Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezanicknevem2

0 bejegyzést írt és 101 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilvánosságra hozta a Tárki friss pártpreferencia-kutatását. Ebből az derül ki, hogy májushoz képest csak a kormánypártok és az MSZP tudta érdemben növelni szavazó táborát. Úgy tűnik, hogy az ellenzéki összefogás első lépései végre aktivizálták a szavazókat, elkezdett…..
Madarat tolláról, szélsőjobbos idiótát rádiójáról, fogalmazhatnánk át a klasszikus közmondást a Szent Korona Rádió honlapján megjelent hír, pontosabban annak megfogalmazása láttán. Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy a Nelson  Mandela feltételezett haláláról…..
Zoon Politikon A Jobbik útjai 2013.03.09 12:31:16
Bár az ellenzék 2014 tavaszi esélyeiről sok szó esik mostanság, a média (a többi párttal együtt) mintha próbálná kizárni ebből a vitából a Jobbikot. Teszik ezt annak ellenére, hogy a Jobbik szereplése sok szempontból lehet vízválasztó. Régóta rebesgetik több helyen is,…..
ezanicknevem2 2013.03.10 07:51:37
@Frick László Emlékzenekar: "lusták és kényelmesek meg önzők "

hát te biztos az vagy ... de másokat ne cinkeljél főnök :)
A Telegraph tavasszal írta meg: Izrael állítólag megkapja a vadonatúj amerikai bunkerrobbantó bombát, ha még a következő évig ad időt Iránnak a meghátrálásra és az atomprogram nyilvánossá tételére. Amerikai elnökválasztási szempontból már jövőre van. Az új egyiptomi kormány még annyira sem törődik…..
Varánusz Csaó, LMP! 2012.11.18 05:06:13
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle.  Az LMP tegnapi kongresszusi napján kiderült, pofont adni a szarnak továbbra is nagyon megy, a lényeglátással meg az eddiginél is nagyobb bajok vannak.  - Nem sikerült felérni ésszel, hogy a meghozott döntéssel az utolsó…..
ezanicknevem2 2012.11.18 16:07:23
 Ma hallottam, hogy alakulóban a cigány gárda. A jobboldali hírportálok persze egyből ijedt felhördüléssel rémisztgetik a lakosságot.  Őszintén szólva jót mulattam a sztorin. Imádom, ahogy a szélsőjobbos média panaszáradatban hiányolja a magyar terrorelhárítók…..
ezanicknevem2 2012.09.06 09:01:06
@jog-ász:

szerintem ott volt .. nyilván ők se jósok hogy előre tudják hol lesz baj de ahol volt oda mentek és ott is maradtak nem?:)
Poldi bácsi megmondója Bojkott 2012.08.29 20:21:39
Úgy látszik, a politikából élők közül sem értette még meg mindenki az Orbán-diktatúra lényegét. Egy szerda esti MTI-tudósítás szerint egy szegedi lakossági fórumon felmerült, hogy a baloldali pártok ne induljanak el a 2014-es parlamenti választáson. Az ötletet Kolláth…..
Már korábban beszámoltunk a tegnapi, a Jobbik által szervezett, és több más szélsőjobboldali szervezet által is támogatott tüntetésről, leírva azt, ami történt, azzal szemben, amit a Jobbik állít. Rengeteg komment érkezett, hogy biztos mi hazudunk, hiszen a tüntetésen csupa…..
A 97 évesen is fit Csatáry László letartóztatása kapcsán ismét felmerült a kérdés: miért élnek a nácik ilyen sokáig? A HírCsárda a tel-avivi Eziákel Sommerschlussverkauf irodával, és a kölni Wilfried Tutmirewigwirklichleid Institut-tal együttműködve mikrofon elé tudott…..
A rendőrség letartóztatta Csatáry Lászlót, akit azzal vádolnak, hogy több mint 15 ezer zsidó származású állampolgár kivégzésében bűnrészes, illetve, hogy részt vett többük megkínzásában. Első ránézésre nem lehet kétséges a börtön. Ma Magyarországon szabadlábon él…..
ezanicknevem2 2012.07.19 23:08:37
@sárkányfő:

Ha a gőgödtől bírnál olvasni én erre reagáltam:

"nem arra a süketelésre, amit te hablatyolsz szégyentelenül, te utolsó nácivédő szemét."

Istenem még idéztem hogy a gyengébb képességűek is megértsék hát ez van nem jött össze...

Szóval közöm nem volt hogy te hogy értelmezed a "tettem" szót vagy hogy nem...
ezanicknevem2 2012.07.20 09:24:58
@ezanicknevem:
"Nem először jelzem feléd: ha már mindenképpen szükségét érzed a zsidógyűlölő kommentjeid közzétételének, jó lenne, ha valami eredetibb néven tennéd őket közzé. Valami olyasmire gondolok, ami nem hasonlít az én nevemre. Szívesen adok tippeket is, ha esetleg gondot okoz magadtól kitalálni egyet. "

Váltsál akkor nicknevet, nekem az enyém tökéletesen megfelel...
Kettő milyen jogon gondolod hogy zsidó gyűlölő vagyok? Akkor te mi vagy magyar gyűlölő? Mert nyilvánvalóan te nem abba a közösségbe tartozol aki ki áll egy meghurcolás előtt álló magyar ember mellett... És elhiszed amit Simon Wiesenthal Központ diktál...
ezanicknevem2 2012.07.20 09:29:45
@sárkányfő:

"azt a mondatot továbbra is vállalom, ahogy a többit is, megvetni a nácivédőket nem gőg, hanem morális minimum... rugózz tovább ezen ha annyira akarsz... "

De honnan tudod hogy gyilkos ez az ember hm? Te rugózol olyan dolgokon amihez te nagyon kis ember vagy... Ennyi erővel te se vagy jobb mint azok akik tényleg ártatlanokat ítéltek el... Hisz te is azt teszed.. De ne hogy felfogd.. persze légy szíves forgasd is ki..
Valószínűleg tényleg a polgárháborúra készül a Jobbik, de valami nagyon gyenge, 90-es évekbeli verzióban, ahol szájkosaras kutyákat kell lerúgni. A melegfelvonulás után a Kossuth téren ellentüntetők egyike, ahogy az Index videóján látható, jól lerúgja az egyik…..
Konzultálgatunk, konzultálgatunk? Csak akkor küldjenek a politikusok még egy levelet, ha valóban kíváncsiak a válaszokra, nem pedig az önkényüket álcázzák színes levelekkel. Egyre inkább úgy tűnik az előzetes információk alapján, hogy a nemzeti konzultáció sikertelen lesz.…..
Mint az előző posztban ígértem, folytatom a közmunka bemutatását, hisz abban a szerencsében részesülhettem, hogy személyesen is megismerhettem egy ebben a "munkakörben" dolgozót. Köztük is a problémásabb "fajtát", mivel óvodás gyermeke van. Fiatal anyuka, gerincbeteg, ez jutott…..
Belső vizsgálatot indított a Jobbik, mert az elmúlt időszakban egyre több karrier-magyar kezdett el megjelenni az ellenzéki pártban. Az első gyanús személy egy Takács Huba néven a pártba belépő aktivista volt, akiről kiderült, hogy Kovács Lehelként született. Születési…..
A hét elején jelent meg a Nemzeti alaptantervről (NAT) szóló kormányrendelet, így eldőlt, hogy szeptembertől milyen tantervhez igazodhatnak a pedagógusok. Bár az alaptanterv számos alapvető változást hoz magával, a leghevesebb reakciók mégis egy látszólag marginális ügy, az…..
Bár alapvetően nem jellemző ránk a tematizálás, ezen a héten napon rendesen meg fogunk emlékezni arról a Nagy Magyar Tragédiáról, ami 1920. június 4., 16:32 óta nyomasztja hazánkfiainak egyre csökkenő, ám még mindig kimutatható számát, ha már a Történelmi Egyházak, köztük…..
A melegfelvonulásokkal kapcsolatos reakciók érezhetően egyre több politikai színezetet kapnak. Amikor az első pride-ot szervezték hazánkban, több mint egy évtizeddel ezelőtt, az élvonalbeli politikusok többségében még tartózkodtak attól, hogy állást foglaljanak a…..
ezanicknevem2 2012.06.03 18:14:12
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: "Hát legyen, én attól még most kiálltam mind a melegekért, és mind a gárdáért. Ha neked ez nem fontos ám legyen. Mártírkodj tovább, meg szórd szét a világban, hogy titek itt bizony népirtottak. "

rendbe 1x biztos rájövök engem ki nép irtott vagy miért vagyok mártír
de ígérem akkor szétszórom
ezanicknevem2 2012.06.03 18:26:43
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos:

"Hát a Feri, a szemét agyonveretett titeket. Azért tudsz most ide irkálni. "

pedig azt hittem szeretett csomagot osztogatott
de jó arc az a feri egy igazi showman üti Győzikét az biztos

de amúgy ha az emberi jogokért emeled fel a szavad 56 ba meg itt biztos nem történ emberi jog sértés

hagyjuk már
Egy 2010 szeptemberében (két héttel az önkormányzati választások előtt) készült orvosi lelet terjed az interneten arról, hogy a páciens "genetikai vizsgálata során nem találtak roma és zsidó népcsoportra jellemző genetikai génváltozatot". A genetikai vizsgálatot…..
ezanicknevem2 2012.05.30 14:12:55
@kelgyo: biztos maga túl jó :)
ezanicknevem2 2012.06.03 16:59:03
@Luzercica: ezt kérdezted: Egyébként csak hajfesték és kontaktlencse elégséges ahhoz, hogy tiszta fajú árja legyek?

erre írtam hogy neked biztosan ...

máskor egyszerűen klikkeljrá a nicknévre akinek válaszoltam.. pl:

"@Luzercica: ajjaj vannak bajok :D tudod mit neked elég :) --> @Luzercica <-- erre
és oda ugrik akinek válaszoltam...

ennél többet nem tudok segíteni
ezanicknevem2 2012.06.03 17:00:50
@Luzercica: válasz igen egyszerű nem akart botrányba keveredni mert szétszedte volna a ballib média

inkább össze vissza határolódott
Vannak érthetetlen dolgok, és vannak érthetetlen dolgok, amelyek még érthetetlenebekké válnak ha az ember többet tud meg róluk. Tegnap Nagykanizsán több házat is megjelőltek szélsőjobboldaliak, megjelőlték őket, hogy fel fogják gyújtani, mert mocskos cigányok laknak benne.…..
ezanicknevem2 2012.05.30 15:10:30
@komplikato: "Arról nem szólva, hogy nem egy ilyen juttatás eleve munkaviszonyhoz kötött, tehát ez a "soha nem dolgozott csak szüli a gyerekeket a pénzért" még urban legend-nek is elég gyenge lábakon áll. "

ez nem igaz a támogatást megkapják a gyerekek után ha dolgozott az illető ha nem
ezanicknevem2 2012.05.30 15:14:06
@komplikato: "Arról nem szólva, hogy nem egy ilyen juttatás eleve munkaviszonyhoz kötött, tehát ez a "soha nem dolgozott csak szüli a gyerekeket a pénzért" még urban legend-nek is elég gyenge lábakon áll. ""

az lemaradt mit gondolsz miért akarják közmunkához kötni a támogatást bizonyos helyeken?
hogy ne csak azért kapják mert otthon ülnek (jobb esetbe)
ezanicknevem2 2012.05.30 15:18:20
@komplikato: "Konkrétan milyen támogatást? Ha nem dolgozik, akkor adó jóváírás nuku. A GYES/GYED és a munkanélküli segély csak X hónap munkaviszony után jár, tehát konkrétan ... ? Szociális segélyt ritka kivételtől eltekintve meg egy családban egy lehet. "

Tehát akkor miért is akarják az úgynevezett szociális segélyt közmunkához kötni? Tehát érted a súly a munkán van. Ha dolgozna akkor nyilván nem kellene pluszba közmunkát végezni. Viszont akkor segély sem kéne mert lenne fizetése..
Szerintem most megválaszoltam a kérdésed.
A mára kialakult, és történészeink munkája nyomán mind árnyaltabbá váló Horthy-kép, hála istennek, egyre kevésbé ad okot arra a vehemens tiltakozásra, amely a vasárnapi szoborállítást kíséri.  Persze, ez a tudományos Horthy-ábrázolás a szoborállításra sem ad okot,…..
A bátor görögök elküldték a francba a megszorításokat, sej. Úzó legyen húzóra, éljen a bátorság, Hermész meg ne ingassa azt a buta fejét odafönt az Olimposzon, ment leváltják őt is egy pillanat alatt. Lássuk be, ha görögök lennénk mi is tiltakoznánk ezerrel: mi az már,…..
ezanicknevem2 2012.05.09 14:04:17
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

nem igazán értem hogy egyetértesz e vagy nem azzal amit linkeltél a jobbikról

de én 100 százalékig egyetértek vele hogy a magyar érdekeket és a határon túlikat sokkal keményebben határozottabban kell képviselni ... főleg hogy már szinte mindennapivá válnak a magyar ellenes és magyar gyalázó kijelentések a környező országokban

további a "jobbklikk" -nek mi a definíciója?
ezanicknevem2 2012.05.09 14:09:47
@Épelméjű:

továbbá a kapitalistát még az is megkülönbözteti hogy:

- gyerekeket dolgoztat
- borzasztó munka körülmények között
- kizsákmányolás
- ember betegállományba se mer elmenni mert kirúgják
- átgázolás mindenkin

történelem: anglia 1 ipari forradalom nézz utána te kis kapitalista ..
Bár Schmitt Pál plágiumügyében blogunk eléggé megégette magát a múltkor azzal, hogy az általános netes közvéleménnyel szemben foglaltunk állást, most mégis úgy érzem, hogy Gyurcsány vélt plágiumügyében is állást kell foglalnunk, valószínűleg ezúttal sem túl sok…..