Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marhaláb

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Selmeczi Gabriella szerint a magánnyugdíj-pénztárak nem csak eltőzsdézték az emberek pénzét, de egyenesen életveszélyes volt a rendszer. A nyugdíjvédelmi miniszterelnöki biztos szerint, ha a manyupok állampapírba fektettek volna minden pénzt, ma 700 milliárd forinttal több lenne a…..
marhaláb 2011.08.25 12:56:01
@Ténytár: "@marhaláb: lásd iménti válasz, még a növekedési portfolióban is csak 15% volt a részvény arány"

Ez szép volt. Szerinted az a 37%-s rész, ami befektetési jegyekként szerepel a táblázatban az micsoda? Esetleg részvénybefektetések?

De jó is, hogy belinkelted, látszik, hogy 2009-ben és 2010-ben is 53%-os volt a részvényhányad (Az általam említett 40% azt hiszem az alsó sávja a portfóliónak).

A lényeg, hogy a tőzsdézés lutri,ugyanúgy az államnak, mint az állampolgárnak is.
marhaláb 2011.08.25 13:18:21
@namitirok: És? Ez most hogy jön ide? Eltőzsdézésről volt szó, meg a manyupban maradókról. Amit írtál, annak semmi köze a témához.
Mihály Árpádot meghívtam a válogatottba, terveim szerint a Pannon Hoki Kupán Olaszország ellen be is mutatkozik Magyarország színeiben, mondta blogunknak Ted Sator. A szövetségi kapitányt azután kerestük meg, hogy a kiváló csatár hét eleji interjúnkban elmondta: ha rajta múlna,…..
marhaláb 2009.10.21 12:28:27
@veghist: Teljesen egyetértek. Sőt, ha valakinek vannak felmenői egy másik nemzetben (pl apja vagy anyja más nemzetiségű, mint amilyen állampolgár a játékos), akkor az se egyenértékű azzal, mintha valaki egy olyan nemzet színeiben játszik, amihez semmi köze sincsen.
Csak az utolsó esetben igazságos ez a rendszer (az már másik kérdés, hogy nemzetiség alapján lehetne szabadon váltani, akkor az valószínű sok visszaéléshez vezetne).
Az SZDSZ szerint neonácik épülnek be a rendőrségbe a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetén keresztül. A szakszervezet főtitkára szerint a vád alaptalan, sikeres érdekvédelmi tevékenységük csípi a hatalom szemét...
marhaláb 2009.05.18 17:33:45
@Lajosforras: :))) Rég' nem olvastam ennyire velős igazságot....
A szezon videódivatja a Bukás című hitleres film kulcsjelenetének feliratozása, a leghíresebb a gyurcsányos verzió persze, de most zárkózhat a Milka csokis. A meghökkentő alkotás Ilkáék műve. Az Indexen korábban megénekelt Ilka család évek óta harcol a Kraft Foods multival, a…..
w Túl a csúcson 2009.03.14 06:00:00
Sokan ábrándoznak manapság kétharmados, négyötödös, kilenctizedes Fidesz-győzelemtől, vagy éppen rettegnek tőle. A kutatások erre okot adnak, mindenféle megkérdezésben magasan vezet a Fidesz, az MSZP pedig a rendszerváltáshoz mérhető pofon előtt áll. De ezek mindig…..