Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AlfredBorden

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amit eddig csináltunk, abba nincs értelme több pénzt belerakni, mondta blogunknak Egri István, a Miskolci Jegesmedvék JSE újraválasztott elnöke. Nemcsak ő, az eddigi elnökség is pozícióban maradt a keddi közgyűlésen, így újabb négy évig Kis Attila, dr. Lukács György és dr.…..
A vasárnapi Stars-Dab.Docler mérkőzésen kívül még legalább négy mérkőzést sugároz az OB I. rájátszásából a Sport Tv, tájékoztatta blogunkat Máté Pál főszerkesztő. E héten pénteken 18 és vasárnap 12 órakor a döntő első és második mérkőzése kerül képernyőre. Az…..
A legtöbbek által előzetesen várt párosításokban játszanak ma a csapatok a Mol Liga érmeiért, de nem a megtippelt időrendben. Az alapszakasz győztese és másodikja a bronzért küzd délután három órától, a döntőt negyed nyolctól a harmadik és negyedik vívja. Vannak…..
Dunaújvárosban helyrebillent a világ rendje, a felülről érkezett hazaiak végső soron simán legyőzték az alulról jött Ferencvárost. A Dab.Docler mindkét sérült játékosa jégre lépett, Galanisz ráadásul gyorsan meg is szerezte a vezetést. Ezt még kiegyenlítették a zöldek…..