Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kesmustang

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Blikk olvasója a busás, tízezer forintos vérdíj elnyeréséért lefotózta Hunvald György, a volt erzsébetvárosi polgármester autóit, melyek egy Garay téri teremgarázsban porosodnak. És ez jó. A gyűjteményeknek örülünk. Hogy melyik gazdag embernek milyen órája van, hidegen…..
A Cougar alakul. Avatatlan szemlélő azt mondhatná, hogy állandóan szerelőnél van, de ez csak az ő optikai csalódása. Néha szerelőnél van, és abból írok egy posztot, de azokról a napokról, amikor egész nap a Cougarral jöttem-mentem, nem írok. Amerikában sincsenek minden…..
kesmustang 2010.10.10 11:40:05
@Winkler Róbert: Így vettem, GTB úr, az eladó csináltatta rá az OT-t.

A kérdés jogos? "Hogy az ördögbe ment ez át a veteránvizsgán?"

Az OT a tulajdonos nevére készül és erről fényképes igazolvány van.
Erre az autóra még ebből az állapotából is milliókat kell költeni ahhoz, hogy muzeális minősítésre alkalmas legyen.

Ezek a döntések a vevő döntései, az is hol javíttatja, az is hogyan építteti.

Kölyök nyilatkozik, Zsolti is azt tette, a kölyök is a Zsolti sorsára fog jutni.
Egy év múlva pellengérre áll. Igaz, a Zsolti ...........nem találok jelzőt, szóval ott a helye.
Kritikus pont volt, hogy amikor jön a kőműves felmérni, mindkét autó legyen a garázsban, mert ha meglátja a Porschét meg a Volvót, a magyar iparos már csak úgy megnyomja az ácsirónt, hogy kitörik a hegye. Vélemények az azonos című írásunkról...
Az amerikai V8-as dögökről való ábrándozást nem törheti derékba semmi. Még az sem, hogy az ember megvette első amerikai V8-as dögjét – még szép, hogy nem! Elvégre mi van, ha bekövetkezik az a valószínűtlen eset, hogy összetöröm, azzal a még valószerűtlenebb…..
  Az internetes autóvásárlások 99%-a lutri: meglátod, megtetszik, azt mondod, ez kell, megveszed. Az már csak az amerikai eladó jóindulatán múlik, leírja a hibáit, vagy nem. Vélemények az azonos című cikkünkről...