Regisztráció Blogot indítok
Adatok
houruck

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt a tavasz, Quake az ég és zöld a fű, ebből az alkalomból meghívtuk az egyik legismertebb esportolónkat, aki saját bevallása szerint a mai ligákban már nehezebben boldogulna - na de ő a kilencvenes évek közepén kezdte, pár hónappal azután, hogy az id Software csodálatos Quake-je megjelent...
Gondolom, nem én vagyok az egyetlen a blog olvasói közül, aki Bud Spencer és Terence Hill filmjein nőtt fel. Csak a Puffin lekvár ad erőt és mindent legyűrő akaratot. Pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt. Páncélautó nem, páncélautó igen. És még sorolhatnám. Szóval…..
houruck 2015.10.07 22:36:03
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Saját baráti körömből indultam ki. Egy nyugati barátom (német, angol, holland, francia, amerikai) sem hallott még róluk, pedig nem mai gyerekek ők sem.
IDDQD Elment Gyu 2015.01.02 13:14:15
Borzasztóan indul az év: máris egy halálhírről kell beszámolnom, ráadásul olyan emberéről, akit ismertem. Ma hajnalban betegségben váratlanul meghalt Dragon György, akit csak Gyu néven ismert a magyar gémertársadalom. 48 éves volt. Gyuri régi motoros volt a játékszakmában,…..
BuheraBlog Annyi a milw0rm-nek? 2009.07.08 10:00:00
A népszerű exploitgyűjtemény főoldalán az alábbi üzenet olvasható:Well, this is my goodbye header for milw0rm. I wish I had the time I did in the past to post exploits, I just don't :(. For the past 3 months I have actually done a pretty crappy job of getting peoples work out fast enough to…..
houruck 2009.07.09 08:11:25
BuheraBlog Fertőz a feliratok.hu! 2009.04.23 18:18:17
Csúnya IFRAME-ek csúnya kínai domainekre mutogatnak, NoScripttel ill. friss antivírussal nézzétek, esetleg tanuljatok sokat angolul/németül/franciálul/japánul... :)Flame itt, költői csapongások erre, tényszerű információ, na abból kevés van, de úgy hiszem edző bá járhat…..