Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szagergo

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Kirúgták Bear Gryllst 2012.03.13 21:52:00
Azonnal hatállyal felmondta a Discovery Bear Grylls szerződését, így már az sem biztos, hogy az augusztusra tervezett új évadot egyáltalán műsorra tűzik. A Hollywood Reporter szerint a tévécsatorna nem tudott megállapodni a brit túlélő sztár szerződéséről, a pletykák szerint…..
szagergo 2012.03.14 13:01:25
@Donor: Nem akartam túlságosan sablonos lenni. Se a Szomszédokból idézni. :D

Szerintem a Discovery többet bukik ezen, mint Bear. De ők tudják....
szagergo 2012.03.14 13:18:25
@dr. mesterseges szinezek: Igazad van, valóban támadható az érvelés. :) Csak arra akartam rávilágítani, hogy lehet olyan dolgokat tanulni belőle, amik nem csak Borneón hasznosak, hanem itthon is. Tűzrakásról, bakancs bejáratásáról, csomózásról, ilyesmikről. :)
Egy csomó dologban a kínaiak a legjobbak a világon, de egy banánhéjon mindig elcsúsznak, és minden sikersztorijukba vegyül valami kellemetlen mellékíz. Mondok néhány példát. Kína nagyhatalom a sportban, de amikor nem ping-pongról van szó, biztosan felmerül, hogy az eredményt…..
szagergo 2010.04.23 15:10:48
@ezsoezso: Nagy észlény vagy. Ítéld már el azt az embert, aki nem akar 10.000 forintért parfümöt venni, amikor ugyanazt az illatot megkapja 5.000-ért is. Ha a ruhádra fújod a nagy részét, nem leszel rákos tőle.

Hogy mered hibáztatni az embereket mert a lehető legolcsóbban vásárolnak amikor a fizetésük 50%-át elviszi az adó, a maradéknak az 50%-át meg a rezsi? Aztán meg élj ahogy tudsz a maradékból. Nem azért tart ott az ország ahol, mert az egyszerű nép kínait vesz, hanem azért mert 100 milliókat fizetnek ki végkielégítésnek, magasan itt fizetik a legtöbb szociális juttatást a régióban, mindent 5-10 szeres áron rendelnek meg a "haver" cégétől a politikusainak. A MI pénzünkből. Vegyem meg a kétszer drágábbat, mert attól majd helyrejön az ország, jó vicc. Inkább a magyar termékeket veszem, még ha 10-20 százalékkal drágább is, de dupla árat azért nem fizetek érte. Ugyanez a DVD 50-60 forint piacon, ugyanaz a bevásárlóközpontokban 120-130 forint.
szagergo 2010.04.23 15:13:08
@ezsoezso: A hazai vállalkozók azért vannak ellehetetlenítve, mert a külföldinek mindenféle kedvezményt adunk, amit a magyarokon hajtanak be. A magyar vállalatok alig vagy semmi állami támogatást nem kapnak, ezért magasabbak az áraik. Ha kapnának, olcsóbban árulnának, és az ember is inkább azt venné meg, ha egy árban van.
Az egészestés mesék mellé már régen ideje volt egy nem a dizni, de matinék által sugárzott rajzfilmnek a nosztalgia jegyében. Ez a fantasztikus északi kaland mindenkinek ott volt az életében, és Szmöre, a róka neve legalább olyan származtatott becenév pályát járt be mint a…..
szagergo 2010.04.14 15:47:44
A Starz amerikai kábelcsatorna idei sikersztorija mindenképpen a Spartacus Blood and Sand című sorozat, ami már a címében sem nagyon kínál zsákbamacskát: vér és homok van bennne bőven. Mindkettő az arénára utal, ahol Sparti és haverjai a római előkelőségek és a mellüket…..
Két hete még csak pedzegették az iparági bennfentesek, hogy a jelenlegi, nyolcadik évaddal véget érhet a Fox egyik zászlóshajója, ma viszont már hivatalos az információ: a Variety bejelentette, hogy a 24 nem folytatódik tovább. Vége tehát Jack Bauer kalandjainak, a 2000-es évek…..
Piroslap Pofánvertek egy nácit! 2010.03.15 22:24:00
A Mandiner blog nem mindennapi fogása az alábbi videó. Bár a Piroslap is kint volt a Jobbik rendezvényén, de ők ügyesebbek voltak. Végre. Végre, valaki pofán vert egy nagypofájú nácit. Az enyhén fasisztoid fószer az Andrássy út sarkáról üvöltötte, hogy zsidó gyere át a…..
szagergo 2010.03.16 08:50:39
@Az évek meg a rutin: Tegyük fel ilyen helyzet lenne, és én is pofán verném. De szerintem itt vége is lenne a történetnek, nem kezdenék el a rendőrökkel izmozni. Szerintem ő is ugyanolyan primitív barom volt mint a másik. Én nem sajnálom egyiket sem.

Csak míg az egyiket csak azzal lehet vádolni, hogy egy primitív marha, addig a másik ellenszegült a rendőröknek, plusz ütött is.
szagergo 2010.03.16 09:02:05
@Az évek meg a rutin: Én maximum addig tudnám beleképzelni magam, hogy egyet ütök aztán annyi. De így ahogy történt, már egyikébe sem.

Csak azt tudom mondani, hogy mindkettő egy primitív barom, akik témát adnak a jobb oldali és liberális médiának. De mindkettő csak lejáratja a saját "oldalát".
szagergo 2010.03.16 09:10:23
@Az évek meg a rutin: Igen, de azért ezen nincs mit csodálkozni. Odamegy egy ilyen csoporthoz, és megcsapja az egyiket. Kaphatott volna ő is párat, bár lincselés azért nem hiszem hogy lett volna belőle. Nehezen tudnék elképzelni "jobbikosoktól" egy lincselést. Főleg az Olaszliszkai esethez való hozzáállásuk fényében.
A lantos utcai geszta folytatódik, ha ugyan egyáltalán valaha véget ért. Mindannyiunk nagy örömére ismét három régi ismerőst elevenítünk fel. Itt lesz Magyarország legszívdöglesztőbb kozmetikusa, az ellenállhatatlan Juli, és férjura, Ádám, aki többet tett a hálapénz…..
From: ballala56@imail.hu Date: 2010/02/16 Subject: Sharkbusiness (Üzlet cápáknak) To: Hegedűs Dezső   Szervusz Dezsőkém!   Balla Alajos vagyok, a Kiadótól. Talán emlékszel, rendszergazdája voltam a Maros utcai irodának, aztán - mivel tanult szakmám meteorológus -…..
szagergo 2010.03.02 13:39:07
Rovatunkban ismét egy jól ismert személy életének sötét foltjaival ismerkedünk meg. Bizonyára senkinek sem okoz gondot felidézni Devon Miles, a Jogért és Igazságért Alapítvány igazgatója hűvös és titokzatos mosolyát...
Nos itt is egy aranyos történet ami megtörtént, szemtanúja voltam, s mit ne mondjak igen elképedtem…A helyszín Budapest Határ-út, egy buszmegálló.. vártam a buszomat, hogy beérkezzen. Eközben a szomszédos megállóba beállt egy másik járat. Rengetegen voltak, éppen csak be…..
From: Steel Gym Date: 2010/02/16 Subject: Steel Klubtagság To: Hegedűs Dezső Tisztelt Hegedűs Dezső! 2010. feb. 15.-én írt Panaszkönyv-i bejegyzést a kollegina nem tudja elolvasni ,és én sem ,sajnos. E-mail-ben kért válazst ,én is kérem ,hogy E-mail-ben is irja le a panaszt…..
MJ háziorvosa, Conrad Murray valószínűleg álmában sem gondolta, hogy egyszer majd (gonosz) főszerepet kaphat Michael Joseph Jackson (1958.08.29 - 2009.06.25) életrajzi filmjében. Sokkal reálisabbnak tűnt, hogy majd a 60 éves Tiger Woodsot fogja eljátszani valamilyen golfos…..
Előrebocsátom, nem vagyok egy technikai zseni, ezért senki se várjon tőlem olyan elemzést, amely orrkúpokról, tengelytávokról, urambocsá' diffúzorokról szól, mert nem vagyok rá képes. Benyomásokat szeretek és tudok adni arról, amit gondolok, látok, amit sejtek. Mert ekkoratájt…..
Kiefer Sutherland, a 24 című sorozat kőkemény főszereplőjét, a világot eddig legalább hétszer megmentő Jack Bauert megszemélyesítő színészről azt hittük, hogy legalább annyira racionális és kemény faszi, mint sorozatbeli alteregója, bár a sorozatos ittas vezetések és/vagy…..
A Forma-1-es exbajnok a Magyar GP után Fiatra cseréli a Ferrarit: három kisebb verseny után a rali-világbajnokságon próbálja ki magát, hazájában indul július végén-augusztus elején, a Finn Ralin.Otthon idén már kétszer nevezett kisebb futamokra, majd március elején…..