Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hogyaza

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..
Péter nem egy ideges fajta, még akkor sem emeli meg a hangját, ha a postáskislány hibázik, majd a hibára nem tud megoldást javasolni. De az idő előtt megszüntetett takarékjegy miatt ő már nem lesz többet a Posta ügyfele. Nemrégiben lejárt a Posta kezelésében tartott, féléves…..
Tökéletes minta az OTP-ről, benne van minden, amiért szeretjük őket: telefonos ügyfélszolgálat tehetetlensége és tudatlansága, rugalmatlanság, pofátlanság és a kártyáját visszaszerezni akaró ügyfél lekezelése. Reméljük Sándor válaszát is hamarosan posztolhatjuk. Tisztelt…..
hogyaza 2009.04.01 09:52:33
hogyaza 2009.04.01 10:00:29
@MeeCee: ...addig ne álljunk fél lábon...:)
Az a baj, hogy szerintem naponta ezer ilyen levelet kaphat és nem csak a Csányi, hanem kb az összes bank összes vezetője. És valszeg őket informálja a sajatósuk, hogy itt és itt pattogot egy-egy ügyfél, de olyan magas ívből sugárban sz..ják le pont azokat, akikből élnek, hogy az vérlázító. De lehet, hogy kisember pampogsa el sem jut a bőrborítású ajtóig, már a titkárnőig sem...:-(
hogyaza 2009.04.01 10:41:00
@horex: én is ajánlhatok?...hanwha, vagy milyen bank....az japán...:-) hátha, meghajolnak előtted derékszögig
Válságban lakáshitelt igénylő ügyfelekért minden bank kezét-lábát törné, nem úgy az Erste. A fiók dolgozói 1 óra várakozás után, közvetlen stílusban küldték haza Hajnalkáékat. Gyors leszek, senki idejét nem szeretném rabolni, nem úgy, mint az Erste rémkedves munkatársa…..
Kem bankkártya-kálváriája még nem ért véget, de reméli, hogy ez a poszt segít a pozitív kimenetelben. Most ott tart, hogy az Erste Bank az előző hitelkártyáját elfelejtette törölni a rendszerből, ezért ha most újat akar, fizetnie kell. És nem is keveset. 24-én este egy CBA…..