Regisztráció Blogot indítok
Adatok
levad

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrégiben írtam a tilt-shift videókról (itt), akkor bevezetőmben ecseteltem, hogy mennyire szeretem a jó videókat, jó zenével jó vágással, amelyek bemutatják a környezetünket is akár úgy, hogy leesik az állunk. Nos belefutottam egy nagyon jó vidibe, amiben makró felvételeket…..
Kerékagy Eltolta, mert eltolta 2009.09.15 12:15:00
„Hét hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte a bíróság azt a putnoki férfit, aki egy kerékpárt lopott el, de eltolta, mert eltolta” - olvasható a rendőrség keddi közleményében. Elsőre mi sem értettük, hogy ez mit jelent, de a közlemény további részéből…..
Miközben ezt a pusztot fogalmazzuk, mi tűrés-tagadás, elnézést a kifejezésért, de halkan fingadozunk. Hogy miért? Szeptember elején posztoltuk be azt a nagyon is viccgyanús plakátot, amit a Vértes Volán egyik megállójában fotózott Bozsi egyik ismerőse. A következő szöveg állt…..
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
levad 2009.09.14 20:09:30
A kedves ember gyalogosként, biciklistaként, motorosként, autósként, és buszosként is kedves, aki meg "szemétláda", az oly mindegy, hogy mit vezet, akkor is úgy fog viselkedni. Ha talán az iskolában tanítanának illemet, akkor lehetne használni ilyen esetekben, de sajnos a magyar az egy bunkó barom, balkáni nép (tisztelet a kivételnek). Egyébként a híd sok milliárdos költségvetésébe simán bele fért volna az, hogy már az elejétől lehetett volna rendőri felügyelet, és pont itt van a jó helye a rendőrnek most. Talán külföldön egy ilyen projektnél az is belefér, hogy ki plakátoznak pár részletesebb információt a felújítás menetéről, illetve néhányan szórólapokat osztogatnak, amire mondjuk rá van írva, hogy elnézést a kellemetlenségért. Sajnos akik nem tudnak vezetni, azoknak mindegy, hogy mit vezetnek éppen, autót, vagy biciklit, mert biciklivel is el lehet valaki elég csúnyán ütni, nem csak autóval. Másrészt meg az is katasztrófa, hogy biciklizni lehet KRESZ megtanulása nélkül, meg jogosítvány nélkül. Aki nem tudja a közlekedés szabályait, azon nem kell csodálkozni, hogy nem tud közlekedni.

Érdekes, hogy nyugat európában sokkal jobban tudnak viszonyulni egymáshoz a közlekedés résztvevői. Az autósok nem állnak bele a zebrába, meg a kereszteződésbe, azon az elven, hogy "ezen még átférek", meg "ha én nem tudok haladni, akkor te se menjél sehova". Ha meglátják azt, hogy a gyalogos át akar kelni a zebrán, akkor előre megállnak neki, és nem kell az, hogy a gyalogos lelépjen hozzá a zebráról. És ez a "nyugati kultúrában" teljesen normális. Igaz, ott az adóért cserébe szolgáltatást kapnak az emberek, és nem a politikusok és baráti köre kapja meg, mint itthon nálunk.
A metamfetamin egy központi idegrendszeri stimuláns, melyet az orvostudomány figyelemzavarok, fokozott túlsúly és narkolepszia kezelésére használ. Sajnos drogként is ismert és a hatásait gyakran "előtte-utána" képekkel próbálják a hatóságok szemléltetni. Íme az ilyen…..
levad 2009.09.05 02:02:03
"Pusztán tudományos jelleggel természetesen"

hu.wikipedia.org/wiki/Amfetamin

hu.wikipedia.org/wiki/Metamfetamin

Akit érdekel a téma, egyébként meg nem kell egymás nyakának esni, pláne ha nem ismeritek ezeket a dolgokat.
   195 km/h-s gyorshajtásért ítéltek fél éves letöltendő börtönbüntetésre egy angol motorost. Robert Bennett ítéletét tegnap hirdették ki, amelyet súlyosbít a 18 hónapos vezetéstől való eltiltás is. A bírói döntésben szerepet játszott, hogy nedves úton…..