Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rehab központ

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először beszélt a Szingapúr-balhéról a kamubaleset legnagyobb vesztese.Felipe Massa célegyenesnyivel vezette a 2008-as Szingapúr-GP-t, amikor Nelsinho Piquet – amint néhány hete bebizonyosodott – szándékosan csapta falnak Renault-ját. Idő előtt ment a ferraris is a…..
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy nem értünk egyet minden pontjában sem az orosz állásponttal, sem a cikk írójával. Magyarországnak vitathatatlanul szüksége van a gázforrásainak diverzifikációjára.  De azzal a ténnyel, hogy Gyurcsány éppen Moszkvában - ráadásul…..
rehab központ 2009.03.12 14:27:16
@tcom: Nem volt ez igaz ,de szerintem nem is kellene, ha háromhetente az új ötleteivel az Őrületbe kergeti a normálisan még tudó vállalkozásokat. Apropó akkor nem is volt a képviselőknek 40 nap szabi.De meg érdemlik mert nagyon jó dolgoznak.Szerinte a hitelt is azért kaptak ennyit mer Veres és Ő jól dolgoztak.
na erre varrjál répa nadrágot.
rehab központ 2009.03.12 22:16:02
@kexi: Szerintem neked elgurult a gyógyszered,Még egyszer megkérdezem : ez szerinted,hogy itt áll az Ország eredmény?????? mindenűt korrupció,minden ágazat padlózik. Tele lehetne írni az egész oldalt
erről a politikai ámokfutásról, a hozzá nem értés intézkedések tömkelegéről. Szerintem ez következmény
a közel hat és fél éves kormányzás miatt.A leg- szebb amikor Gy.F. meghatódottan tördeli a kezét,és fátyolos szemmel elcsukló hangon de annál határozottabban mondja a sületlenségeit,aminek egy hét múlva épp az ellenkezőjét szajkózza ugyan olyan határozottan.

Igen legyünk már észnél egyetértek!
rehab központ 2009.03.13 09:10:05
@kexi: Kedves @kexi meg kérdezhetném mennyi is volt akkor az Orosz állam adóság? Mit kaptunk érte cserébe?Szuper mig 29- amik most ott rozsdásodnak.
De még az legalább érték volt,a többit ha jól elléxem valaki töredék áron átvette. Igaz kaphatunk volna érte vödröt és lavórt stb ami senkinek sem hiányzott.Ha már itt tarunk ki akart olyannal üzletelni aki semmiért nem fizetett.Javíts ki ha tévedek.Nem kell a mai állapotokat összemosni az akkoriakkal,de ha megteszed akkor korrekten ha kérhetném. Kösz.
Képtelen egymás nélkül létezni a TV2 híradós házaspárja, Máté Kriszta és Bárdos András, írja a Bors. Miután Máté Kriszta elutazott a gyerekekkel síelni, Bárdos sem vezeti a Tényeket, inkább otthon pihen. Eddig Bárdos András egyedül vezette a műsort felesége…..
rehab központ 2009.03.03 19:43:57
@Dubito: Szerintem a hírek miatt nézzük a híradót,ha a bemondó meg csak ökög-makog az hab a tortán.Neked szimpi az nem elítélendő,
van akinek a Gyurcsány is az.