Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csuhaj

13 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Provence után ismét csak elcsábultunk egy kellemes kóstolásra; pedig most nem is étteremtesztről lesz szó. A Lucullus BT a Prima Maroni Kft.-vel karöltve a gesztenye mindenféle felhasználását mutatta be egy esten, ahol több ismert íz mellett vadonatúj ízek jöttek létre…..
Nos a következő írás sem lehet "számszerűsíthető", hiszen egy étterem "újranyitóján" jártunk. Ugyanakkor vétek lenne nem beszámolni róla, hisz egy olyan helyről van szó, ahol túl sok bűbájjal találkoztunk. A Café Provence Bistro-ban nagyon finom ételek, rengeteg szeretet,…..
Étteremkritika Gold bistro 2011.11.26 17:22:12
Nos, tényleg feléledünk, és tényleg a Gold Bistro-ban jártunk utoljára. Az estről nem adunk közre számszerűsíthető kritikát, mivel egyrészt a hely csak nekünk nyitott ki este, tehát objektíven nem értékelhető, másrészt meg vagy tizenöten voltunk. A vacsora egyébiránt…..
 Jelentjük: feléledünk, tehát reszkessetek, rossz vendéglők! Rendhagyóan indulunk, ugyanis egy kedves barátunk felhívta a figyelmet a most nyílt budapesti Konopizza étteremláncra, amely, állítólag: tölcsérből kínálja saját magát. Nos, ez már így, elmondva is…..
  8. ülésünkön ismét a Doman Magdika és Doman László által vezett Gesztenyéskert étteremben tettünk látogatást. Az apropót egy igazi magyar kacsalakoma adta.        Rövid értékelés Doman Magdika és Laci filozófiája nem sokat változott…..
Étteremkritika Anonymous: 5,44/10 2009.04.06 11:12:00
1. ülésünkön a Vajdahunyadvárban található Anonymous étteremben jártunk. A létesítmény kicsit kitolta magának a "Torkos Csütörtököt", ezért március végén is 50%-os kedvezményben részesültünk. Rövid értékelés Az étterem a tökéletes turistacsapda…..
 7. ülésünkön a Magyarországon immár 18. éve tartózkodó Wang Qiang kínai sztárszakács Gizella úti éttermét tekintettük meg. A hely Magyarország legjobbjai közt szerepel, rendszeresen jó helyezést ér el a különböző étteremkalauzokban. Pekingi, ujgur és…..
6. ülésünkön a Só-utcai thai éttermet tekintettük meg, amiről már hallottunk jó párszor korábban. Budapest egyik legrégebben működő thai étterme főleg a külföldi turistákra specializálja magát, inkább "európai-thai" stílusban nyomja, viszont meglehetősen…..
Étteremkritika Artesano: 9,5/10 2009.06.12 21:50:00
3. ülésünkön a spanyol Artesano tapas bár- és étteremben jártunk. A hely már egy éve működik, és nemrég fuzionált az ex-Tapéria de Sergióval is. A séf, Sergio a rusztikus tapas vonalért felel, míg Jarabek Bence étteremtulajdonos a modern spanyol konyhát próbálja itthon…..
5. ülésünkön a Gerlóczy Kávéházban jártunk, amely kávézó, látványbüfé, étterem , hotel - minden egyszerre, és ez kicsit a baja is. Sok minden jó, viszont sok minden - nem. Kiváló adottságokhoz átgondolatlan ételkoncepciók és nagyon egyszerű, sokszor…..
4. ülésünkön a Doman Magdika és Doman László testvérpár által vezett Gesztenyéskert étteremben tettünk látogatást Szécsényben, Budapesttől mintegy 1 óra 20 percre. Magdika, a séf ízletes magyar/palóc ételekkel várja a vendégeket, melyek hozzáértéssel, remek…..
Étteremkritika Savannah: 8,6/10 2009.04.28 21:47:00
2. ülésünkön a  2008. decemberében megnyílt afrikai étteremben, a Savannah-ban jártunk. A hely népek olvasztótégelyeként és music clubként is funkcionál. A hely nagy űrt hivatott betölteni, hisz az elmúlt években nem igazán élvezhettünk igazi afrikai ízeket…..
Étteremkritika Olimpia: 9,6/10 2009.02.27 14:00:00
  0. ülésünkön a Takács Lajos által vezetett Olimpia étteremben jártunk. Az alapötlet szuper, a hely remek, az ételek jók, izgalmasak. Atmoszféra jó. Nincs étlap, aznap lehet megtudni, hogy mi a napi menü. 5-6 fogás naponta. Remek ár-érték arány - 1 fogás 500 Ft, 2 fogás…..