Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drj

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több száz biciklis lepte el a Margit hidat kedden este, a déli járdán bringaláncot alkotva tiltakoztak az ellen, hogy a főváros felrúgta a civilekkel kötött megállapodást, így a híd felújításából kimarad a déli oldalra tervezett biciklisáv. Készült egy kérdőív, ami…..
A TV2 már megint szórakozik a sorozatfüggőkkel. A megszokott keddi csajnapról először a Született feleségeket küldték el nyári szabadságra, majd múlt héten előbbre hozták a Rúzs és New Yorkot, és mögé betették az Álomgyári feleségeket. Az ajánlógyártás közben azonban…..
Az AXN hamarosan bemutatja a So You Think You Can Dance című amerikai táncos-reality-t, azt, aminek egy vadhajtása már nálunk is ment Megatánc címmel a TV2 jóvoltából. A műsort az American Idolt (is) jegyző Simon Fuller készíti, és célja, hogy felfedezzenek olyan táncos…..
drj 2009.05.04 15:51:22
drj 2009.05.04 16:17:17
drj 2009.05.04 16:19:07
Nagyon szeretjük a stand-up comedy műfaját, kiváló humoristák szórakoztatják el az embert eszement monológjaikkal perceken vagy órákon át (ne úgy tessék elképzelni a dolgot, mint a Showder-klubot, egy-egy fellépés egy-másfél órás kőkemény meló), nekünk meg általában semmi…..