Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KissAljas

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
András előrelátó, márkahű és van hite, így a Huawei telefonjához gyári Huawei búvártokot vásárolt, mielőtt búvárkodni indult. Első körben működött is minden, mint a karikacsapás, a telefon nem lett vizes, a halak le lettek fényképezve, mindenki boldog volt. Ám a következő nyaraláson beütött az,…..
OZORA - szemtanú beszámolója a dombrol néztem végig ahogy legalább 15 busznyi embert visznek és nem bántak ám késztyüs kézzel hát peti én le voltam döbbenve a paradicsom pokol lett és elbaszták az egészet haza is jöttem reggel simán mehetnek holnap is akár és még 1…..
Gondolkoztam, hogy miről is írhatnék itt az év elején: Gázról, gáz árról, esetleg Gázáról…De mindegyik téma olyan pikáns hogy inkább a 2 teljes egész hetet megért Magyar költségvetés 2009-ről jutott eszembe inkább pár gondolat. Mindenkitől türelmet kérek, eléggé…..
Igazi szemét, előítéletes egy banda vagyunk, amikor azt feltételezzük, hogy az ATV-n március 31-én este 21 órától induló Humorbajnokság a tavasz legkínosabb médiapróbálkozása lesz. Először is, Hofi óta nem ismerünk komikust, másodszor pedig, megesküdtünk, hogy ha ismernénk,…..