Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mintisvolt

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamire rájöttek a gyorséttermek is. Hogy jó a sör. Ezért a McDonald’s több éven át felvette a termékei közé a sörikét is, elsőként Németországban, és ahogy lenni szokott, a Burger King „isteni sugallatra” szintén úgy döntött, hogy hideg sört is árulni fog…..
A Duracell vezeték nélküli töltőjével egyelőre csak mobiltelefonokat tudunk feltölteni, de ez már egy lépés egy jobb világ felé, amikor egyrészt nem kell zsinórrengetegben orra bukni, amikor a különböző kütyüket elkezdjük tölteni, másrészt nem kell tíz különböző…..
  Különös hirdetésre hívta fel a figyelmemet Rufufu kollegina, a Bp Butik bloggere. Nagycsütörtökön ugyanis fennjárt a Szent István-bazilika kupolájában és kiszúrt valami furcsaságot. Sajnos csak egy kölcsöntelefonnal tudta lefényképezni a szemben levő tetőt (ezért ilyen a…..
A következő írás az első fejezete annak a két részből álló sorozatnak, amely az osztrák-magyar haditengerészet két legfontosabb kínai bevetését, azaz a boxerlázadás leverésében való részvételt és az első világháború alatt Csingtao (Qingdao) védelmét ismerteti magyar…..