Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lizuska (törölt)

2 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze a netes profil oldalán volt egy zavaró mondat: „Nem azért vagyok itt, mert bármi bajom lenne” Azért ez akkor is kicsit furcsa volt, de átléptem a dolgon.A kép innenSziasztok!Sokáig vaciláltam, hogy megírjam-e a sztorimat, végül úgy döntöttem leírom. Bár…..
Lizuska (törölt) 2009.07.02 11:15:43
Szerintem pedig jól leírtad, ne foglakozz másokkal! DE!! Én meg azt mondom DETTO! neten pasikkal soha!!! ezek szerint a nőkkel is baj van? hmmm lehet....
én egy jó ideje használok egy oldalt nem kifejezetten társkereső, szal egy jó oldal. mégis megtaláltak, 2 pasi is hülyére vett. egyik naponta 15 smst írt , hívott mag emailek stb Olaszból hónapokig, de én lecsekkoltam egy barinőm megkértem ezen az oldalon regeljen és beszéljen vele, lássuk mi történik, ugye a pasinak ki volt téve h kapcsiban van velem (már tervezte ide az utját) de a lánynak is írt szépeket, én meg szépen bemásoltam neki, és rákérdeztem hogy is van ez?? ő váltig állította tudta h teszt ezért mondta h nincs is igazán senkije, és Ő nem hülye! mondtamj neki jah akkor azt mondtad volna, hogy van kapcsim, ha tudtad h ez teszt, mindegy! a köv egy pasi az US-ból, tömérdek levél, drágám indulok veszem a jegyet, stb, de a járvány inf miatt mondtam ne. Ő is állította sekivel nem foglalkozik blabla, és akkor láttam egy csajszi képe alá kommentelt, nos szóltam vagyis csak megkérdeztem hogy nem gond, de akkor ne mondja h csak velem beszél, bnem vagyunk kapcsiban de, ne hülyítsen stb, erre még ő sértődőtt meg, eltűnt 2 hétig semmi.
majd előbukkant hogy gondolkozott, most folytathatjuk, hmmm ez viccc!! gondolom addig lezavart egy kis kalandot vagy ki tudja mit. szal ennyit a netes pasikról! jah egyik sem egy isten nem is fiatal, de nem is öreg.
szal nem érdmees ilyen helyen semmit sem komolyan venni, mert aki szépeket ír neked, lehet h azt a sablont nyomja el még sok másiknak is, és ha a megszólítás sweety, akkor még a nevekkel sincs gond..
Te meg ne fogyj , lépj tul ezen ez a csaj nem is érdemelt meg téged! vannak még rendes lányok is, és pasik is utobbit csak remélni tudom.
Megkérdezte mennyiért lakhatna nálam, erre mondtam neki egy igen baráti árat, főleg mivel tudtam, hogy együtt él a barátnőjével annak lakásában, ezért úgyse gondolja komolyan.A kép innenSziasztok!Ebben a történetben ugyan végül nem szakított a párocska, amire talán azt is…..
Lizuska (törölt) 2009.06.30 09:26:03
Szakítás Egy dal ... 2009.06.18 22:29:36
 "Vigyázz magadra"... ez nemcsak egy "viszlát". Ezek a "búcsú" szavai. E kettő szó még sok titkot rejt magában. "Vigyázz magadra" mert ezután nem leszek melletted. Nem lehetek. Akár szeretném, akár nem. Szerettelek egykor, még mindig…..
Online stratégiai játékban sem: "egy egyszerű online játszható stratégiai játékban voltunk csapattársak, és egymás segítése végett kezdtünk el beszélgetni." A kép innen Kedves Szakítós! :)  Ahogy az álltalában a posztírókkal lenni szokott, én is régóta…..
A "felvették egyetemre, másik városba" kezdetű történetek mindig szakítással végződnek. Bónusz: alkoholtól megvaduló szelíd férfi!A kép innenKedves Mindenki!  Minden egy szép februári napon kezdődött...Bemutattak minket egymásnak egy szórakozóhely füstös…..
Heti 4 napot dolgozik reggeltől estig. Majd pénteken elmegy kb. du. 2- kor, hazaér hajnali kb. 5- kor. Szombaton ugyanez. Vasárnap alszik ameddig tud, majd elintézi amit a héten kellett volna. A kép innen Sziasztok! Gondoltam én is fogom a klaviatúrámat és megírom az én hosszú…..
Last forever... A kezdet... 2009.03.07 15:27:00
Több mint egy éve kezdődőtt. Meg kell mondjam sosem hittem a netes ismerkedés sikerében. De egy napon egy barinőm azt mondta van neki sok msn címe, vegyek fel akit akarok , ha másért nem legalább gyakorlom az angolt. Nos 3 címet adott , én ebből csak egyet vettem fel. egy török srác…..
A szerelmet nem hajtani kell, mert nem báránycsorda.Kedves Szakítós!Mikor tavaly májusban szakítottam, nem tudom már megmondani milyen úton de eljutottam az oldalatokra. Sokat gondolkoztam, hogy megírjam-e a történetemet, de érdekes módon erre most -amikor újra jó bőrben vagyok-…..
Az örök kérdés: Miért mondta, hogy amit tud rólam az szimpatikus neki, ha nem akar találkozni? Kedves Blog szerkesztők! Következőkkel bővíteném az oldal tartalmát: Nem olyan rég óta, és nem is olyan sokat olvastam az oldalon, de azért egy dolog nekem úgy látszik, hogy sok…..