Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shia-ko

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2003.08 havi 1.9 pdtdi 131 le. VW Golf IV 1.400.000 ft Sportkivitel, kagylo ülések, 6gangos válltó, gyari sportfutómű. Vezetett szervízkönyv + a munkalapok is!!! Makulátlan belső, es majdnem makulátlan külsővel( egy kavicsfelverodes) sötétmetál kék az autó. Csak papírozni kell es…..
Az első amerikai terepjáró Olaszországból és a nagy visszatérő a csehektől. De vajon milyenek ezek a tömegtermékek valójában? ..
Simon Márton: Dalok a magasföldszintről L'Harmattan, 2010. magyar, vers, kortárs, elsőkötetes moly.hu  , litera.hu(részletek) [négy pötty a nadrágon]   '[A kavics / a szó] A súlyából annyit veszt, amennyi kimondható' (Objektív)     Gratulálok a 26 évesen…..
Kettős Mérce 300 2009.09.22 13:22:29
Háromszáz. 300 bátor harcos tömítette el az Eötvös hágót tegnap ellenállva a perzsa hadaknak. Utolsó sörig harcolván blablabla. Mondhatnám megható és patetikus volt, de egy lófaszt. Jeszenszky Dj szövetség Zsolttól kezdve az egész szörnyű volt. Nem is a beszédek voltak…..
 Buzológiai rovatunk második részében hazai vizekre evezünk. Sokszor teszik fel nekem naivan (vagy álnaivan) a kérdést: milyen hátrányokat szenvednek a homoszexuálisok a hétköznapi élet során. Most nem is egy extrém példából indulnék ki – például munkahelyi…..
Kettős Mérce Sólyom nem segít 2009.07.11 12:05:04
Mai hír a NOL-ról:Sólyom nem találkozik a melegek képviselőivelVisszautasította Sólyom László a melegszervezetek kérését, hogy személyesen találkozzon képviselőikkel és közleményben álljon ki mellettük. Azért fordultak hozzá, mert néhány hete a Jobbik és más nemzeti…..
Shia-ko 2009.07.14 19:31:17
@heima2: Nem, nem ezt várom el. Épp azt próbálom elmagyarázni, hogy nem konkrét ügyekkel és napi politikával kell/kellene foglalkoznia, hanem általános értékeket megfogalmaznia és közvetítenie.
Ha az valós veszély, hogy a társadalom egy adott csoportja megtámad egy másikat, akkor szerintem érdemes megjegyeznie, hogy ez nem szép dolog. És azt mondani, hogy A ne bántsad B-t, amikor az szőrös mellét rózsaszín latexruciból kivillantva vonul az utcán, hanem senki ne ugorjon a másiknak, mert nem illik/nem ez az elintézési módja/stb.
És én nem feltételezésekből indultam ki, hanem ebből a részből: "a Jobbik, a Magyar Gárda, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és több más nemzeti radikális szervezet bejelentette, közösen fogják megakadályozni a szeptember elejére tervezett melegfelvonulást".
Shia-ko 2009.07.15 09:01:02
@heima: Tiszta. :) Sajons megint túl komolyan veszem azt, amit emberek mondanak.
Shia-ko 2009.07.19 15:56:09
:)
Kettős Mérce Brüsszel hallgat 2009.07.07 15:46:25
Elképesztő:Brüsszel nem kommentálja a szlovákiai nyelvtörvény módosításátNem kíván reagálni az Európai Bizottság a szlovákiai államnyelvtörvény múlt héten jóváhagyott módosítására - tudta meg az MTI az Európai Unió brüsszeli végrehajtó testületénél kedden.A…..
Miközben hazánk újonnan megválasztott miniszterelnöke hosszú távú és kőkemény válságkezelő-megszorító intézkedéscsomagját ismertette az országgal, Budapest végre normális európai városként viselkedett egy tavaszi vasárnapon.Előtte persze ez történt szombaton. De velük…..
Most szóljon, aki tudja, hányadán állunk Magyarország államfőjével.Merthogy Sólyom László már 2009. első tíz percében belecsapott a lecsóba, és közölte, hogy semmi jót ne várjunk ettől az évtől. Meg a következőtől se. Meg úgy általában.Kemény menet ez egy olyan…..
„Én voltam az Ő kardja, éles voltam és metsző, csapásra emelt szablya. Villogtam a napfényben.” Ha már pózoltál Isten prófétájaként legalább félmeztelenül, festett szemekkel a tükör előtt, akkor biztos megragad Nick Cave kultregénye, az És meglátá a szamár az…..