Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mango11

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elmentünk a hétvégén a kacifántos nevű Kézműves Magyar Ízek Vására rendezvényre a Millenárisra. Szakértője nem, azonban fogyasztója nagyon is vagyok a magyar mezőgazdasági termékeknek, illetve a magyar konyhának.  A rendezvény minőségi, prémium kategóriás magyar…..
Mango11 2012.03.12 09:46:24
Dream_walker
@Dream_walker:

Annyit tudok hozzá tenni egyetértek!
Amiben szerencsésnek tartom magam, hogy munka mellett soha nem voltam lusta ada állni a papa mama mellé és elsajátitani a kertészkedés örömét!

Én érett friss zöldésget eszem másra viszont nincs is igényem.
Értjük, hogy a popzene kivet magából egy 48 évest, de attól még a zömében 35 fölötti rajongó megnézte volna, ahogy George Michael, a nyolcvanas évek nagy popikonja előad pár popszámot. De kivártuk türelmesen, hogy sok ballada és egyéb feldolgozás után végül megugráltassa a…..
"Szofi cicám fotóiból küldök nektek, válogassatok, (nekem nem sikerült..) :-) Szofi egy 3 hónapos tündérdrága kiscica, akit bő egy hete fogadtam örökbe a Herosz menhelyről. Igazi cukiság, főleg amikor alszik :-), mert ha ébren van, meg nem állna egy pillanatra sem,…..
Mango11 2011.08.20 15:11:07
A kutya-cica barátságok mindig meghatóak, és ha egy rendkívül rossz PR-ral rendelkező pitbull egy párhetes kiscicát kap a foga közé, arról kevesen gondolnák, hogy ez lesz a végeredménye.Forrás: indavideo..
Rusty visszatér a blogra és sokkolja a kutyatartókat.Szép lassan egyéves lesz Rusty, és méltatlanul régen írtam róla, de most itt a tökéletes alkalom, hogy röviden összefoglaljam a kimaradt fél évet, némi fotóval és egy rövid történettel illusztrálva.Nem kötik le a…..
"Kedves Cukiság blog-szerkesztők! Drazsé nevű francia bulldogom most 11 hónapos, tehát lassan felnőtté cseperedik, és ennek tiszteletére gondoltam, készítek egy pár darabos összeállítást arról, hogyan növekedett a kislány. :) Nagyon-nagyon hálás lennék és rengeteget…..
"Sziasztok! Szeretném, ha felkerülne ez a kutyus a honlapra.  Ő volt a világ legaranyosabb és szelídebb kutyája.Amikor Szilvesztekor tűzijáték volt, beleült az ölembe, annyira félt.Mikor odamentem hozzá, az volt az első dolga, hogy lefeküdt a földre, és várta,…..
Mango11 2011.03.27 17:57:22
"Sziasztok!2 évvel ezelőtt már küldtünk be képeket amerikai bulldogunk első fialásáról "ronda" korcsok címmel, idén megérkezett a második alom. Remélem, a képek méltóak a cukiságra, mert véleményünk szerint igen. Nem lehet velük betelni. :) Az első alomnak egy…..
Előbb-utóbb minden magyar termékről kiderül, hogy az alapanyagok, a szakács, a varrónő, vagy a csomagolás mégiscsak inkább külföldi. Persze, ha ráírják a hátuljára, könnyen lebuknak, mint Asti fotóin látható: Csatolnék két fényképet, mely egy echte magyar termékről…..
Nem, a felvételen nem Szíj Melinda látható, ő nem merne ilyen halált megvető bátorsággal keresztülcsörtetni az akadályokon. :-)Forrás: indavideó..
Add, hogy idén jó legyen a szúnyogtermés! Add, hogy a gólyák látása homályosuljon el, amint közelednek felém! Add, hogy erre jöjjön egy királylány, aki megcsókol végre! Forrás: picshag..
Mango11 2010.12.17 21:19:45
"Sid a család cicája, imád pózolni és játszani. Ezek a képek még a nyáron készültek, 3 kilóval ezelőtt. :)" - írta nekünk Shana.parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);Köszönjük!..
A Chanel divatház bemutatta legfrissebb kollekcióját. Az öltözékeket a letisztult vonalvezetés jellemzi. A prêt-à-porter bemutató legnagyobb sikerét az örök klasszikus, a fekete-fehér újraértelmezett feldolgozása aratta. A divatház szóvivője úgy nyilatkozott, hogy…..
Mango11 2010.11.14 16:39:26
"Bemutatnám ebünket, Rambot. Örökbefogadása után sikeresen újradefiniálta a hiperaktív szó jelentését számunkra. Maradjunk annyiban, hogy a névválasztás telitalálat volt. :)Mikor először megpróbáltuk lefényképezni, amíg én a gépet állítottam, ő sunyin lerágta a…..
Előre szólok, megint cicás poszt!"Ő Horatio a Noé Állatotthon volt lakója, 1 hetes kora óta neveltem mint ideiglenes befogadó, 3 hónaposan adtam gazdihoz. Itt úgy 3-4 hetes lehetett, sokan mondták,hogy kancsal de nem, csak nagyon néz:D Szerintem cuki" - írja…..
Mango11 2010.11.05 18:55:08
"A helyes, szőrös kis állatkákat szeretjük  - én különösen a pókokat. :-) Tegnapi mezei sétám során találkoztam össze ezzel a nagyon helyes  réti farkaspók (Hogna radiata) mamával. A nemrég kikelt babapókok a kb. 2,5 centis mama hátán összekapaszkodva…..
Újabb jövevénnyel gyarapodott a Fővárosi Állat- és Növénykert állatállománya. Ezúttal a hóbaglyoknál volt szaporulat. A fióka június 22-én kelt ki a tojásból, és mostanra már a nagyközönség is jól láthatja. Bár Budapesten korábban is előfordult, hogy a hóbaglyok…..
A Deedee nevű anyaorángután a floridai Lowry állatkertben adott puszit kisfia, Randee beütött ujjára. ..
"Csatoltam két képet egy kis bagolyról, akit reggel a munkahelyünkön találtunk, valószínű éjjel kiesett a fészekből. Azóta már hozzáértő emberek gondozzák. Meg tudjátok mondani milyen fajta?" - kérdezi Judit. Tudják a választ?..
"Ez a süni hajnalban bemászott anyámék kertjébe. Másnap elvittük egy utcányit, de visszajött hajnalban. Betették a dobozba, hogy majd másnap messzebb viszik, de reggelre öt kis sünnel együtt találták a dobozban. Reggel puha kistüskék voltak csak, estére pedig teljesen…..
Cuki, izgalmas és csodaszép ez az elefántcickányt bemutató kisfilm, amiben azért lehet kicsit rettegni is...
Edina küldte el nekünk a Dailymail cikkét a gondoskodó vidramamáról, aki a hasára ölelve utaztatta át az alaszkai öblön szundikáló kölykét...
Anikó három videót töltött föl az Indavideóra Diegoról, a kölyökmopszról. Nem tudtunk választani, úgyhogy tessenek parancsolni: az elsőn megcsodálhatjuk, ahogy a 6 hetes kis vakarcs esetlenkedik, a másodikon viszont már kezd belőle előbújni a vadállat. És mivel ezek mind nagyon…..
"Ő itt Öcsémék hat hetes kis tacskója, aki rögtön egy fürdőzéssel zárta első napját az új otthonában. Ezeknek a kétségbeesett szemeknek azt hiszem nem lehet ellenállni. Az előző kiskutyájukat, aki szintén tacskó volt, az Öcsém kb. egy éve a születésnapján vitte…..