Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbán vezér (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor nem fogadja el a Reformszövetség javaslatait, mivel azok "egyáltalán nem illeszkednek a Fidesz programjába". Szerinte nem megjavítani kell a gazdaságot, hanem újat építeni. Na vajon mi az a legeslegfontosabb kérdés, amit ez a két mondat felvet?Nem, nem az, hogy…..
 A tegnap közölt megdöbbentő jelentés második, befejező része: A Tanár úr színre lép   Obama beiktatása, gyors reformintézkedései, a dollár erősödése, valamint a Financial Timesnak adott februári Orbán-interjú tették világossá a wall street-i kör számára, hogy…..
Nem hittem volna, hogy Gyurcsánynak egyszer igaza lesz. Miniszterelnökünk pár évvel ezelőtt azt üzente a magyar vállalkozásoknak; el lehet menni ebből az országból. Aki hallgatott rá, az jól járt.Már az ominózus kijelentés előtt is megindul egyes magyar cégek áttelepülése…..
Érdekes elemzést tett közé a minap az International Correlation Resource Center (ICRC), amit legjobban talán Nemzetközi Összefüggéskutató Intézetként  (NÖKI) lehetne lefordítani. Az Intézetet 1979-ben hozták létre kanadai Montrealban, hogy a számítástechnika segítségével,…..
Orbán vezér (törölt) 2009.03.04 16:04:36