anime, amik tetszenek, de a valódi rajongókhoz képest elég gyérek az ismereteim. Ennek ellenére kimentem a vasárnapi SakuraConra. Két jó okom is volt erre: 1. A volt barátnőm, akivel már 4…..
XINAF - Az én világom Abortusz 2009.05.05 23:49:11
Mondjátok, hogy nem vagyok normális, de én igenis gyilkosságnak tartom az abortuszt. Ezt mondom, mint keresztény, és mondom mint ember.Persze jogosan jön a felvetés, hogy mi van azokkal, akiket megerőszakoltak, és megfogant benne a magzat? Nos... nehéz ügy. Tényleg nehéz. Nem tudom…..
Morvin 2009.05.07 21:12:52
„Mindenki annak mond, aminek akar” (Interjú Polgár „Tomcat”  Tamással) -         Köztudott, hogy ma pólóboltot üzemeltetsz, eredetileg mi a szakmád? -         Programozó az eredeti szakmám, a…..
Morvin 2009.04.18 21:00:50