Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agata

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak eljutunk lassan két hete tartó hamburgeres túránk végére, a budapesti forgatagban utoljára a város feltehetően legdrágább hamburgerét teszteltük. Ehhez a Roosevelt-térre utaztam, a Gresham-palota kapuin vetettem be magam, és hogy a képet teljessé tegyem: vastag pulóverben,…..
A XVI. században kasztrált énekesek énekelték a pápai énekkarban a szoprán szólamokat, a legfontosabb szerepet azonban a XVII.-XVIII. századi itáliai operában kapták. Bár a műtét illegális volt, a mesés karrier reményében évente 4000 kisfiú került kés alá, ám közülük…..
Agata 2009.10.19 14:37:52
Te jó ég gyerekek (a bejegyzésekből látom, hogy minimum anyátok lehetnék, a nagy rockgenerációhoz tartozom, '60-as - '70-es évek), hatalmas nagy baromságokat írtatok. Menjetek rá a www.vasaryandre.hu-ra és hallgassatok bele a 3,5 évvel ezelőtti CD-jébe. Ott szöveges dalokat más hangfekvésben is hallhattok tőle. Azóta óriásit fejlődött (évtizedig zenéltem, tanultam énekelni). Ő nem Farinelli, Zámbó Jimmy-re sem mondta senki (neki legalább 4 oktávos hangterjedelme volt, ami kivételes). Andrénak is nagy hangterjedelme van, sajnos nincs szó róla, hogy mekkora, de hallom. A múvészvilág döntéshozóit jellemzi (és itt a hüvelykujjam lefelé mutat), hogy ezzel a tehetséggel országosan eddig nem volt ismert.
 Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc nagyon szeret beszélni. Mit szeret - imád! Ez nem is lenne különösebb baj, így van ezzel a sarki fordrászcsaj és Pepin bácsi is. Csakhogy: a fodrászcsajnak jó mellei vannak, Pepin bácsi pedig alapvetően mégiscsak szórakoztató figura, míg a…..