Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CzZs

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iskolánk fenntartójának, a Piarista Tartományfőnökségnek jóváhagyásával döntés született arról, hogy 2010. szeptemberétől a kecskeméti Piarista Gimnáziumban koedukált oktatást vezetünk be. A döntést hosszú előkészítő időszak előzte meg, melyben az alapos tantestületi…..
CzZs 2009.06.13 16:48:48
@Tommm: magánban, gmailes címedre küldtem, a személyesség (személyeskedés?) okán.
CzZs 2009.06.13 22:08:28
@ken: nevelés=nulla szabadságról eljuttatni/vezetni/kísérni valakit a teljes emberi szabadságra (ami nem korlátok nélküliséget jelent, hanem saját határaim tudatos vállalását.) Igazad van, nem lehet - nem is szabad - mindentől megóvni a gyereket sem. Amikor a csecsemő leválik az anyjáról, majd lábra kapva elkezdi felfedezni egyre táguló világát, elkezd saját tapasztalataiból tanulni. JÓ esetben nem csak a szabadságvágya fokozódik, hanem az értelmi belátóképessége és a felelősségtudata is. Vagyis tetteit távlatba helyezi, a következményekkel is számol. Példáidnál maradva, nem kap tüdőrákot, és nem használ élvezeti cikk-ként másokat...
(Egyébként egy jó szivart alkalomadtán nagyon szívesen elszívok magam is, és nem gondolom, hogy ettől pokolra jutok.)
Ja, és ugye nem gondolod komolyan, hogy a Piár legfőbb célja a szerzetesi utánpótlás-nevelés? lol
A fentebb megpendített témákról egy tea mellett szívesen beszélgetek személyesen is veletek (ken, tomm, explorer, ipike) ha kedvetek van hozzá. Előre megbeszélt időpontban.
Éva egy ma született csecsemő, lélekben mindenképp, hiszen még képes meglepődni, sőt kiborulni azon, hogy a fapados légitársaságok mi mindenért képesek megsarcolni az utasokat, és milyen szemérmetlen összegekre. Egy egész járatnyi nyugat-európai utassal együtt azon képedtek el…..
CzZs 2009.04.08 09:46:01
@arcsiff: Az on-line MasterCard-os fizetésért 10 ojró kezelési költséget gombolt le a Ryanair a közelmúltban. Állítólag a Visával lehet csak ingyen fizetne, egyebekkel csak felárért.
SALZBURG 2009. 01. 07. 2009.02.03 16:49:22
Már karácsonytájt kaptam tájékoztatást Yingtől, hogy valamilyen diplomata ember aludt a szobámban. Nem tudtam elképzelni ez hogy lehet... Az ágyamat otthagytam, minden dolgom elől volt hagyva...  Azért reméltem, hogy semmit nem mozgatnak majd meg a szobámban. :) ... Amikor…..