Regisztráció Blogot indítok
Adatok
knnóri

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gudrun elrúgta a 70-et, de rendületlenül rajzol, publikál. Vidám, életrevaló, életszerető teremtés, ezt tükrözik ruhái, amiket nagyi-korú hölgyek is hordhatnak. A blablát csak azok olvassák, akik bírják a tépelődő gondolatokat. Blabla / morfondírozás A 60…..
Feng shui trend Körömlakk 2012.02.25 14:43:00
A körömlakk az öltözködés kiegészítője, a nők, és a női játék egyik eszköze. A kilakkozott köröm fokozza a finomságot, nőiséget, a korláttalan, szabad én kifejezője, képes megváltoztatni és feldobni a hangulatunkat, valódi és átvitt értelemben is egy kis színt és…..
Feng shui trend Egyszerűen élet 2012.01.24 11:46:00
Együtt léptek a terembe, a hatalmas viking, s a madárcsontú bölcs. Picit zavartan néztek körbe, helyüket keresték. Szerettem volna mondani, hogy kint van öltöző, a kabátot kényelmesebb ott hagyni, mármint a bölcsnek, a viking ugyanis télen-nyáron térdnadrágban és bőrmellényben…..
Feng shui trend Új elmúlás 2011.10.15 13:25:00
Haiku az őszről Üres a csészéd?Tégy bele szem-táplálószínes virágot. (Macuo Baso) Angelina , English Ballet:) Jó hétvégét :) Ha tetszik a bejegyzés, kérlek, oszd meg, hogy másokhoz is eljusson.  A blogot  itt  like-olhatod. Köszönöm szépen :)  ..
És azoknak, akik rajonganak a nosztalgikus, romantikus, etno és vidéki holmikért :) Még nyár volt, amikor egy összeállítást készítettem a Provance-ban működő varróműhely szép darabjairól, és Gabi megkérdezte ott egy kommentben, hogy cipőt tudnék-e ajánlani. Akkor kerestem…..
Feng shui trend De igen 2011.09.23 12:30:00
                                  Drága olvasó, gyönyörű nap van, végre a Nap a Mérleg jegyében, mindjárt elindulok a városba, szép kis dolgokat keresni számotokra.  Nagyon-nagyon hálás vagyok, hogy olvastok, nemsokára jövök meglepivel ;) A…..
Feng shui trend A ti házaitok 2011.09.18 11:00:00
 ..
Feng shui trend Magyarország 2011.08.20 10:00:00
Édesanyám és nagyszüleim emlékére. Nevelhetünk-e valakit hazaszeretetre? Mintha azt mondanám: 'Korbáccsal és szöges ostorral kényszerítlek, hogy szeresd önmagadat.' A haza nemcsak föld és hegy, halott hősök, anyanyelv, őseink csontjai a temetőkben, kenyér és táj, nem.  A…..
knnóri 2011.08.20 23:30:08
Feng shui trend Libbenő fodrok 2011.08.04 10:00:00
Kedves barátném, nem tudom, próbáltad-e, hogy hosszú-hosszú ideig kizárólag szoknyában, ruhában járjál? Tehát semmi nadrág, csak libbenő, nőies ruhák, akár otthon, akár kiránduláshoz, séta, bevásárlás, takarítás... mindig csak szoknya. Ruha, köntös. Kipróbáltam. Nagyon…..
Feng shui trend Plitvicei-tavak 2011.08.07 10:03:00
Mi mindent lehetne mondani erről a helyről, a szépségéről, hogy mennyire független létező, érintetlen, halálos nyugalom, hatalom, lélegzetfojtogatóan szép, ilyen színek nincsenek semmilyen festőpalettán. A szavak elfogynak egy idő után. Fut a tekintet ide-oda, átitatnak a képek,…..
Minden tavasszal van az a pont, ahol eperben lehet látni a világot. Minden gyümölcs képes hatni az összes érzékünkre, de az eper ebben vezet. Az év első gyümölcse. Illatos, zamatos, kellemes. Ha megesszük, felfrissít, tisztítja a vérünket, kisöpör, szomjat olt, eltelít, magvai enyhe afrodiziákumként…..
Ajánlom szívesen Nórinak,  's majd minden asszonyi jószágnak, s főleg kinek e Psyché szintúgy szíve tsütske. Gudrun Sjődén a Provence-ihlette szépséget próbálja vissza adni ezekben a ruhákban.  Közben 3 művészre is emlékezik, Cézanne, Van Gogh és Picasso provence-i…..
knnóri 2011.04.21 20:52:32
Feng shui trend Köszönöm 2011.04.21 01:50:00
Egész nap készültem megköszönni. De olyan szép idő jár, hogy a hordozókendőt a fára kötvén hintát szerkeszték nagyobb lányomnak, s a kisebbnek kicipelém a ringató gyereknyugágyat. Ezt letudván, azt hívém, immár nyugodtan hagynak. De nem. Jöttenek kívánságaikkal, adj innom,…..
knnóri 2011.04.21 09:55:29
Az előző részben említett ételek gyógyhatásait szeretném bemutatni.  Mindegyikük hordozza a tavasszal szükséges salaktalanító, tisztító erőt. A szervezetet, mely a hosszas yin időszak/tél után szintén yinesebb állapotban lehet, kicsit felrázzák. Mielőtt bele fognék,…..
Március 27-én költöztünk le részlegesen anyu lakásába.Eddig másfél éve üresen állt,nagyobb mint a miénk(1+3 fél szobás) és közelebb van mindenhez-bölcsihez,ovihoz,munkahelyhez.Fruzsika szobáját kifestettük,kapott padlószőnyeget is.Na ennek a sztorija:Bemegyünk az egyetlen…..
Feng shui trend Yin 2011.03.31 17:00:00
A kínai bölcselet Yin-nek hívja azt az energia jelleget, ami ősprincípiumként a nőiségnek is alapja. A yin a yangnak fogalom-párja, ellentéte és kiegészítője. A sötétség, a Hold, a passzivitás, a női, mozdulatlan, hideg, sötét, árnyékos, föld, napnyugta, anyag, forma, víz…..
Feng shui trend Tőzikevirágzás 2011.03.26 21:15:00
Erdők, ligetek derűjeHa orvos lennék, meg mindenható, egy hónapban egy napra MINDENKINEK előírnám a természetjárást. Mondanám, hogy minden napra, de nem vagyok telhetetlen.:D A kínai jin-jang szemlélet névtelen tudósai (akik a sok minden mellett a feng shuit is művelték),…..
Azt hiszem, a kedvenc évszakom az ősz (meg a tavasz, de erre csak idén ébredtem rá.) A sárga-vörös-barna színű ősz. Amikor még van ereje a napnak, de már jólesik egy kiskabát vagy puha pulcsi. Őszi csaj vagyok, talán ezért. (Mondjuk a tavaszt is szeretem, s mióta a lányok…..
kisFrutty 2010. július 10. 2010.07.15 21:31:33
Ezen a napon szopizott utóljára Fruzsika. 1 év 8 hónap 2 hét és egy nap,ennyi időn át tápláltam a mellemből, ami mindig nagy nyugalmat adott Neki!Azt hittem nehezebb lesz elválasztani, de nagyon könnyen viselte!Már a fürdetésnél megbeszéltük,hogy este nem lesz szopi,de attól…..
(S)Ikerblog (Janka és Rebeka) ... 2010.04.19 22:02:00
Séta, motorozás. A lányok csupa mosoly. Szeretik az embereket. Megnézik a gyerekeket, a férfiakat, nőket egyaránt. Aki elmegy mellettük, nem bírja ki mosoly nélkül.Ma volt segítség, így motoroztunk egyet. Hazafelé tartottunk már. Janka jóval előttünk, én hátul Rebussal…..
kisFrutty Fütty 2010.03.24 22:07:02
Fruzsi fütyül...jó néha rám/ránk is,de most valóságosan tud fütyülni!Már pár napja hallottam,hogy próbálgatja utánunk és néha sikerült is,de mostanra már szépen hallhatóan fütyül!Megáll az ember esze!:O..
kisFrutty Nagy dolog 2010.03.06 20:38:00
Nagy mérföldkőhöz értünk ismét:)Úgy kezdődött,hogy szerda este fürcsikor a kádban elkezdte mondogatni Fruzsi,hogy kaka-kaka.Azt gondoltam,gyakorolja a már ismert szavakat szokása szerint,így én is buzgón ismételtem utána.Jött egy puki,azon jót nevettünk,majd pár másodperc…..
Már régóta agyaltam, hogy vennem kellene a lányoknak egy-egy pár puhatalpú cipőt bentre. A zokni állandóan lent van a lábukról, a járólap meg délutánra már nem túl meleg. Mondjuk nem is nagyon voltak betegek (Janka kétszer volt lázas-taknyos, Rebi szintén kétszer kevésbé…..