Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fizikós

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A borzalmas képviccek áradatában direkte üdítő egy fejfájdító szóviccel találkozni. Na jó, csak viccelek, persze, hogy máshogy, mint szarul. A dadogásom magyarázata ez a "poén" Zsolttól:Mikor lesz vége a "celebvilágnak"?       …..
fizikós 2010.02.18 07:25:42
juj
Házisárkánytól érkezett Bömbi és Borisz sztorija, újra cukinapló a cukiságon! "Azt írják a – kizárólag nők által olvasott – könyvek, hogy a férfiak nem értik a finom célozgatásokat. Ha a nő akar tőlük valamit, szemtől szembe, konkrétan meg kell fogalmazni a…..
fizikós 2009.10.06 13:12:15
Ma kacsa napot tartunk.Kitti egy csodálatos kacsamentésről írt nekünk és küldött olyan cuki fotókat, hogy egészen elvagyunk gyengülve. Kitti, a kacsák nevében is köszönjük! "A Balatonfüredi Sundanceparkban a korábbi építkezés zaja miatt a kis tóból felköltözött a…..
"Vidéki rokon kertjébe dobták be egy kartondobozba zárva a 4 kis (keverék?) tacsi kölyköt. Szerencsére már mindnek találtak gazdit. A képen Picúr szerepel, aki annyira cuki, hogy végül megtartották, most kb. másfél hónapos lehet. Kedvence ez a plüsskutya, akit naphosszat…..