Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zs.lovag

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A magány a legrosszabb. Mert a magánnyal jön a honvágy, az elkeseredés és a feladás, ha nem sikerül minden elsőre, márpedig nem szokott" - írja Tünde mai posztunkban. Egy írás nem csak fiataloknak arról, milyen az, amikor öt náció (magyar, lengyel, pakisztán, indiai, román)…..
  Azt mondják, erőszakos huligán, agyatlan gonosztevő, bűnöző, anarchista vagyok. Azt mondják, hiányzik belőlem a megfelelő tisztelet a hatóságok és az emberek tulajdona iránt. Azt mondják, önkényes pusztításokban veszek részt és felfordulást okozok, csak azért, mert…..
Úgy tűnik, amikor a Bende Tibby szerez végre szponzort, hogy a feneketlen mélységű, nagy-britanniai autómanufaktúra-szcénát feltérképezzük, valahogy mindig összeomlanak a dolgok. Tavaly azzal kezdődött a dolog, hogy a reptértől harminc kilométerre bezártuk a kulcsot a bérelt…..
Ha Vic nevével akarnék egy nagyon hülye poént elsütni, akkor leírnám, hogy a sztoriját olvasva minek is lehet ez a rövidítése, de jobb az mindenkinek, ha nem leszem, mert lefáradtok már így péntek délelőtt. Csak nem Nógrád-megyébe költöztek azok, akiktől egy éve elvették az…..
zs.lovag 2009.04.24 13:45:25
@etc111: lelotted a poenomat! :) en kb 2000 km-re elek Bp-tol (Londonban) akkor most ki a falusi?? :)))
Masik! Erdekes modon itt az emberek mashogy viszonyulnak az autokhoz!!! Akar mikor beallhat melled egy Maserati, egy Ford Mustang vagy akar egy Ford- T, is es a sufnituningos racerek mind elszegyellhetik magukat. Amugy meg kiszurja a rendorbacsika hogy "kicsit" zajos, utana mehet a roncstelepre a kockajaert mert besussak a fostalicskajat! :P
Végre itt a húsvét reggel,Minden legény korán felkel.Vödröt, korsót kútba merít,Leönti a lányok fejit.Szabad-e locsolni? Én HR-es vagyok, jelenleg akasztják a hóhért, mert munkát keresek. Az elmúlt 5 hétben legalább húsz konkrét állásra jelentkeztem, csak és kizárólag…..
zs.lovag 2009.04.13 13:24:36
@KopaszMercis: :)))
Sem a pocsocsked, sem a sorsod nem erdelkel, ezeket neked kell kezben tartanod!
De felre a szemelyeskedest. En is a sajat sorsomat es ha ugy tetszik akkor mast is vettem kezbe :)es valtoztattam rajta. Most mar nem panaszkodom, nyugodt eletem van, tudok segiteni embereken, es csak gondolatot szeretnek ebreszteni, mert nem tetszik ami Itthon folyik. Mindenki a maga szintjen probalja megolgani a dolgokat. Neked is a te szinteteden! :)
zs.lovag 2009.04.13 13:44:20
@kispestipeti: Sajna en sem foldmuvelessel foglalkozom (meg) de mindket nagyszulom egyszeru paraszt ember volt. Megtanultam hogy mindent meg tudsz teremteni amire szukseged van. A nagyapam emellett iparoskodott, az o szakmajat tanultam el. 16 evet huztam le iranyitasban, volt hogy 130 ember dolgozott a kezem alatt es akkor meg diplomam sem volt. Most mar csak szep dolgokat szeretnek alkotni, es tanitani embereket. De azt amire a nagyjaim megtanitottak azt soha nem fogom elfelejteni. Ha oda alsz a szerszam vegere es dolgozol, mindig leszel valaki. Csak batorsag es alhatatossag es menni fog! :)