Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hurkacsárda

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hinné az ember meg a Homár, hogy egy olyan válság idején, ami leginkább az autóipart verte földhöz, a megmaradt kevés vásárlóval úgy bánnak, mint a hímes tojással. Vagy a kihalóban lévő vombattal. De legalábbis nem verik át őket csúnyán és átlátszóan. A magyar…..
Autófília Feláll arcomon a szőr 2009.04.21 10:00:00
Majdnem minden vasárnap olyan idegesség fog el. Egy darabig semmi problémám nincs, hiszen az alaptermészetem ilyen. Nyugalmából kizökkenthetetlen, édes falat gumimaci vagyok. De a hétvége utolsó óráinak kiélvezése közben, menetrend szerint eljön a pillanat, hogy elszakad…..
Sokszor mondogatjuk, hogy aki hülye, haljon meg, ezzel is normálisabb lesz az átlag. Azt azonban sem Gusztáv, sem más nem nagyon szeretné, ha egy idióta motoros az ő autója alatt végezné. Szerencsére végül esetünkben sem így történt, de ilyen mentalitással könnyen lehet, hogy nem…..
Hurkacsárda 2009.04.13 15:33:56
@látó szög: Más gépjárművét azért jó, mert amíg van rendszám a motorodon megtalálnak. Én például biztos megkerestetnélek egy kisebb brigáddal, akik elbeszélgetnek Veled az okozott kárról. Akkor egy életre megtanulnád, hogy köcsög motoros nem rugdos autókat, mert utána az Ő fejét rugdossák dupla intenzitással. Már régen tervezek egy brigádot, akik rugdalódzó motorosokra fognak vadászni.
Roppantul felelősségteljes életet élő apukával hozta össze a sors Tamást és a történet többi szereplőjét, akik együttes odafigyelése és gyors reakcióideje előzte csak meg a tömegbalesetet. Ma egy suzuki akart engem összetörni, a köztünk lévő motorost pedig megölni. A…..
Hurkacsárda 2009.03.22 15:11:49
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy a k@cs@g motoros mit keresett középen. Ő nem járt Kresz tanfolyamra. Ott ugyanis azt tanítják, hogy nekik is sávot kell választaniuk/tarnaniuk. Utána meg sír a szájuk, hogy megint elütöttek egy dísz példányukat. Én sokat járok az M1-M7 bevezetőjén, mindig ott cikáznak a barmok a 3+1 buszsávban. Meg is érdemlik, hogy elüssék Őket (tisztelet a kivételnek!).
Nagyon csalódottak lehetnek azok, akik bevették a TV2 hetek óta promózott szlogenjét, hogy péntek 13-án minden megváltozik a Csillagvirág Klinikán. A lassan csordogáló szappanoperából nem lett sem Vészhelyzet, sem 24, de még a Tűzvonalban forgatókönyvírói is csak röhögnek…..
Hurkacsárda 2009.03.16 15:18:41
@Üvege$: Nekem avval semmi gondom nincsen, ha valaki nézi. Például nekem sem mondhatja meg senki, hogy mit nézzek. Sokakkal ellentétben és nem ítélkezek az alapján, hogy ki mit néz a TV-ben. Ez még önmagában nem IQ mérő tényező. Engem az bosszant, aki letagadja. Ismerek sokdiplomásokat, akik nézik és ettől nem lettek ostobák. A kifliről meg annyit, ha valaki megtanulja és elkezdi értékesíteni kicsiny hazánkban, kérem értesítsen azonnal megyek és veszek tőle.
Bocsánat, elnézést, fogvatartott az egyik  kedves barátom (köszi Orsi) :D! Megkésve bár, de itt az új bejegyzés. Egy rövid történet következzen lázongótól, aki elaludt munkahelyén, amiért kirúgták. Egy hete rendkívüli felmondással megszűnt a munkám.  …..
Hurkacsárda 2009.03.14 18:20:22
Konzervatórium Bokros-retro 2009.03.08 16:20:00
Bokros Lajos olyan, mint a fehér-fekete (mosás után sötétkék) kínai tornacipő. A kilencvenes években, amikor nekem ilyen kínai tornacipőm volt - gondolom nem kell részletezni -, az valami hihetetlenül cikinek számított. Adidast akartam vagy valami menő márkát, de hát arra nem…..
Apró összetevők járulnak hozzá, hogy autóba ülvén az ember már előre elkönyveli magának, hogy akár rövidke útján is számtalan nehezítő tényezővel fog találkozni. Viktor is alátámasztja alábbi levelével ezeket a gondolatokat. Egy apró történet, de sajnos egyre…..
Hurkacsárda 2009.03.08 20:46:22
@yard: Te nem új, nagy állattal jársz, hanem Te vagy egy nagy állat. Tetkós karodat is kilógatod a nagy állatodból? Valószínűleg komoly anyagi gondokkal, aki már azt sem tudja, hogy jövő héten miből vegyen élelmet magának. Remélem az internet előfizetésedet sem tudod sokáig fizetni!
Hurkacsárda 2009.03.08 20:55:37
@Kolompár Sztárszki: És annak az egynek van kifizetve az autója. A másik kilence meg azt hiszi, hogy bármit megtehet a közlekedésben.
Paranoid Android A remény embere 2009.03.07 09:23:16
      Különös, de Orbán Viktor élete legjobb beszédét mondta el tegnap. Azért különös, mert sem a helyzet, sem a pártelnök elmúlt években mutatott politikai és retorikai teljesítménye nem predesztinálta erre. Ezt még az a lényegtelennek kevésbé tekinthető…..
Hurkacsárda 2009.03.07 17:36:31
@blaiser: Vesszen az összes megélhetési. Mindkét oldalon. Persze csak akkor, ha közben a lábát lógatja. Amennyiben közben dolgozik is, tőlem maradhat. Másik példám: Igen jó barátnőm jeles minisztériumban dolgozik. Van ott jobbos és balos egyaránt. Egy azonos bennük. Fél 5-kor csapódnak az ajtók. Attól teljesen függetlenül, hogy van-e éppen munka vagy nincs. Persze általában nincs. Ettől még van óriási fizetés, ruhapénz, egyéb juttatások, nem sorolnám tovább. Közben egy kicsit sem rettegnek a leépítéstől, mert tudják, hogy jövőre csak a miniszterek és államtitkárok kapnak repülőjegyek. Különben tőlem indulhatna a pofon osztás, csak tudod az agresszió agressziót szül.
Margit 27 éves textiltervező. Szereti az életét, szereti a munkáját, de amit a legeslegjobban szeret, az a kapcsolat, amiben immár két és fél éve él. Kristófot egy társasutazáson ismerte meg, a férfi az utazási iroda megbízásából volt a szállodában, mint programszervező.…..