Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Conus mester

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
”Spanyol vagy finn versenyző? Néhány héten belül eldöntjük, nyilatkozta szerdán a Ferrari-elnök.Luca di Montezemolo korábban többször utalt rá, jövőre Fernando Alonso veheti át Kimi Raikkönen helyét csapatánál, de először ismerte el konkrétan. ”Ami biztos,…..
Conus mester 2009.09.24 18:06:55
@szeszkópé:
"Azt, hogy ki mennyire jó versenyző, addig nem fogjuk megtudni, amíg nem ugyanolyan kocsival megy mindenki. (Tehát sosem fogjuk megtudni!)"
Miért, a Tour-on mindenki ugyanolyan bringán teker? Rossi motorja olyan, mint Stoner-é? Clijsters ütője és cipője azonos Serena-éval? És akkor ezek azonos idősíkok. Jordan olyan labdát pattogtat, mint LeBron James? Bolt-nak a cipője jobb vagy Carl Lewis-é?
Mert akkor csak a technikát kéne díjazni: nem Lemiux vagy Gretsky a legjobb hokis, hanem az Easton vagy a CCM a legjobb márka?!?!
Akkor áruld el, hogy Te miért nézed? Mert akkor a legjobb autót sem tudhatjuk meg sosem, hiszen nem ugyanaz a pilóta vezeti őket.
Pedig milyen jó lenne! Lenne egy tesztpilóta, aki miután evett-ivott-aludt, csekkolták a vérnyomását és a súlyát, menne 2 kört a piros autóval, majd megint check és ugyanezt egy fekete autóval.
Nem, szeszkópé, én sem vagyok szakértő, de nem is kommentálom a futamokat millióknak. Csak annyit értek a Forma 1-hez, mint itt bárki, azaz én annak idején tudtam hova tűnt Damon Hill, mert mutatták az autóját.
Kérdezte The Sheik gtalkon, aztán persze rá is vágta, hogy "Hát az, hogy ha a kövér ember sérül, akkor az hi-fi, ha Overdose sérül, az lo-fi." Csodálkozik-e bárki, hogy bár blogérett a cucc, fizikailag képtelen voltam betenni? Erre most megírta a postaládába, hát…..
Az alanti mailt olvasva valamit eltört bennem, a réseken pedig habzó, mérges folyadék kezdett kiszivárogni. A szám olyan borzasztó szavakat formált, mint "Spinédzserek", "Dr. zsiványok" meg "Erőszakik". Kedves Barátunk! SPANCSEREK című filmünket az…..
Szt. Ahanov büntet egy kitalálhatatlan embertragédiájással:A villamoson, jutott eszembe ma reggel. Hogy mit tesz az emberrel a BKV!!!- Mit mond Ádám Keplernek, ha összefutnak Londonban?- ?- Nem vagy valami jó színben.És még csodálkozunk, hogy a. csőd közelében a tömegközlekedés,…..