Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kutyaúr csajának a huga

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. The Sopranos/MaffiózókHát ez nem volt kérdés ugyebár. A Keresztapa után ez várható, mivel ez a kedvencek kedvence, a film csimborasszója nálam. Ráadásul a Maffiózók tényleg remekmű. Ennyi izgalom, humor, bölcsesség rég volt egy sorozatban. David Chase egy isten. A sorozat…..
kutyaúr csajának a huga 2009.10.31 17:40:08
Hát végre, de jó!Igazából én már annyira kívánom, hogy magyar film benne legyen a "legjobb" ötbe, hogy szinte a számban érzem az ízét. S úgy érzem, hogy Goda Kriszta filmjével erre van esély. Nézzük miért:1. Mert elképesztően jó film, fantasztikusan eredeti…..
Sorrendiség nem tetszési sorrend, csupán ahogy eszembe jut:D1. Pál utcai fiúkEmlékszem ez a könyv olyan hatással volt rám és osztálytársaimra (igen, a mi időnkben még tényleg elolvastuk a kötelezőket) hogy a Gittegylet mintájára mi Mandarin egyletet alapítottunk (ez ugye…..
Nagyon szeretem ezt a nótát, egyrészt mert a nyaralásomat jutattja eszembe, másrészt mert szépséges német nyelven van, harmadrészt mert nagyon szeretem ezeket a feelgood, életigenlő nótákat. Nézzük mit is jelent magyarul, előveszem a…..
kutyaúr csajának a huga 2009.10.11 16:26:43
A Kígyók a boton I. című bejegyzés folytatása. „Mefisztó:… A föld kisistene nem változik nagyon és épp olyan fura, mint az első napon. Szegény egy kissé jobban élne, ha el nem ámítottad volna égi fénnyel. Ezt hívja észnek, csakhogy általa még állatibb…..
 Van tanulság is: nem szabad szigorúan ragaszkodni az ideákhoz, nem szabad belelátni a másikba. Kedves Szakítósok! Mióta a könyvet olvasom, azóta azon töröm a fejem, melyik sztorimat írhatnám le. Az első, amit leírok, valamilyen szinten kapcsolódik az egy/kétszavas…..
Tegnapi sztorinkra jött a válasz. Ez mondjuk nagyon durva: nem lennének, mert víziszonya van, utálja a halat, nem ért a pénzhez, nem tud vezetni, allergiás a kutyaszőrre, recskázni egyszerűbb, mint dugni, üres, mint egy heinekenes doboz főiskolás buli után, soha nem tett semmit a NAGY…..
kutyaúr csajának a huga 2009.04.17 17:35:28