Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tótumfaktum

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az argentin Andes sörmárka a két megszokott sörös reklámsztori közül nem a focit, hanem a csajozás vs. sörözés témáját választotta. Nem csak reklámfilmet forgattak viszont, mint a Borsodi, amely egyébként hasonló kommunikációs irányt visz, hanem kitalálták a megoldást arra…..
tótumfaktum 2010.01.26 13:59:13
Vastagbőr Bontható a Turul 2009.06.10 13:01:00
"Nem maradhat fenn a XII. kerületi turulszobor, a Fővárosi Bíróság ugyanis jogerősen elutasította a hegyvidéki önkormányzat keresetét. A XII. kerületi önkormányzat a korábbi Közép-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal döntését támadta meg, amely hatályon…..
Nem akartam hinni a szememnek. Amikor a parlamenti rablóbanda számára már elérhető közelségbe került a költségtérítésről szóló népszavazás, az MSZP és a Fidesz rögtön megtalálta a közös hangot, és úgy döntöttek, hogy mégis inkább megakadályozzák a költséges…..
Vastagbőr Mac vs. Meh 2009.05.29 15:01:00
Tótumfaktum küldte be nekünk ezt a linket. Előre közlöm, hogy a hangfelvétel nem a Rádiókabaréból van! 2008 őszének nagy botránya volt az "UD Zrt. betört a kormányzati rendszerbe" című össznépi titkosszolgálati kabará. A főbb szerepekben: Szilvásy György és az UD…..
Már azon kívül, hogy bajnok lett a Barca, az Inter és a Manchester United, a Győr meg bukta a BL-t, pár esemény még a hétvégén is korbácsolta a kedélyeket. Megszólalt Orbán Viktor, aki úgy gondolja, a Fidesz 68-21-es vezetése mellett "szabadon" fejtheti ki a…..
tótumfaktum 2009.05.18 10:36:41
@Noname Cowboy: Lipót! Akartad volt mondani gondolom:-) A Liptó az más tészta:-D
Mi lehet ez? Talán egy hullámvasút? Forgalomlassító rendőrségi eszköz? Nem srácok, ez a durván 3 hete felújított villamossín az Erzsébet királyné útján. Kicsit rázósnak tűnik, görbül függőlegesen és vízszintesen is. 130 millió magyar forintért azért többet, jobbat…..
Tegnap Bajnai eljuttatta az aláírandó ultimátumát a 188 MSZP-s képviselőnek, hogy pénteken délután 2 óráig legyenek szívesek aláírva visszajuttatni. Nos, 19 képviselőnek - a hivatalos álláspont szerint - ez roppant nagy gondot okozott. Persze lehet, hogy nincs kedvük aláírni,…..
Egy tragikus és megrázó riport következik az Ózdhoz tartozó Somsály bányatelepről. Ebből nem lesz Index vezércikk, mint ebből. Itt félelem, hallgatás és beletörődés van. Borsod megye messze van. Ilyen dolgok zajlanak ma Magyarországon, az Európai Unióban, 2009-ben:…..
tótumfaktum 2009.03.24 19:03:21
@Mj: Még nem tette meg az a cseh miniszter, csak beszélt róla. Nem ugyanaz :-)
A versenyszférában dolgozom, tehát ha nem hozok annyi hasznot a cégemnek, mint amennyibe kerülök, nem alkalmazna. Tiszta sor. Viszont az állam jelenleg csak minden harmadik forintot engedi, hogy megkapjam. Vagyis 300 forintból én csak 100-at kapok kézhez. Másképp megfogalmazva, ha reggel…..
Hogy is indulhatna jobban a hétfői nap, és vele az egész hét, mint egy kétoldalas Gyurcsány-interjúval a Hírszerzőn. Jellemző módon Orbánt többször említi benne, mint az MSZP-t. Hiába, mindenért Viktor a hibás, ahogy azt már Miskolcon is megmondta a Miniszterelnök Úr. A legjobb…..
tótumfaktum 2009.03.03 19:19:39
@mind2: Ja, szleng.

Szolidaritás?
Mi van, hülye vagy?

Kábé.