Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vietnamibalzsam

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Jobbról-balra, balról-jobbra a másik oldal vereségéről a saját oldal győzelméről beszélnek a politikai oldalak. Még olyanok is, akik nem is csináltak semmit ebben a kampányban. Pedig a népszavazás eredménye lényegtelen is, a részvétel viszont mindenkinek vereség.…..
Vietnamibalzsam 2011.09.26 17:00:59
@szita szita péntek: Egyetértek, az utolsó két választásra nem mentem el, mert nem találtam olyan opciót amely szimpatikus lett volna.

@nu pagagyí: Sajnos csak politikai felelősséget vállalnak, de az én káromat senki nem téríti meg

Ha még nem olvastátok, ajánlom a következő (régebbi) írást:
www.kibulizottorszag.net/

És még egy gondolat:
- Ha hagyjuk, hogy szemeteljenek, a Te és az Én pénzemen takarítják az utcát. Singapore sem egy hülye ötlet miatt tiltotta be a rágógumi importját ill. a köpködést (ősi kínai szokás), egyszerűen az adófizetők pénzét nem akarják erre (felesleges takarításra) pazarolni és szeretnék megőrizni az értékeiket. Így mindenki jól jár, az állam kevesebbet költ, a polgár pedig élhető környezetet talál.

Jóval messzebbre mutat ez az egész, mint a hajléktalanok okozta problémák.
Nagyon itt lenne az ideje a szemléletmód-váltásnak...
Felfogja végre ebben az országban valaki, hogy semmi sincs ingyen??!
Ennél a sajtóeseménynél durvább eddig garantáltan nem volt:Kedves kolléga!Zimány Linda néhány napot újra Magyarországon tartózkodik, az itt töltött időt pedig kihasználja egy kis szépülésre. Engedd meg, hogy ezúton szeretettel megívjunk Zimány Linda holnapi…..
Vietnamibalzsam 2011.03.22 10:22:44
Subba Viktorok 2010.12.07 12:53:36
Kommentből, internetről, mindenhonnan...
Subba Falfirkáért böri 2010.11.17 16:32:00
Börtön a graffitért? Picit tegyük már le. A szerencsétlen romboló toyokhoz viszont szivesen kölcsönadunk egy szerkesztőségi faszkorbácsot.Nagy Gábor Tamás, a Fidesz I. kerületi polgármestere egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetné a graffitik elhelyezését. A…..
S'pore Számlabefizetés 2010.06.15 15:49:00
Na ez annyira tetszett, hogy le kell gyorsan írnom. Szóval eltelt az első hónap, így megérkeztek az első számlák is. Számszerint ketten, egy számla az összes közüzemre, mint víz, villany, gáz (igen-igen, kell a víz melegítéshez) és egy másik a mobil szolgáltatásra, mert ugye…..
Vietnamibalzsam 2010.06.15 22:34:38
S'pore Zoo 2010.06.13 17:19:00
Ma egyébként az állatkertben voltam. Iszonyatosan klassz! Imádom. Annak ellenére, hogy a világ végén van. Alig van olyan állatka, aki ketrecben van. A körülötte elterülő tóval az egész olyan, mintha egy szép, karbantartott szigetecskén lennénk. Már a bejáratnál fogadnak a kb.…..
S'pore Jurong Bird Park 2010.05.29 05:06:00
Tegnap úgy döntöttem, hogy Szingapúr további felfedezését a lakásomhoz közelebbi célpontok felkeresésével kezdem, így meglátogattam a Jurong Madárparkot. Ez a 20 hektáros terület több mint 600 madárfajnak, illetve összesen 8000 madárnak ad otthont. Természetesen…..
S'pore Chilli Crab & Murtabak 2010.05.25 07:28:00
Majdnem elfelejtettem megosztani eme jeles ételekkel való ismerkedésünket. Ez a két étel ugyanis már otthon felkeltette az érdeklődésünket, így Gergő alig várta, hogy kipróbálhassuk mindkettőt. Mivel az idő gyorsan ment, azért úgy alakult, hogy mindkettőt, egy a lakáshoz…..
Vietnamibalzsam 2010.05.25 09:12:15
A thai kormány hétfő délután 3 órági adott ultimátumot a pirosinges tüntetőknek, hogy addig békében és fegyvertelenül távozhat mindenki. Humanitárius szerveket kértek fel, hogy segítsenek az idősek, gyerekek és nők evakualásában - még ingyenes közlekedést is felajánlottak,…..
Ez rosszabb, mint Afganisztán, komolyan – mondja Artúr, aki bár orosznak született, de Amerikában nőtt fel, így meglepetésre azonos szinten van kettőnk orosz tudása, немножко, vágjuk rá egyszerre. A helyzet pedig messze nem vidám, a Rama IV sugárút egyik…..
Mondjuk így, valami ismét elkezdődött Bangkokban. Seh Daenget – hivatalos nevén Khattiya Sawasdipol - , a vörösök oldalán álló rebellis tábornokot fejbelőtték este 8 óra körül. A renegát tábornok egy sarokra volt a Silom kereszteződéstől, de természetesen a piros,…..
MedIQ Google Docs a klinikán! 2010.02.24 20:49:54
Vegyünk egy átlag klinikát, ahol egynél több orvos rendel egyszerre. Valljuk be, nagyon nehéz átlátni az adminisztrációnak, mikor ki merre megy és melyik orvos éppen hány betegnél tart, miközben a várakozási idő egyre csak nő. Az amerikai Southeast Health Center klinikán a Google…..