Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gtothy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha követtük az eddigieket, akkor teljesen nyilvánvaló, hogyan lett a koftából köfte, és ha ismerjük a történelmet, akkor nyilvánvaló, hogy a csevap a köfte egyenesági leszármazottja. A lepinja pedig elég nagy hasonlóságot mutat a pitával. Nem vagyok nyelvész, de nagy a gyanúm,…..
 ..
gtothy 2014.04.23 20:20:06
puu.sh/8ktX5.jpg Régi lelet
De mindig minden körülmények között?! Ha valaki annyira ferde, hogy ezt szeretné csengőhangnak, M.I.T.O. jóvoltából megteheti. ..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
Pendulum – Immersion (Warner) A Pendulumról megoszlanak a vélemények. Van egy jelentős réteg, ami meg van róla győződve, hogy ez egy szuperjó zenekar, nagyon bulizós zenével, csodálatos hangzással. Aztán van egy réteg, ami szerint régen nagyon reményteljes volt az…..
gtothy 2010.05.24 16:18:57
A Bacardi nagyköveteként buzdít felelősségteljes alkoholfogyasztásra Michael Schumacher, most épp egy  vicces videóval.Maseratival viszi Salvatore Calabrese sztármixert, aki közben megpróbál neki keverni egy italt. Visítás, anyazás, nevetés: a vezetés és az ivás ebből a…..
gtothy 2009.11.06 20:00:26
Az idő szorít, egy hete még nem volt biztos, hogy nyernek, pár napja még a rádió nevén vitáztak, hát nem csoda, hogy a logóra már nem marad idő? Mit csinál ilyenkor az elfoglalt grafikus, akinek közben még Kovács László és Szekeres Imre portréját is bele kell montíroznia a…..
"Ez mind megtörtént. Dicsőséges volt és megváltozott tőle a világ......és aztán elbasztuk a végjátékot!"Charlie WilsonMost néztem meg a filmet, bár tudom, hogy nem mai darab, de szvsz kibaszott nagy és mondanivalója is van. Mindamellett a szövegek is nagyon nagyok. Ezt a…..