Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ater Pater én vagyok!

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Félrefordítások Ugyanaz zöldben 2009.04.16 13:46:18
Frau Ungarwolf számára is függőséget okozott a blog:Először is a Dexter című, általam igen kedvelt sorozatból szeretnék két érthetetlen bakit kiemelni:Az egyik, hogy míg a 2. évadban a sorozatgyilkos megnevezése "Bay Harbor-i Mészáros" volt, a harmadikban következetesen…..
Ater Pater én vagyok! 2009.04.16 16:16:18
@Llew: Ha kóser vágást akarsz, akkor a libát a sakter. :)
A Jurkasz beküldésében szereplő hiba is gyakran fordul elő:Nem friss a gyűjtés, csak úgy hopp, beugrott mint a nyuszi amikor olvastam a blogod.Hetekkel ezelőtt a TV2 aktív című műsorában hallottam egy riport során, hogy a riportalany talán egy filmforgatás kapcsán arról beszél,…..
Köszönjük Sany kiváló beküldését:Volt a Ben Affleck – Uma Thurman-es filmben egy baki. Amikor az FBI-os nyomozó rákérdezett a kihallgatáson, mielőtt megszökött volna:"Maga ilyen fordított mérnök?"A reverse engineer és reverse engineering az igazándiból…..
Ater Pater én vagyok! 2009.04.16 10:09:12
@Ex Termesz: nélküle viszont olyan buddhistás bölcs mondás lett belőle :)
Félrefordítások Formula 2009.04.16 09:29:50
Név nélküli beküldőnk "formula" címmel küldte levelét:febr. 17. kedd Animal Planet - Állatpark, Vadon AfrikábanElhagyott pár órás zsiráfot próbálnak megmenteni, etetni próbálják. A narrátor magyarázza, milyen fontos, hogy megfelelő tápanyaghoz jusson szegény, de…..
Ater Pater én vagyok! 2009.04.16 10:06:51
Ezt a történetet nem is annyira értem.A kép innen In medias res:)    Az internetes társkeresés hajnalán huzamosabb ideig regisztrált tag voltam az egyik társkeresőn. Nem volt egyszerű a virtuál lovagoknak: fotót privátban nem kaptak (be kellett érniük azzal a pár képpel,…..
Egyszer bementünk a városba, és meglátott egy kabátot. Nagyon megtetszett Neki. Mondtam, hogy adok Neki rá, vegye meg, majd visszaadja, ha lesz pénze. Aztán kinézett egy pulcsit is, megvettem Neki azzal a feltétellel, hogy ha megjön a fizuja, visszaadja. Majd egy GAS kordbársony…..
Ater Pater én vagyok! 2009.04.09 14:12:25
@Caddy: "ha nincs gazdatest, akkor nem él meg a féreg" -- ez zseniális mondat volt! :D
Ater Pater én vagyok! 2009.04.09 14:23:22
@Bahama: mondjuk azért sajnálom a posztírót. Innen könnyű okosnak lennünk. Ti mit tennétek, ha a pasi ott rinyálna a nadrágért, mint egy bölcsis a Kindertojás után? Nagyon kínos lehetett az egész.
De mondjuk, hogy ezek után még Tamáska dobja a csajt, hát...
Félrefordítások Alávet hát 2009.04.09 12:00:00
koko beküldése alapján a Nokia is, hm, mondjuk úgy, kihívásokkal küzd:a minap kitöltöttem egy kérdőívet a Nokia oldalán, mely egy visszajelzésről szólt egy korábbi panaszomra. Töltöttem, és csak a legutolsó oldalon vettem észre, hogy vajon milyen gombokat is használok a…..
Ater Pater én vagyok! 2009.04.09 12:35:56
Tegnap este lezárult egy fejezet a sorozattörténelemben: 15 évad után leköszönt a Vészhelyzet, az a sorozat, ami gyökeresen változtatta meg az orvosi sorozatokat és bizonyos mértékben a többiekre is hatott. Ez volt az a széria, amiben pont annyi magánéletet kevertek a szakmai…..
Ater Pater én vagyok! 2009.04.04 10:45:57
@Rozi: :D

Amúgy tudja valaki, mennyibe kerül a teljes 15 évad dvd-n?
Ater Pater én vagyok! 2009.04.05 07:47:29
@radix: Köszönöm. Hogy váltják most a yuant? Van-e rajta magyar szinkron is? És észt van-e? Vagy észteknél felirattal ment? Át lehetne-e kötni szalaggal? Babakékkel. Köszönöm.
Egy félrekefélő, piáló csajjal kezdődött minden.   Sziasztok! Kicsit „ never ending story” lesz, bocs mindenkitől, azért remélem érdemes lesz elolvasni. 2007 májusában ismertük meg egymást az akkori barátomon keresztül. Én akkor 16, ő 32. Rögtön nagyon jóban…..
Ater Pater én vagyok! 2009.04.03 08:53:48
@Muha: TBal asszem a mindkét végén nyitott kapcsolat híve, már ha jól emlékszem itt a blogon kifejtett munkásságára.
Cirmoscica beküldése is még januárban érkezett, és ahogy elnézem, a héten még mind januári beküldések lesznek:Nemrég kezdték el adni a cool-on a Gossip Girlt. Magyarul A pletykafészek nevet kapta. Én sem tudtam volna jobbat kitalálni, azzal nincs is baj. Csak, hát a…..
Minden a társkereső oldal szerkesztésével kezdődött, mint egy pornófilmben. Igaz, hogy csak 2 napja olvasgatom ezt az oldalt…de nagyon tetszenek ezek a történetek. Szeretnék én is hozzá járulni egy történettel! Körülbelül 2- 2,5 éve történt. Az egyik internetes oldalon…..
Ater Pater én vagyok! 2009.04.01 15:07:03
@Kham: ez az amit én se értek.
vagy mindenki úgy van vele, hogy ennyire látványosan szellemi fogyatékos posztolót nem fikázunk?

Sok idióta posztolt már ezen a blogon, de ez a csaj minden eddigin túltesz.

Minden egyes szavából süt a hülyeség. Az ilyen ostoba libák még a vascsövet se érdemlik meg; tollfosztást és libatömést maximum!

Fogjatok le! Ugye nem igaz, hogy ez a nő egyetemre jár?
Sárdobáló Baj van Bajnaival 2009.03.30 19:00:00
Bajnai Gordon lesz a miniszterelnök. Jelenleg ő a gazdasági miniszter, és mellesleg Gyurcsány jóbarátja. Vajon neki több eszköze lehet, mint Gyurcsánynak? Több kedve lehet végrehajtani a szükséges reformokat?Persze talán arra gondolnak, hogy most majd a Gyurcsány-kormány romjain…..
Modorosblog Az állásinterjú 2009.03.28 18:18:00
-Üdvözlöm, kedves Szilvia, köszönjük, hogy eljött. Röviden bemutatom a hölgyeket a német piacról: Szedlacsek Miranda és Vonhinten Helga, mindketten csoportvezetők, Krizsán Ramóna a HR-ről, én pedig Mischling Krisztina vagyok, a német kintlevőség-kezelő részleg vezetője.Az…..
Durva Ki az a Bajnai? 2008.05.26 21:48:00
Fel-felröppen a hír, hogy Ferenc távozni készül. Ilyenkor kérve-kelletlen az jut eszembe, hogy ki lesz az utód. Tartok tőle, hogy Gordon legalább 5 lappal van bent abban a bizonyos pakliban. Ki fogják húzni? Látok rá esélyt. Nincs mocskos (politikai) múltja, új szelet hozhat az MSZP…..
Ater Pater én vagyok! 2009.03.23 02:36:08
 Párleírás lelki gyomorforgással. Szia Szaki-blog és mindenki akinek van kedve elolvasni! Olvasgatom a blogot egy ideje és gondoltam, hogy ha más történetein szórakozom akkor én is írok nektek és így ti is szórakozhattok az én lelki nyomoromon. :) Nem vagyok mai csirke,…..
Az alábbi ügy  attól függetlenül, hogy nyilvánvalóan jogsértő helyzetről szól, nagyon aktuális problémát vet fel. Vajon hány ilyen webkamera fürkészi a lépéseinket?   T. Címzett! Az alábbiakban kérem véleményét: Kertes házban lakunk. Nem messze tőlünk -…..
Az örök kérdés: Miért mondta, hogy amit tud rólam az szimpatikus neki, ha nem akar találkozni? Kedves Blog szerkesztők! Következőkkel bővíteném az oldal tartalmát: Nem olyan rég óta, és nem is olyan sokat olvastam az oldalon, de azért egy dolog nekem úgy látszik, hogy sok…..