Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Duncan Idaho

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV5 - 1X116 2012.01.10 14:00:00
Ha minden jól megy, sohasem fogjuk többet hallani a fülsértő vernyogást, ugyanis túlestünk négy számon. Azért bucskáztunk rajtuk keresztül, mert a VillaLakók duettekre osztották magukat, köszönjük, Balázs. Én még nem tudom, mire osztom fel magam, a sódar, ódalas, lapocka…..
Duncan Idaho 2012.01.11 15:08:31
@ladyandhenk: én úgy láttam a tükör iskolásoktól, hogy a kutya mellé kell az üveget dobni, nem fontos eltalálni.
Sziasztok!  Sokszor van szó a hálapénzről itt a blogon is. Én a magam részéről nem igazán érzem kötelességemnek, hogy minden egyes orvoslátogatás alkalmával adjak. Igazából akkor szoktam, ha tényleg meg vagyok elégedve az orvossal, azaz a hálámat szeretném…..
Duncan Idaho 2011.05.12 15:15:29
@bubo cupropenis: Rosszul tudod, az ápolók nem "csak" tanfolyamokat végeznek, az ápoló képzés jelenleg érettségire épülő 3 éves, iskolarendszerű képzés.
Tisztelt Praxis!   Azt a két évvel ezelőtti horrort szeretném elmesélni, ami velem esett meg. Ikerterhesség volt , de a két magzat nem fejlődött rendesen , az egyik magzat elhalt.Be feküdtem a kórházba, reggel helyezték fel a lamináriát. Reggel 8-tól este 20 óráig egy nővér…..
Duncan Idaho 2011.04.14 10:35:11
@adamantium: részvétem, kedves barátom.
Sziasztok!   Évek óta állandó jelleggel mandulagyulladással járkálok az orvosomhoz. Eddig mindig a gyógyszeres kezelés mellett döntöttünk a háziorvosommal, de legutóbb már azt tanácsolta, hogy inkább vetessük ki, ne legyen vele többé gond.    Megkaptam a…..
Duncan Idaho 2011.03.30 10:59:38
@Chance4U: magam is hasonlókat tapasztaltam, működik a rendszer hálapénz nélkül is. Én soha nem fizettem egyetlen műtétemért sem, mégis mindig rendes ellátást kaptam.

@Káin: Ráadásul Mária sem szavahihető, nemrég azt mondta, nem jön többet erre a blogra:)))
Tegnap este megfejtettem az idei Nagy VV Titkot. A hómlesz só negyedik szériájában legnagyobb hangsúlyt a kiválasztás kapta. Úgyis, mint a műsorvezetők és szereplők kiválasztása, ( ugye nem ringatózunk abban a hitben, hogy a nézőknek bármi köze is volt a csapat…..
Duncan Idaho 2011.02.06 16:48:19
@oscar dirlewanger: te lennél az alsóbb, ha jól értem...
Január 29-én este hazafelé tartva egy ismerős helyi hajléktalan a földön fekve találtam. Üres flakon mellette, a fejéhez mintha valami géz darab lenne ragadva, ébreszteni szokás szerint nem lehet, ilyenkor teljesen magán kívül van.   Különösen hideg volt, mínusz 8 fok, és…..
Duncan Idaho 2011.02.04 15:43:40
@Mária: "Azzal meg, mint ahogy a rendőr is elmondta, nem lehet semmit kezdeni, ha egy nem sérült, nem rosszulléttől szenvedő, sem másokra nem veszélyes részeg ember ül vagy fekszik a padon. Akkor sem, ha hideg van."

Vagyis a rendőr szerint hagyni kell, hogy megfagyjon? Ennek olyan segítségnyújtás elmulasztása szaga van..n
Duncan Idaho 2011.02.04 15:47:41
@Mária: Még egy dolog. Ha valakit egy adott napon ellátnak egy eü. intézményben, az később nem lehet újra rosszul, nem sérülhet meg, nem fagyhat meg?
Tisztelt blog!   Édesapám szenvedésének egy rövidke, ám annál durvább részletét szeretném megosztani Önökkel. Szegény azóta már nincs közöttünk, tüdőrák következtében hagyott itt bennünket, mindenesetre fájó emlék az az orvosi mulasztás, amelynek következtében…..
Duncan Idaho 2011.01.30 16:50:20
@Bikli néni: Az első megállapításodat magam is osztom. Épp ezért tűnt fel, milyen sokszor kétségbe vonják a posztolók szavahihetőségét. Persze az állításomat illene példákkal és számokkal is alátámasztani, és meg is teszem egy szép napon, ha elegendő szabadidőm lesz.

Az eltérő vélemények tolerálására ékes példa a Colette hozzászólására érkező reakció. Amikor az első kommentet elolvastam, nekem is azonnal kinyílt a bicska a zsebemben az "Ennyi." miatt. Ez egy végtelenül cinikus megjegyzés volt a kommentelőtől, akkor is, ha egyébként hasznos információkkal látja el az idelátogatókat. Szeretném kihangsúlyozni, hogy nem ŐT tartom cinikusnak, hanem ezt a megjegyzését.
Cellakutya Program :( 2010.11.17 15:29:53
A CK2 programot a BV helyi vezetése2010. november 14-énhatározatlan időre felfüggesztette.:((..
hogyvolt VV4 - 4X38 2011.01.22 10:45:00
A nyakamat merném rá tenni, hogy Alekosz ma este Zsófit hívja ki és nem a Ruszki Válogatottat, mindegy is, szerintem a Kobratestű így is, úgy is visszamegy a Villába. Olivér és Éva biztosítják neki a folyamatos kontrollt, akkor Gigi, Laci és Zsófi az esélyesek! Így van! Alekosz…..
hogyvolt VV4 - 4X19 2011.01.03 10:47:00
43-57%-os állással kezdjük a VV4 második párbaját, tele a stúdió, Nemoék tépik a húrokat, Balázs, egy perced van, hogy levedd azt a zakót, Lilu, keress meg privátban, KELL a felsőd, most! Mi? Gigi és Jerzsi csókolózni fognak, végül is, már három napja nem hallottunk felőlük,…..
Ország Gyöngye Aranya A Harcos 2010.04.30 20:51:00
                  Pécsett, a nyárias melegben a Harcos is kissé könnyedebben veszi az életet. Egy üveg bor, egy doboz cigi és szellősebb öltözék. Ennyi megjár egy obsitos vitéznek. Még akkor is,…..
Ellenőrző Üssön-e Teri néni? 2010.02.14 08:00:00
Kommentelőnk az "Úgy pofon váglak, hogy behugyozol!" posztot gondolta tovább, lehetséges megoldásokat keresve. Abban egyetérthetünk, hogy az erőszak semmilyen formája nem lehet az iskolai nevelés eszköze. Képzeljük el a Teri nénin szocializálódott gyereket. Alsó…..
Duncan Idaho 2010.02.14 10:56:25
@kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook!: A válasz viszonylag egyszerű, a szüleiktől, családi környezetüktől ilyenek. Épp ezért nehéz megoldást találni, mert a család működésén kellene változtatni. Ami gyakorlatilag lehetetlen. A szülők ugyanis sosem ismerik be, hogy elszúrtak valamit, hogy nevelési hiányosságaik vannak, nem jól szeretnek, stb. Erre a pedagógusok nincsenek kiképezve.

A munkám során rengeteg ilyen reakcióval találkoztam, nagyon nehéz a szülőket "kezelni", megértetni velük, hogy nekik kell először változtatni. Amikor egy 16 éves, az apja részeg terrorizálását tovább elviselni nem tudó, öngyilkosságot megkísérlő fiú apjával beszélgettem, meg akarta verni a fiát mert az nekünk azt mondta, hogy az apja miatt tette. Jó szülőnek tartja magát, mert a gyereknek mindig volt mit enni.

A tanítást ellehetetlenítő gyerekeket nem lenne szabad 10 főnél nagyobb létszámú osztályba betenni.
Skizotéria Kutyaterápia 2010.01.14 08:00:00
Mikor nagyhirtelen sokat voltam egymagam, (a férjem elköltözött, Attila éjszakára járt dolgozni) bizony fölmerült bennem, hogy akár félhetnék is otthon egyedül. Gondolkodni kezdtem egy állaton. Volt már kutyánk, a fiam gyakorlatilag vele nőttek fel 12 évig, de mikor elpusztult…..
Duncan Idaho 2010.01.14 10:56:28
@kitvalasztanal.hu: Most komolyan, belőled a történet és a kommentek csupán ezt az irigykedős beszólást voltak képesek kipréselni? És akkor mi van, ha piszkosul ráér? Toleráns, empatikus ember lehetsz...

Régóta tanulmányozom a terápiás kutya-témát, döbbenetes eredményeket képesek elérni pszichiátriai betegeknél, értelmi fogyatékosoknál, autistáknál, bűnözőknél, szívinfarktuson átesetteknél, de ismerek olyan esetet is, ahol a hosszú ideje eszméletlen, intenzív osztályon fekvő gyerkőc mellé beengedték (!) a kutyát, és azonnal reagált. Persze nem Magyarországon történt, nálunk még "a kutya egy élő biológai tömegpusztító fegyver" mentalitás tombol a fejekben.
Tegnap délután, már sötétben elmentünk szánkózni a gyerekkel meg a kutyával a 11-es busz végállomásánál lévő erdőbe. Puma mudi, ennek megfelelően villámgyors és idegbeteg, de van egy vitathatatlanul jó tulajdonsága, hogy sosem szökik el. Sőt 20 méternél messzebb se csavarog…..
"Ezt a kepet szeretnem Onoknek elkuldeni, mert szerintem isteni jol sikerult, es tunderi. A kepen 2 honapos kislanyunk Juliana es 8 eves torpe-schnauzer-unk, Cini van. A kep minden beallitas nelkul keszult, es picibabank –ahogy latszik is- nagyon racsodalkozott az Ot imado allatkara"…..
Akkor feltétlenül kattintson arra a gyűjtőoldalra, amin a legcukibb és legviccesebb mosómedveképek találhatóak. Íme ízelítőnek kettő, a továbbiakat ide kattintva érheti el. A találatot babcicának köszönjük...
Talán nincs is tovább. Talán végünk van, itt és most szerelembe esünk, eldobjuk az eddigi életünket és Pipacs lábai tappancsai elé vetjük magunkat. Főzünk, mosunk, takarítunk.Mert mi aztán minden cukiságot értékelünk. De tényleg. És szívünk szerint mindenkinek kiosztanánk a…..
Csucsu - REFLUX Achtung, néger! 2007.06.02 18:00:00
Hogy jön ahhoz egy néger? Fakad ki bizonyára sokakból, mikor Didier Drogba kapura lő Oliver Kahnnak, ha Thomas Sowunmi Adidas cipőt húz, vagy mikor egy szexfilmben a néger úgy megszúrja a fehér lányt, mint egykor még ükapja kezét a déli gyapot...