Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agoston94

51 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az R.E.M. szerdán jelentette be weboldalán, hogy feloszlik. Először csak egy szűkszavú közlemény került fel a honlapra, amiben elmondták, hogy hálásak mindenért, amit a zenekarral elértek, és köszönik a rajongóknak is, hogy meghallgatták őket. Később minden tag hozzáírta a…..
Bizony megjelent, és természetesen Android (pontosabban Gingerbread) dolgozik benne, csak éppen nekünk soha nem lesz ilyen - ugyanis a Sharp készítette AQUOS PHONE f SH-13C-ről van szó, amely Japánban jelent meg a napokban az NTT DoCoMo kínálatában. A készülék a világon…..
A Wired decemberi számában figyeltem fel a vezetéknélküli iPhone töltőre, ami indukciós technológiával juttatja el az energiát a telefonba. Az első pillanatban egyértelmű volt számomra, hogy egy tökéletesen felesleges, ám nagyon menő technológiáról lehet szó, ezért elkezdtem…..
"Matti Raikkönen halála óta mindennel leállt" - nyilatkozta a finn ralinavigátora, de menedzsere cáfolja, hogy visszavonulna. "Sok mindent hallottam, tényleg el van keseredve apja elvesztése miatt, de biztos vagyok benne, hogy Kimi a motorsportban marad. Világbajnok, így…..
Agoston94 2011.01.07 17:04:06
:(
Agoston94 2011.01.07 17:13:05
Nagyban tartanak az igazolások, miközben még kérdéses a 2007-es világbajnok Kimi Raikonenn helye a jövő évi Formula-1 ben. A ferrari Massával és Alonsóval, míg a McLaren Hamiltonnal és Butonnal indul. A mercedesnél biztos már Nico Rosber helye, de ott még van egy szabad ely.…..
Az F–1 első Abu-Dhabi-i, és egyben első nappali-éjszakai futamát Vettel nyerte meg, és ezzel egyben megszerezte a 2. helyet a 2009-es világbajnokságban.A futamon az utolsó körökben volt nagy küzdelem, a második helyért, Mark Webber és Jenson bóButton között, amit végül az…..
Bár a verseny a másik esélyes Barichello hazájában volt, illetve a futamot (amit Felipe Massa intett le) Mark Webber nyerte, Button bebiztosította a bajnoki címét. Barichello az utolsó körökben defektet kapott, így Button mögött végzet. A versenyen Vettel is elvesztette csekély…..
Mozifilmek Fel (Up) 2009.10.09 19:37:00
Színes magyarul beszélő amerikai animációs film, 96 perc, 2009Korhatárra tekintet nélkül megtekinthető! A Disney-Pixar legújabb alkotása a 78 éves légballon kereskedő, Carl Fredricksen élete legnagyobb kalandjáról szól, aki a világ felfedezéséről álmodozik. Úgy dönt,…..
Élete első Szuzukai futamán nyert Sebastian Vettel, aki ezzel életben tartotta világbajnoki esélyeit a hátralévő két futamra. 17 pontot kell lefaragnia hátrányából, 20-at szerezhet, tehát Button nem kaphat 2 pontnál többet, hiszen ha hármat szerez, míg Vettel 20-at - azzal a…..
 Az időmérőn sok kicsúszás volt, piros zászló pedig háromszor is. Végül a Red Bull Racinges Sebastian Vettel nyert, aki igyekszik életben tartani a vb esélyeit.Az időmérő azomban korántsem fejeződött be az interjúkkal. A sok izgalom után jött mégtöbb.  Adrian…..
Rubens Barichello nyerte meg a 2009-es Formula–1 Olasz nagyídjat. A Brawn GP versenyzője, csapattársa Button elött ért célba, ezzel 14 pontra faragta hátrányát a hátralévő 4 futamra. A harmadik helyezett Kimi Raikkonenn lett, mivel a McLarenes Lewis Hamilton az utolsó körben…..
Giancarlo Fisichella vezetheti a másik Ferrarit a hátralévő 5 futamon 2009-ben. Az olasz honfitársa, Luca Badoer helyére jön be, akit 2 futam után leváltanak. Az első futama Fisichellának olasz autóval Olaszországban lesz. Ez minden olasz versenyző álma. A Force India vezetője és…..
Egy év kihagyással újra nyert Raikkonen Spában, immáron ez már a 4. diadala a belga pályán. Tavaly is majdnem megnyerte a futamot, de az utolsó körökben bekövetkezett erős esőzés miatt a falnak caspódott.Raikkonen már több mint 1 éve nem nyert futamot, legutóbb tavaly nyert…..
Csodálatos és meglepő teljesítménnyel nyerte a Force India Ferrari versenyzője, Fisichella a szombati időmérőt. Az olsz versenyző magamögött hagyta Trullit, Heifeldet, és gyakorlatilag az egész mezőnyt.Csapattársa Sutil a 11. helyen végzett. A két McLarenes rosszul szerepelt, Lewis…..
 Az első szabadedzést Trulli nyerte. Az edzés alatt eső is volt. Az 1. szabadedzés Top8:1. Trulli Toyota 1:49.6752. Button Brawn-Mercedes 1:50.2833. Alonso Renault 1:50.3684. Buemi Toro Rosso-Ferrari 1:51.0455. Alguersuari Toro Rosso-Ferrari 1:51.5296. Barrichello Brawn-Mercedes…..
 Rubens Barichello nyerte meg a 2. Valenciai európa nagydíjat, Lewis Hamilton egy elrontott boxkiállással lett a 2., míg Raikkonenn hozta be  Ferrariját a 3. helyre.A további pontszerzők Kovalainen, Rosberg, Alonso, Button és Kubica voltak. A két Red-Bullos nullázott, Sebastian…..
  Mégsem Michael Schumacher fogja helyettesíti Felipe Massát az Európa nagydíjon.A hétszeres világbajnok német korábbi motorozá közben szerzett nyaksérülésére hivatkozva vonta vissza azt a szándékát, hogy visszatér a Forma-1-be a sérült Felipe Massát…..
Színes magyarul beszélő amerikai sci-fi akciófilm, 157 perc, 2009Besorolás alatt!A várva várt folytatásban Sam Witwicky ismét összeáll az Autobotokkal, hogy felvegye a harcot esküdt ellenségeikkel, az Álcákkal. IMBd értékelés: 6.3..
Felipe Massa helyére érkezik Michael Schumacher, mivel a brazil a Magyar nagydíj időmérő edzésén megsérült. Schumacher azomban már cak csodával lehetne világbajnok. Az ő győzelméhez az kellene hogy a jelenlegi éllovas Jenson Button a hátralévő futamokon egy pontot se szerezzen.…..
Színes magyarul beszélő amerikai akciófilm, 107 perc, 2009 Besorolás alatt! Az elit G.I. Joe osztag a legmodernebb kém- és hadifelszereléseket veti be a korrupt fegyverkereskedő, Destro elleni harcban, valamint a rejtélyes Kobra nevű szervezettel szemben, amely az egész világot…..
Színes feliratos amerikai vígjáték, 107 perc, 200916 éven aluliak számára nem ajánlott! 1987 nyara: James Brennan friss diplomával a zsebében álmai nyaralására készül Európába. Ám amikor szülei megvonják az út anyagi támogatását, James-nek nincs más választása, mint…..
Színes magyarul beszélő amerikai animációs film, 96 perc, 2009 korhatárra tekintet nélkül megtekinthető! A világsikerű Jégkorszak és Jégkorszak 2. mínuszban is pozitív hősei visszatérnek, és ismét hihetetlen kalandok várnak rájuk... A motkány még mindig nem mondott le…..
Színes magyarul beszélő amerikai romantikus vígjáték, 109 perc, 2009 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott! Amikor a sikeres és rettegett Margaret-nek azzal kell szembenéznie, hogy a bevándorlási hivatal ki akarja toloncolni Kanadába,…..
Színes feliratos francia életrajzi dráma, 105 perc, 2009 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott!  Egy közép-franciaországi kislány, aki árvaházba kerül a nővérével, és minden vasárnap hiába várja, hogy érte jöjjön az…..
Színes magyarul beszélő amerikai vígjáték, 200916 éven aluliak számára nem ajánlott!Házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében: ezért szokták boldog vőlegények és még boldogabb haverjaik alaposan elbúcsúztatni a legényéletet. Ebben a…..