Regisztráció Blogot indítok
Adatok
creativehun

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az öt nap mérlegét nézem, 100 ezer forintot is meghaladja, amit ott hagytunk, csupán azért, hogy a feleségem azt kapja, ami egyébként a több tíz éve fizetett tb után amúgy is járt volna neki. Tisztelt Praxis!   A nyár alapvetően a pihenés, kikapcsolódás időszaka lenne, nekünk sajnos kórházi…..
creativehun 2016.08.16 18:06:37
@Tempus.Anh: Konkrét tényekkel tudod cáfolni a cikk író állítását vagy csak Te is fröcsögsz egy kicsit?????
Keves Barátaim az Úrban,  az Amazon új olvasót jelentett be a héten (április 27-től már szállítják is az USÁban), és bevallom, nem értem. Első meglepetés, tavasszal tették mindezt, pedig majdnem tíz éve, hogy mindig ősszel frissítik a modellpalettát. Az új vas neve Oasis, lássuk messziről, hogy mi…..
creativehun 2016.06.15 11:02:33
@Dworkyll: Nagyon köszönöm a gyors válaszodat.A készülék látja gond nélkül a wi-fi-t.A Kindléről fel is mentem a nejem loginjával az amazon oldalára...kiléptem-beléptem...aztán felmentem a Kindle store oldalára..semmi.Az amazonon is látszik a gép..szóval....egyenlőre rejtélyes a dolog!
creativehun 2016.06.17 12:09:32
@Dworkyll: Szia! Igen ,látszik az eszköz,mailt is lehet rá gond nélkül küldeni beállítottam három mail címet hozzá ahonnan fogadja az üzeneteket...egyedül a készüléken nem látszik a név csak annyi my Kindle de fura módon az Ő amazonja sem teljesen olyan mint az enyém...az enyémbe ha belépek akkor az fogad,hogy Pethő's account...ha az övébe lépek be akkor csak annyi van,hogy Your account...No...miközben ezt írom...arra már rájöttem,hogy miképp kell ezt megváltoztatni :) Alakul....
Sok millió honfi- és talán több milliárd bolygótársammal együtt én is rendszeresen iszom kávét. Mégsem tudok napirendre térni afelett, hogy a kávéivás egyre több felesleges nyomorúságot okoz a világban. A felégetett erdők helyét elfoglaló nagyüzemi kávéültetvények…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!    Délkelet-Magyarországon, egy állásinterjún történt: tíz embert hívtak be egyszerre egy pékáru üzletvezetői és -eladói állásra. A hirdetésben feltételként szerepelt az idegennyelvtudás. Először egy kétoldalas tesztet kellett…..
A szaúdi Dzsiddában épül a Kingdom Tower (azaz Királyság torony), amely ha elkészül, a világ legmagasabb felhőkarcolója lesz. Csekély 1,23 milliárd dollárba kerül, és éppen 175 méterrel lesz magasabb, mint a dubaji Burdzs Kalifa. Tovább tart a versengés az arab…..
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
 Na végre, itt van valami friss, valami valóban újszerű. A hagyományos borotválkozás kapcsán persze furcsa ezt mondani és hallani, de újszerűség alatt természetesen nem valami mégűrtechnológiásabban hatékony zselét, vagy egy ötödik (vagy hatodik? – bocs, nem tudom, hol is…..
Az Újév első interjúalanya Rózsa Edvárd volt, a Pamacs és Penge blog szerzője, véleményem szerint sokak örömére. Aki érdeklődik a hagyományos borotválkozás iránt, biztosan talál magának pár hasznos tippet a lenti sorok között. De aki nem él ennek a szenvedélynek, ő se…..
Ez egy szenzációs, egyedi ötlet, ami talán nem is annyira egyedi. Hiszen még nekem is eszembe juthatott pár évvel ezelőtt, és amikor mondogatni kezdtem másoknak, kiderült, hogy nekik is eszükbe jutott. Igény tehát nyilván lenne egy ilyenre, de nem tudok róla, hogy itthon bárki…..
Még mindig a "híres-hírhedt" gyöngyöspatai felvétel ... már a nyilvánosságra hozatala után többen megkérdezték, hogy egy térfigyelő kamera hogyhogy hangot is rögzít, ráadásul ilyen jó minőségben? Számtalan térfigyelő kamera által rögzített felvételt mutatott…..
creativehun 2011.05.05 12:04:56
@Tower13: Kamerát mindenhova....Az állítod egyszerűen nevetséges.Hova szeretnél így jutni?? Az Orwell által megírt "Szép új világ"-ba ??? Nem veszed észre,hogy ez a "nagy testvér mindent lát" csak arra jó,hogy az emberekben egyfajta mindig mindenhol megfigyelhetnek érzetet fejlesszen ki?? Mi volt a kamerák előtt???Totális káosz és bűnözés???? Kíváncsi lennék egy nem kozmetikázott statisztikára,hogy a kamerák megléte mennyire befolyásolt bizonyos nem kívánatos cselekményeket.Neked pedig kívánom,hogy a kamera fetisizmusodat esetleg a való világ villájában vagy odahaza a minden helységbe felszerelt kép-hang rögzítő kamera rendszerrel éld ki!
Pamacs és penge Ibolya, háromszor 2011.03.08 09:01:00
Nem komoly teszt vagy bemutató – csak egy kis hangulat-poszt. Születésének három oka is van. Az egyik, hogy szeretem a Trumper ibolyáját, és egy ideje már meg akartam emlékezni róla. A másik, hogy – persze részben pont ezért – az angol eBayen szerváltam ezt a szép,…..
Pamacs és penge Szülinap 2011.02.20 11:07:00
Pont ma egy éve indult a Pamacs és penge blog. Már az sem lenne rossz eredmény, hogy továbbra is létezik és aktív, de a helyzet ennél azért még sokkal jobb. Egy év alatt született 95 bejegyzés – azaz nagyjából hetente kettő. Kapott kábé 750 kommentet, ez posztonként közel…..
creativehun 2011.02.20 12:57:02
Pamacs és penge Dreszmann 2010.11.24 08:30:00
 Flasi bá'-tól kaptam egy öreg, csupasz, befejezetlen, valószínűleg rontott pengét. Ő is úgy találta valamikor, még az édesapja dolgai között. – Dreszmann Karcsi bácsitól való – mondta –, még ismertem az öreget, a Corvin köz mellett volt az üzletük.…..
Pamacs és penge Víz van, babám! 2010.12.30 06:32:00
 Méghozzá arcvíz, amely nagyjából a sárga Floïd kelet-európai unokatesója. Cseh (voda po holení), smaragdzöld, és olyan retróillata van, hogy azonnal Jiří Menzel DVD-k után kezdesz matatni. Az Alpa nem mai márka, hiszen még a Monarchiában született: 1913 óta…..
A kedvenceim azok a levelek, amelyekben az idegileg tönkretett szerző-fogyasztó kedélyesen mikszáthos anekdotázgatással kezd, bőségesen adagolt részletekkel, majd egyszer csak szakad a húr, és tagoltalan káromkodások formájában kiárad a lélek keserűsége. Íme a legfrissebb, igen…..
Kedves sorstársak,Követem a MÁV ÁBÉ híreit, de most már csak kívülről, mivel szerencsére én már nem vagyok érintett a dologban. Talán, merem remélni, hogy ez a blog is segített abban hogy kibukjon a milliárdos sikkasztás, (bár erről semmiféle információm nem volt, én is csak…..